Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Braziliaanse doelpuntenmachine strijkt definitief neer in Istanbul

Laatste update:

Vágner Love vervolgt zijn carrière in Istanbul. De 33-jarige aanvaller is zondagavond in de grootste stad van Turkije gearriveerd en zal waarschijnlijk maandag een contract voor tweeënhalf jaar tekenen bij titelverdediger Besiktas.

Vágner Love ligt nog tot medio 2020 vast bij Alanyaspor, maar die arbeidsovereenkomst wordt volgens bronnen voor drie miljoen euro afgekocht. De 25-voudig international van Brazilië, negen doelpunten, gaat zelf 1,8 miljoen euro per jaar verdienen bij de werkgever van onder anderen Ryan Babel en Jeremain Lens.

Vágner Love, die volgens Radio 1 in 2006 nog bij Feyenoord in beeld was om Dirk Kuyt op te volgen, komt uit de jeugd van Palmeiras en accepteerde in de zomer van 2004 een aanbieding van CSKA Moskou. Hij groeide daar uit tot misschien wel de beste buitenlandse spits in de geschiedenis van de Russische competitie, want Love scoorde 120 keer in 244 officiële wedstrijden en gaf daar bovendien 52 assists bij.

Love won onder meer drie landstitels, de UEFA Cup en zesmaal de nationale beker en kroonde zich in 2008 topscorer van de Premjer Liga. Hij speelde ook nog voor Flamengo, Shandong Luneng, Corinthians en AS Monaco en streek in de zomer van 2016 neer bij Alanyaspor. Voor die club was hij in 44 optredens goed voor 34 treffers en 6 assists. Of zijn komst betekent dat Cyle Larin bij Orlando City blijft, is nog niet bekend.

Update 29 januari 14.22 uur - Braziliaanse doelpuntenmachine strijkt definitief neer in Istanbul
Besiktas heeft de komst van Vagner Love bevestigd. Via de officiële kanalen maakt de Turkse topclub maandagmiddag melding van het contracteren van de Braziliaanse aanvaller. De ervaren spits tekent voor tweeënhalf jaar bij de regerend landskampioen.

Een goede aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aanwinst, de statistieken liegen er niet om. Bovendien heeft Besiktas met de komst van Love meer mogelijkheden in de aanval gekregen, bv lange ballen geven.

Jammer dat hij niet zo heel lang meer meegaat. Maar alsnog een prima transfer voor de competitie!

28 januari 2018 om 23:47

Lange ballen geven? Love is maar een kleine spits hoor. 1,75 o.i.d.

29 januari 2018 om 04:15

Lange ballen zijn geen voorzetten. Misschien had ik beter diepe ballen moeten schrijven. Met lange ballen bedoel ik ballen achter de verdediging waar de spits achteraan moet rennen.

De gemiddelde leeftijd van de selectie van Besiktas begint langzamerhand de 40 aan te tikken. Zonder dollen, zolang ze hun functie doen, heeft niemand te klagen. Vagner Love schiet al 2 seizoenen alles wat los en vast zit erin, en met het vertrek van Cenk is dit toch snel en goedkoop opgelost. De overige miljoenen zullen dan waarschijnlijk in de schuldenrekening gepompt worden. Ben benieuwd wat hij gaat laten zien.

Prima oplossing van Besiktas. Negredo eerste spits en de voormalig topscorer als reserve spits voor een prikkie. 20 miljoen in de pocket. Besiktas kennende zullen aankomende zomer cenk wel terug halen voor 2 miljoen hahah.

Off: Heeft iemand nog iets gehoord van Badou Ndiya naar Stoke? ik vind het zo een onzin dat ons bestuur na fernado onze belangrijkste middenvelder laat vertrekken. Dit soort spelers zijn de type spelers die Galatasaray moet behouden als we iets in de CL willen presteren. Kampioenschap brengt 50 miljoen euro op en CL nog eens 20. Is het dan heel slim om hem nu kwijt te raken?!?

28 januari 2018 om 23:48

Bro het is meer 50 miljoen tl (10 miljoen euro) als je de kampioenschap wint. De money van de CL is wel zeer belangrijk. Ik vind dat je het gala bestuur niet veel schuld kunt geven over ndiaye. Als een speler weg wilt gaan is bijna altijd de beste keuze om te verkopen.

29 januari 2018 om 13:14

Er zijn geruchten dat het oude bestuur beloofd heeft aan ndiaye te laten gaan bij een bod en dat Ndiaye definitief wil vertrekken. Terim wil Ndiaye wel behouden, maar het lijkt erop dat Ndiaye dat niet wil.

29 januari 2018 om 14:40

Het bestuur heeft geen keus. GS heeft geld te kort en door Ndiaye te verkopen kunnen ze de salarissen van de spelers weer uit betalen. Ze raken inderdaad een goeie speler kwijt maar ze hebben geen keus.

Heb niet begrepen waarom de Turkse top hem niet eerder binnen hebben proberen te halen.

Weet bij Alanyaspor ook al 1,5 seizoen aardig te scoren met de middelmatige spelers die ze daar om hem heen hebben.

Ik zal ook niet vergeten hoe hij ons hoogstpersoonlijk de das om had gedraaid met een hattrick. ;

Prima versterking om het seizoen mee te redden maar op lange termijn wordt het wel een chaos bij Besiktas . De gemiddelde leeftijd is te hoog en gaat alsmaar hoger. Het klinkt een beetje dubbel maar heb ik nog veel vertrouwen in ons bestuur.

Vagner Love welkom bij onze bejaardentehuis genaamd Besiktas.

Het ergste is nog het bedrag van drie miljoen euro voor een bijna 34-jarige speler. Dit lijkt wel een lichte paniekaankoop. Maar op dit moment lijkt alles beter dan Negredo.

Een zeer teleurstellende transferperiode. Het bestuur wist al wekenlang dat cenk hoogstwaarschijnlijk verkocht ging worden voordat de transferperiode begon. Het bestuur was wekenlang in Engeland en uiteindelijk halen we een speler uit de Turkse competitie. We zijn van chicarito (speler die moyes duidelijk niet wilt), slimani (kan nog niet eens belanden op de bank bij leicester), doumbia (is een bankspeler bij sporting), balotelli (aflopende contract), enz. uitendelijk terecht gekomen bij vagner love. Dit is voor mij persoonlijk een zeer teleurstellende transferperiode. Je kon gewoon die 3 miljoen transfergeld geven aan balotelli die weg wilt bij nice. Hij heeft in 17 wedstrijden, 13-14 doelpunten. Vagner love is geen slechte speler en heeft eigenlijk ook goede statistieken, maar hij gaat over 6 maanden 34 jaar oud worden. Dit is echt een zeer korte termijn oplossing en ik ben niet blij met deze transferperiode.

29 januari 2018 om 14:59

Had inderdaad echt liever Chicharito man. Misschien voor volgend jaar, ön protokol hoe ze het daar noemen proberen in te willigen, anders zie ik het ook somber in...

29 januari 2018 om 15:17

Daarvoor moet je een aflopende contract hebben bro. Chicarito heeft nog een langdurige contract bij west ham.

29 januari 2018 om 18:36

Oh daar was ik van op de hoogte, ach ja jammer, dat wordt geld spenderen... wat fiko niet gaat doen haha

Vagner Love is zelfs op late leeftijd nog een doelpuntenmachine. Een van de weinige oudere spelers die naar Turkije is gegaan om geld te verdienen én om te presteren. Een 2,5 jarig contract vind ik wel nog aan de riskante kant maar bij Besiktas weten ze wat ze doen. Zal wel betekenen dat Chicharito niet komt. En die zag ik daar toch veel liever. Desondanks een goede transfer en garantie doelpunten!

Allereerst tekent hij voor 1,5 jaar. De komende 6 maanden ontvangt hij - 900k. Volgend seizoen ontvangt hij 1.8mil. Mocht hij volgend jaar 25 wedstrijden spelen voor ons, wordt zijn contract met 1 seizoen verlengd.
Een prima deal! en dat voor maar 3 miljoen. Deze jongen is topscoorder van Turkije geworden. Dolt elke verdediger alsof ze er niet staan. en scoort ook nog eens heel simpel. We hadden een bewegelijke spits nodig en die hebben we nu. Persoonlijk ben ik erg blij met hem. Negredo zal sowieso wel weggaan in de zomer aangezien er een bod van ongeveer 10mil is (turkse bronnen).

We hebben miljoenen ontvangen van Cenkie, maar zoals Senol Gunes ook heeft aangegeven betaal eerst de salarissen van mijn spelers, transfer komt daarna wel! En zo is het! Alleen op salaris gebied vind ik dat we te hoog inzetten, voor de rest doen we het echt geweldig met tranfserbedragen sinds Orman er is.

Hier ben ik niet blij mee van alle namen die voorbijkwamen hebben ze love gehaald...chicarito slimani of gameiro waren beter geweest. Deze man is nog steeds goed maar kom op investeer eens in iemand onder de 25 jaar ofzo. Fiko is een slimme man maar deze zet vind ik dus minder slim.

Slimme actie van Besiktas. Ik snap niet dat Fenerbahce niet Vagner Love of Demba Ba heeft binnengehaald.

Hmm, het is zwaar een korte termijn oplossing en ja Negredo doet onder naar wat hij eigenlijk kan. Ik verwacht dat hij aan het eind van het jaar weggaat. Ik weet niet of ik er blij van moet worden, goede spits, maar te oud. Besiktas moet geen bejaardentehuis worden. Al lijkt het die richting op te gaan. Volgend jaar moeten de oudjes effe weg (behalve pepe, die kun je nog goed gebruiken) en jonkies zoals Kaan Ayhan gehaald worden. Zo gaan we richting de 30!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren