Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Cabral tekent voor drie jaar en gaat verder in de Ligue 1

Laatste update:

Jerson Cabral gaat zijn eerste buitenlandse avontuur aan. De 25-jarige aanvaller heeft met Bastia overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen, zo meldt France Football.

/

Cabral, die sinds zijn vertrek bij FC Twente transfervrij is, stond ook in de belangstelling van Lokeren, Kayserispor en een aantal clubs uit de Primera División. De linkspoot heeft evenwel gekozen voor een avontuur op Corsica en wordt aldaar ploeggenoot van onder anderen Brandão en Sébastien Squillaci.

Cabral, die tevens over een paspoort van Kaapverdië beschikt, komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde later voor FC Twente, ADO Den Haag en Willem II. In dienst van de club uit Enschede schopte hij het tot 6 doelpunten en 6 assists in 39 officiële wedstrijden.

Update 12 juli 11.55 uur - Cabral tekent voor drie jaar en gaat verder in de Ligue 1
Jerson Cabral is officieel speler van Bastia. De 25-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen, zo maakt de deelnemer aan de Ligue 1 bekend. Cabral heeft ook reeds voor de eerste keer meegetraind met Bastia.

Een geschikte club voor Jerson Cabral?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een goede club voor cabral denk dat hij het niveau wel aan kan, maar had liever gehad dat hij bij Twente was gebleven

12 juli 2016 om 21:25

Kapot geïrriteerd aan die man afgelopen seizoen. Blij dat ie weg is. Alhoewel we hem er qua niveau wel bij konden hebben dit seizoen, soep is dun.

verrassende leuke club voor hem. Had echt verwacht dat hij naar Turkije of Slowakije zou gaan, maar naar Corsica, prachtig!

Leuke club voor Cabral, en een goede speler voor Bastia die het van de Transfervrije spelers moeten hebben

12 juli 2016 om 13:27

Leuke club op een leuke plek. Misschien moet hij eens bellen met Johnny Rep. Die heeft daar toch ook gespeeld?

Corsica is een leuk eiland! Ik denk dat hij zich daar prima zal vermaken.

Toch knap hoe hij zich heeft weten te herpakken na die terugval die hij heeft gehad. Keek even op transfermarkt en een basisplek zit er wel in lijkt me; ze hebben 1 linksbuiten en die is 34 jaar oud.

12 juli 2016 om 15:08

Een basisplek zit er zeker in, al kan Kamano ook vanaf links spelen. Echter denk ik dat hij volgend seizoen wel op rechts zal staan. Dan Cabral op links en Brandao in de spits. De echte ster van Bastia vind ik Leca. Hij heeft vorig seizoen geweldig gekeept. Een zeer ondergewaardeerde speler.

Dit kan alle kanten op gaan. Ik zie hem ook zo maar de goede lijn van afgelopen seizoen doorzetten en vervolgens een mooie transfer maken. Echter zal hij het fysiek erg zwaar krijgen in de Ligue 1. Maar het is hem gegund!

Mooie club en mooie plek om te wonen! Hoop dat Ligue 1 weer een sterke competitie word! Mooie clubs zitten erin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren