Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Capello moet nog langer wachten op Russisch miljoenensalaris

Laatste update:

Fabio Capello krijgt in december een bedrag van ruim 81 miljoen roebel, omgerekend bijna 3,2 miljoen euro, op zijn bankrekening gestort. De bondscoach heeft sinds juni geen cent meer ontvangen van de Russische voetbalbond (RFU), maar Vitaly Mutko heeft beloofd dat de Italiaan in december zijn achterstallige loon krijgt.

/

“Aan het eind van het jaar moet het probleem zijn opgelost, dan moet Capello zijn geld hebben ontvangen. Het moet weer over voetbal kunnen gaan. Maar de bond moet dit natuurlijk zelf regelen”, zei de Minister van Sport op de televisiezender Rusland 2. De RFU kampt met een schuld van zeven miljoen.

Capello liet onlangs weten te zullen opstappen als er niet snel een oplossing zou komen. Hij verdient bij de huidige nummer 23 van de FIFA-wereldranglijst ruim acht miljoen per jaar. Rusland heeft in de kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk overigens maar één keer gewonnen.

/

Ari
Voormalig AZ-aanvaller Ariclenes da Silva Ferreira, kortweg Ari, gaat Rusland mogelijk helpen op het WK van 2018 in eigen land. De 28-jarige Braziliaan speelt sinds 2010 in de Premjer Liga en heeft aangegeven graag een Russisch paspoort te willen aanvragen. “We staan volledig achter zijn initiatief, want hij is een goede speler”, reageert minister Mutko. Ari komt tegenwoordig uit voor FC Krasnodar en speelde eerder voor Spartak Moskou. Hij scoorde dit seizoen al elf keer in 24 officiële wedstrijden.

Update 19 december 19.06 uur - Capello moet nog langer wachten op Russisch miljoenensalaris
De Russische voetbalbond is er nog altijd niet in geslaagd om het salaris van Fabio Capello uit te betalen. De arbeidsdienst Rostrud liet de RFU in november weten dat men het geld uiterlijk 19 december op de rekening van de bondscoach moest storten, maar vanwege financiële problemen is dat dus niet gelukt. De RFU kampt met een begrotingstekort van vijfenhalf miljoen euro. Rostrud, dat de belangen van Capello behartigt, heeft de bond nu één maand uitstel gegeven en anders volgen er sancties. Capello heeft volgens Russische media recht op zo’n vierenhalf miljoen euro.

Is Fabio Capello een geschikte bondscoach voor Rusland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

140 miljoen russen, en dan hebben ze Ari nodig...

29 november 2014 om 22:58

Want iedere Rus speelt natuurlijk voetbal...

20 december 2014 om 02:13

Zuipen, daar zijn Russen goed in. En in ijsdansen, want je moet ook weleens over het ijs als je uit de kroeg komt.

20 december 2014 om 05:54

@Rhb89, ja en jij hebt een plaatje van iemand met open buik dus je bent waarschijnlijk aandachtsgeil of sexueel gefrustreerd. Wat een ongelooflijk bevooroordeelde en ondoordachte reactie is dat zeg. De redactie zal die van mij vast verwijderen en die van jou laten staan, want discriminatie tegenover Russen lijkt een algemeen geaccepteerd iets sinds MH17

20 december 2014 om 14:04

Was dit echt de slimste en beste reactie op een grapje die je kan bedenken? Jij wordt vast veel uitgenodigd op feestjes.

Want arie maakt het verschil

29 november 2014 om 22:54

Ari

Laat Capello maar vertrekken met zijn geld en zet dan ook gelijk een trainer neer die verstand heeft van het Russische voetbal en de taal ook spreekt. Kurban Berdyev zie ik dolgraag komen.

Wat Ari betreft: ik denk niet dat we wat aan hem zullen hebben, maar buiten Ari staat ook Joaozinho open om voor Rusland uit te komen en dat is iemand die ons echt kan helpen. Ari zal alleen maar een leuke opvulling zijn voor op de bank.

29 november 2014 om 23:44

Dat met Ari slaat nergens op. Wat haalt die man in zijn hoofd? Denkt hij Aleksandr Kokorin en Artem Dzyuba uit de basis te spelen? En dan heb je ook nog Kerzhakov... Joaozinho zou wel een toevoegint kunnen zijn, op links zou hij in de nabije toekomst gaan strijden met Denis Cherysev of eventueel Alan Dzagoev en Oleg Shatov.

30 november 2014 om 00:07

Shatov en Dzagoev worden vooral als controleur gebruikt door Capello, dus dan zal hij moeten concurreren met Cheryshev, maar ik vind Joaozinho qua techniek en creativiteit veel beter.

19 december 2014 om 19:25

Tja, probleem is juist dat hij best wil vertrekken, maar niet zonder zijn centen. Hoop trouwens dat hij in dollars of euro's uitbetaald wordt voor hem. De roebel ia fors gedaald in waarde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren