Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Als het te gevaarlijk is, hoef ik er niet naartoe'

Laatste update:

Ruud Krol is de nieuwe trainer van Al-Ahli SC uit Tripoli. De oud-verdediger heeft vrijdag een contract voor één seizoen getekend bij de regerend landskampioen van Libië. Hij zat zonder werk nadat hij eind mei werd ontslagen bij het Tunesische Espérance Sportive de Tunis.

/

De 65-jarige Amsterdammer was daarvoor werkzaam bij onder meer de Tunesische ploeg, CS Sfaxien, El Zamalek, Orlando Pirates en AJ Ajaccio. Bij Al-Ahli moet hij volgend jaar presteren in de Afrikaanse versie van de Champions League. Vanwege de onrust in Libië ligt de nationale competitie momenteel stil en Krol zal dan ook vooral buiten het land werken.

"We beginnen in Tunis en dan misschien nog wat weken in Caïro en Dubai, waar het bedrijf van de clubpresident staat", vertelt Krol in gesprek met Voetbal International. Krol werd vorige week gebeld door Al-Ahli en gaf direct zijn jawoord: "Het kwam uit de lucht vallen."

Update 29 september 08.50 uur - 'Als het te gevaarlijk is, hoef ik er niet naartoe'
Ruud Krol heeft een contract getekend bij Al-Ahli, maar in Libië is het behoorlijk onrustig. De coach maakt zich er niet druk over. Mocht de situatie te dreigend worden, dan hoeft Krol het land niet in, zo vertelt hij. "Ik heb wel in mijn contract laten zetten: als het te gevaarlijk is, hoef ik er niet naartoe", zegt de voormalig international in het Algemeen Dagblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat je daar als serieuze trainer gelukkig van kan worden. Normaal werken is onmogelijk en zo belachelijk heeft Krol die paar extra centen tov Europa volgens mij ook niet nodig

26 september 2014 om 22:44

Inderdaag echt heel onnodig,een domme keuze in ieder geval

27 september 2014 om 00:17

Mischien wil die boy moneeeyssss$$$$$$$ en minder belasting

29 september 2014 om 17:40

Ik neem aan dat hij het doet voor het avontuur, niet zo zeer voor het geld, ik neem niet aan dat je bakken met geld verdient met de klussen die hij aanpakt.

Leuke woordspeling Krol....

Het kwam uit de lucht vallen net als die bom van net

Ruud Krol een held!
Hij is één van de weinige voetbalsterren die uiteindelijk uit de kast kwam en zijn voorkeur voor de herenliefde niet langer verborgen hield.

26 september 2014 om 23:36

Hoezo ben je dan een held? Dit hoort gewoon normaal te kunnen en ik vind het dan ook raar dat hier zo moeilijk over wordt gedaan. Al zou ik tijdens m'n carrière dan nog hetero blijven want al die chickies om je heen zal een homo toch ook best leuk vinden denk ik.

27 september 2014 om 00:11

Ja het hoort normaal te zijn maar dat is het blijkbaar dus (nog) niet, dus dan heb je lef nodig om in een machowereld uit de kast te komen! Jij zou niet uit de kast komen omdat een homo het interessant zou moet vinden dat er chicks om hem heen hangen:/ vind jij het als hetero (ga ik even van uit) het ook interessant als er homoseksuele mannen om je heen hangen? Rare redenaties heb je! Zoals Rob Geus zou zeggen, man man man wat kansloos!

29 september 2014 om 09:15

"daar wordt ik echt niet vrolijk van"

27 september 2014 om 00:38

Zal wel langs me heen zijn gegaan, maar dat wist ik dus niet. Dit kan wel verklaren waarom hij niet in Europa werkt, waar hij waarschijnlijk vaker en groter in de media verschijnt.

27 september 2014 om 06:22

Het is gewoon niet zo'n goede trainer. Veel korte avontuurtjes als hoofd coach. In Europa meestal as assistent.
Maar als homoseksueel zou je niet zo snel naar landen gaan waar de Sharia als wet dient. Liever uitvergroot op de media dan op het schavot.

In Libie komt wel meer uit de lucht vallen.

Hugo Broos is net vertrokken uit die regio. Hij zat bij Jeunesse Sportive Kabylie (algerije). Daar is een paar weken geleden een speler vermoord door een projectiel dat uit de tribune werd gesmeten.

Geweld is daar normaal, volgens Hugo.

Paar dagen geleden gaf de voorzitter een papiertje aan Broos met de namen die zeker moesten spelen.

Dat was de druppel en hij is dan ook vertrokken.

Dit vind ik onbegrijpelijk. Libië is een land waar het momenteel nog veel te onrustig is (weet ik van een goede vriend die er onlangs was). Een land als Saoedi-Arabië of de VAE heeft toch ook wel leuke ploegen waar je aan de slag kan en waar het toch wel veiliger en waar het vooral ook stabieler is. In die landen zal je ook niet echt voor een habbekrats werken dus waarom Libië vraag ik me dan af(?)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren