Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Enes Ünal keert na zeven wedstrijden terug bij oude club

Laatste update:

Enes Ünal verdedigt tot het einde van dit seizoen de clubkleuren van Levante. De twintigjarige spits wordt per direct gehuurd van competitiegenoot Villarreal, zo laat de promovendus maandagavond weten via de officiële kanalen.

De selectie van Levante wordt momenteel geteisterd door een heuse blessurecrisis, waardoor de Spaanse voetbalbond het mogelijk heeft gemaakt de huurdeal van Ünal buiten de transferperiode om te beklinken. Levante staat momenteel op een elfde plaats in LaLiga, maar wist slechts één keer te winnen in zijn laatste negen competitiewedstrijden.

Hé, wie hebben we daar? Enes Unal wordt door Villarreal uitgeleend aan Levante! #levante #villarreal #unal

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Ünal was pas bezig aan zijn eerste maanden bij Villarreal, dat afgelopen zomer vijftien miljoen euro neertelde om hem los te weken bij Manchester City. De Turks international, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Twente, was in de competitie pas tweemaal basisspeler voor el Submarino Amarillo en maakte vooralsnog slechts één doelpunt.

Update 27 december 10.30 uur - Enes Ünal keert na zeven wedstrijden terug bij oude club
Enes Ünal maakt het seizoen niet af bij Levante. Villarreal stuurde de aanvaller in oktober naar de club uit Valencia, maar heeft hem inmiddels vanwege de vele blessures in de selectie weer teruggehaald. De twintigjarige Turk kwam in dienst van Levante tot één doelpunt en één assist in zeven wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een spits met een fijne neus voor de goal en een goede techniek, ook hier een speler die het wel kan gaan maken maar dat is niet eenvoudig als je Bakambu en Bacca voor je hebt. Ook wat fragiel om als spits meteen in te stappen in Spanje denk ik, hij moet het dan hebben van techniek en goede positionering maar je bewijzen is niet eenvoudig in een paar inval- en uitleenbeurten. Bij degradatiekandidaten is het vaak niet makkelijk spelen maar hij zal in ieder geval minuten maken.

31 oktober 2017 om 08:55

Klopt concurrentie kwa spits is moordend daar.

Jammer dat het niet zo wil lukken. Maar ja wat wil je met Bakambu. Levante lijkt me wel echt een shitstap omdat je nu halverwege het jaar in een slecht draaiend team komt, waar de halve selectie geblesseerd van is. + Dat hij niet op de counter kan spelen door zijn beperkte snelheid. Hoop wel dat het goed komt, maar vrees het ergste bij deze uitleenbeurt.

Tja ze hebben 2 spitsen die gewoon van een erg respectabel niveau zijn voor meeste clubs in Europa terwijl Unal net pas komt kijken.
Zelfs met de blessures vind ik de huur deal raar, maar ja niet dat het mij stoort, alleen maar mooi voor Levante, die zullen hem goed kunnen gebruiken.

Ik denk dat het goed was geweest voor die jongen als hij nog een paar jaar in eredivisie kon voetballen. Hij kon goed mee maar blonk nog niet echt uit zoals Lozano nu doet. Hij had best nog 1 a 2 jaar in de eredivisie kunnen spelen. Dan was hij waarschijnlijk de beste spits van de competitie. Nu was de stap naar een topcompetitie veel te groot. Kan Feyenoord hem niet huren volgend seizoen. en Kramer ergens lozen

Niet zo raar dat hij niet aan bod komt met tweezeer goede spitsen voor hem. Mooi dat hij nu naar Levante kan.

Unal komt er wel. 20 jaar pas. Laat hem lekker bij Levante rijpen. NAC, Twente en nu Levante. Als hij wedstrijden mag spelen zal hij zeker scoren

Kan dit zomaar? Als je bepaalde aantal blessures hebt dat je midden in het seizoen een speler kan aantrekken? kan dit overal in Europa.. en jah met Bacca en Bakambu voor je is t echt lastig..

30 oktober 2017 om 21:59

Ja vindt ik ook raar,de FIFA bepaald dit toch? Want nu kan elke competitie hun eigen regels maken

30 oktober 2017 om 22:08

Toestemming aangevraagd bij de bond

27 december 2017 om 11:37

Precies, dan maar een jeugdspeler er in...

Gaat lekker met de Turkse spelers in Spanje. Arda zit amper op de tribune bij Barcelona. Emre Mor en naamgenoot Emre Colak zitten alleen maar op de bank. En ook Unal is het ook niet helemaal geworden tot nu toe. Hij had ook te vroeg de stap van Bursaspor naar Man City gemaakt. Kon net zo goed bij een club als Twente blijven.

Hij is veel te vroeg naar het buitenland vertrokken. Ik geloof op zijn 17!de. Hij is 4jaar verder maar nog steeds niet doorgebroken. Dat schiet aardig op. Is nog steeds super jong. Maar hij moet naar een club gaan waar hij wekelijks aan de bak komt. Jammer dat jonge spelers zo slechte keuzes maken.

2 november 2017 om 01:19

Nog steeds niet doorgebroken? Vorig jaar bij Twente wel degelijk zijn visite kaartje afgegeven. Hij heeft niet de minste voor zich. Dit is prima om even verhuurd te worden en minuten te maken. Om zodoende te wennen aan het niveau en de competitie. Ik ben er heilig van overtuigd dat Enes over 2-3 jaar een top spits is.

Vind het erg raar dat dit zo maar ik hoop het beste voor Unal, sympathieke speler.

Hoe deed hij het bij Levante?

27 december 2017 om 13:03

1 doelpunt en 1 assist heeft hij gescoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren