Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan houdt heethoofd toch nog een jaar in San Siro

Laatste update:

Het is nog onduidelijk of Philippe Mexès langer bij AC Milan zal blijven. De verdediger beschikt over een aflopend contract in het San Siro en kan bijtekenen, maar dan moet hij wel genoegen nemen met een flinke salarisverlaging. Bovendien wil Milan een speciale clausule in een eventueel nieuw contract laten opnemen, zo beweren verschillende Italiaanse media.

/

Mexès staat bekend als een heethoofd en kreeg het in januari nog aan de stok met Stefano Mauri van Lazio, die plotseling werd aangevallen door de Fransman (zie foto). Mexès werd toen voor vier duels geschorst en Milan zit met het wangedrag van de verdediger in de maag. Er wordt nu beweerd dat de 33-jarige Mexès alleen kan bijtekenen als hij akkoord gaat met een zogenaamde bad boy-clausule in zijn nieuwe verbintenis.

Mexès kan bij een contractverlenging anderhalf miljoen euro per jaar gaan verdienen, terwijl hij nu nog 4,5 miljoen per jaar krijgt, en dit bedrag kan nog met 200.000 euro verhoogd worden. Mexès komt echter alleen in aanmerking voor deze bonus wanneer hij minder dan een bepaald (voor de media onbekend) aantal wedstrijden mist wegens een schorsing. Dit seizoen speelde de verdediger achttien competitiewedstrijden voor Milan; hij kreeg negen gele kaarten en een keer rood.

Update 8 juli 14.45 uur - AC Milan houdt heethoofd toch nog een jaar in San Siro
Philippe Mexès heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AC Milan. De 33-jarige verdediger was een van de grootverdieners met een salaris van 4,5 miljoen euro per jaar en het was nog maar de vraag of hij zou blijven. Naar verluidt is Mexès akkoord gegaan met een flinke salarisverlaging (nu nog maar anderhalf miljoen euro per jaar) en is hij bovendien akkoord gegaan met een zogenaamde bad boy-clausule. Heethoofd Mexès kan een bonus krijgen als hij minder dan een bepaald aantal wedstrijden mist door een schorsing.

AC Milan moet Philippe Mexès geen nieuw contract geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is deze verdediger echt het niveau waar Milan naar wil strefen? Vind het maar een matige verdediger en heetgebakkerd nog ook.

23 mei 2015 om 12:55

Mexes in vorm en mentaal in vorm mag in zelfde rijtje als rojo ect. Geen toppers maar goed om te hebben. Heeft soms wat extra's

23 mei 2015 om 14:56

Iets voor Ajax? Een ervaren verdediger met een "over me lijk-mentaliteit" zou niet misstaan bij Ajax op dit moment. Salaris is alleen een issue.. Maar 1,5 miljoen zou Ajax kunnen ophoesten voor zo'n speler..

23 mei 2015 om 15:08

Is het weer een trend om elke speler die veel te goed is voor ajax aan ze te linken? Hij gaat nooit van ze leven in de eredivisie spelen als hij ergens anders 4 keer meer kan verdienen.

23 mei 2015 om 15:13

Valt wel mee toch, met anderhalf miljoen zit hij 5 ton boven de salariscap van Ajax en psv

23 mei 2015 om 15:35

Ajax kan dit makkelijk betalen zelf2 kunnen ze voor hem neerleggen. 1 gaat dit Ajax vooruit helpen... Nee
Verstoort alleen eigen jeugd. In je achterhoofd dat hij max 2 jaar kan spelen. 2 in Qatar of Amerika pakt hij gewoon 5 mil gerust. Transfer vrije spelers balende of in een top competitie of een top salaris comeptitie en dat is Ajax allebei niet.
Verder is Marc netto de grootste gier als technisch manager ooit. Geen enkelen aankoop is een hit geweest. Vergelijk dat met Marcel die elke jaar een top elftal had staan ook al werden ze niet kampioen.

23 mei 2015 om 13:03

Ben ik mee eens.
Ze willen toch weer een wereldclub worden, dat gaat zo niet gebeuren

23 mei 2015 om 13:08

Om een wereldclub te worden moet je een wereldbudget hebben. Dat is er (nu) niet. Belangrijkste voor Milan is dus om weer een lange termijn strategie te hebben. Mexes, maar ook Inzaghi vind ik daar niet in passen.

23 mei 2015 om 14:32

Zon hele slechte selectie hebben ze niet. Het is alleen geen moment in vorm geweest. Geen wereldnamen maar wel spelers die gewoon in de top of subtop van italie moeten kunnen meedraaien. Rami, mexes, Alex, Abate, Armero, SES, Menez, Honda, Montolivo etc.

Misschien is dit niet iets voor Ajax? Met Riedewald op links en zoeken naar een betere rechtsback zou je toch een grote kanshebber zijn voor de titel.

23 mei 2015 om 12:20

Alles wat je op voetbalzone leest is met zulke artikels is: zou hij niet wat voor ajax zijn. Het is een hele stap terug wat ze echt nie gaan willen

23 mei 2015 om 12:22

Denk niet dat hij met zijn karakter bij Ajax past en ook zal hij geen genoegen nemen met het salaris wat Ajax hem zal willen bieden.

23 mei 2015 om 12:37

Jullie ajax fans vinden iedereen wel wat voor ajax , wacht gewoon af en kijk wie ze gaan halen ipv heel de tijd " dit is wel wat voor ajax "

23 mei 2015 om 13:01

Ik vind het juist goed dat mensen met deze namen op de proppen komen. Ik heb een hechte band met F. de Boer en ik kan je verzekeren dat hij de hele dag hier op Voetbalzone reacties leest in de hoop dat er nog namen worden genoemd van voetballers die wellicht iets voor Ajax zouden kunnen zijn.

23 mei 2015 om 13:33

Jij bent echt een held

8 juli 2015 om 22:42

De enige centrale verdediger die bij een topclub onder contract staat, haalbaar is en eventueel nog een keertje eredivisie wil spelen is denk ik alex. Vooral omdat die vooral niet aan spelen toekomt. En die zal denk ik eerder voor psv kiezen als het mogelijk is.

Mexes, sinds die bij Milan zit een zeer matige verdediger.. Snap ook niet waarom ze hem willen houden.

23 mei 2015 om 12:56

Omdat hij n goede verdediger is als hij invorm is met zn koppie erbij

Haha lekker gemiddelde, hij loopt 1 op 2 qua gele kaarten.

Gestoorde vent. Als milan zijnde wil je zo'n gek toch niet in je shirt zien.

Hoe kunnen ze nu beter worden als ze niet bereid zijn om iemand te laten gaan? Bonera, Paletta, Rami, Mexes, Alex en dan heb je ook nog Zaccardo, Albertazzi en Bocchetti die centraal van achter kunnen spelen. Ik wil er 6 van zien vertrekken, zij moeten plaats maken voor nieuwe spelers. Want anders gebruiken ze hun excuus alweer dat ze spelers te veel hebben.

8 juli 2015 om 14:58

Ik vind alleen palleta, Mexes en Alex goed genoeg. De rest is allemaal bagger, dat bonera daar nog onder contract staat, hebben ze ook een senioren team daar bij Milan?

8 juli 2015 om 15:31

Bonera's contract is ook nog maar net geëindigd, maar wie weet verlengen ze hem ook alsnog. Rami is naar Sevilla. Alex is een van de volgende die mag vertrekken. Dan houden ze maar Mexes, Paletta & Zapata. De rest moet weg!

8 juli 2015 om 18:24

Bonera is alleen bij Milan gebleven omdat ie er al meer dan een decennium speelt. Soort cuktuurbewaker dus, wel een slechte speler maar na

Ze hebben een zestal centrumverdedigers dacht ik, allemaal matig maar Mexès is gestoord dus die moet je gewoon dumpen. Die man kan niet verdedigen, speelt puur op kracht en agressie. Als 4e of 5e CV heb je meer aan nieuwe Paletta ophalen voor weinig geld, iemand die het goed doet bij een kleinere club en zich wél kan gedragen.

heel jammer dit. had echt gehoopt dat hij wegging. voegt werkelijk niets toe aan het team en verdedigt al jaren dramatisch.

Ben niet echt blij dat hij zijn contract heeft verlengd, zag liever een nieuwe cv. Maar met deze salarisverlaging en clausule mag hij wel blijven als wissel verdediger

Waarom nou Milan? Deze man hadden ze nooit aan moeten trekken en nu verlengen ze zijn contract ook nog eens.

Is niet zo slecht zoals de meeste mensen denken hier. Is goed genoeg om 2e te worden in de serie A (zelfs als basis speler). Maar ik had hem ook liever zien vertrekken. Hoe meer spelers er vertrekken hoe meer er moeten aangetrokken worden. Dus dit blokkeert wel een transfer voor iemand die potentieel veel beter had kunnen worden, iemand zoals Romagnoli.

ac milaan moet beter kopen vroeger konden dit soort spelers nooit naar ac milaan.maar omdat ac milaan middenmoter is geworden.komen dit soort spelers gevolg niet eens top 5 het zal een lange project worden als ze ooit terug keren op niveau.ze hebben met ibra en verkoop silva hun ziel verkocht ze dachten met de winsten percentage mindere spelers te kopen en tog de doelstellingen te halen dat gevraagt werd.nou resultaat dikke nee en wat krijg je ervoor terug alle topspelers zijn weg

Goede back up voor volgend jaar.
Kent de club, kent het spelletje... nu nog een goede verdediger kopen voor de basis.

Ik ben wel blij met dit nieuws. Hij is gewoon een heel degelijke verdediger. Hij gaat soms over de schreef oke.. Dan doen er wel meer, hij is een echte winnaar. We kunnne iemand als hem wel goed gebruiken volgend seizoen. Heel veel ervaring en zit ook goed binnen de spelersgroep

Had toch liever gehad dat ze hem hadden gedumpt en daarbij Rami dan behouden voor Milan.. Helaas.. Verder weet iemand nog waar Milan zich op richt in de defensie? Had graag gehad dat Hummels zou komen! Maar het lijkt erop dat bij zijn club blijft..

8 juli 2015 om 16:27

Milan is enorm gefocust op het aantrekken van Romagnoli. Roma vraagt naar verluidt €20 miljoen maar Milan heeft vooralsnog €15 miljoen geboden. Uiteindelijk denk ik wel dat er een akkoord bereikt zal worden.

8 juli 2015 om 17:31

Roma vraagt 30 miljoen en Milan wil niet meer dan 20 betalen... met het verlengen van Mexes lijkt Milan af te zien van Romagnoli

8 juli 2015 om 17:44

Dan hebben ze de vraagprijs verhoogd geloof ik. Ik las eerst nieuwsberichten waarin stond dat ze minimaal €20 miljoen wilden.
Dertig miljoen euro is een veel te hoog bedrag voor iemand die zich nog moet bewijzen in de top.

Ik denk dat Mexes gewoon als back-up blijft en Milan sowieso door pusht voor Romagnoli. De speler heeft zelf via Sportmediaset ook al aangegeven naar Milan te willen. Roma zal wat water bij de wijn moeten doen want anders zitten ze straks met een ontevreden speler in het team.

8 juli 2015 om 18:50

Ik heb ook gelezen dat ze 20 vragen en Milan 15 wil betalen.

8 juli 2015 om 19:36

ik ken die Romagnoli totaal niet.. Is dit een goede verdediger en is hij de 15 - 20 miljoen wel waard? Of betaald Milan dan te veel geld?

8 juli 2015 om 20:03

In potentie de beste Italiaanse verdediger met Rugani van Juventus vind ik. Als jullie hem voor 15-20 miljoen over kunnen nemen dan is dat zeker een mooie prijs .

Mexes is een prima back-up om erbij te hebben nu zijn loon drastisch verlaagd is. Wellicht komt Romagnoli de gelederen nog versterken en dan hebben ze met keus uit Alex, Paletta, Romagnoli, Mexes en Ely toch een prima centrum.
Het is mooi om te zien dat ze in ieder geval bezig zijn de selectie op te schonen en te lozen wat er niet hoort.

8 juli 2015 om 16:30

Alex gaat waarschijnlijk terug naar Brazilie. Ze moeten echt een nieuwe centrale verdediger halen om naast Paletta te zetten. De backs zijn wel van goed niveau en misschien nog paar middenvelders want die zijn ook matig.

8 juli 2015 om 16:37

Ah oke. Zapata was ik trouwens ook nog vergeten. Die kun je ook als back-up behouden.
Een centrum met Paletta-Romagnoli is wel het proberen waard vind ik.

Milan moet sowieso een linksback halen verder en een creatieve middenvelder op ''tien'', alhoewel Mihajlovic zeer gecharmeerd lijkt te zijn van Suso op die positie.

8 juli 2015 om 16:56

De Sciglio kan toch linksback spelen en dan Abate op rechts. Je hebt volgens mij ook Armero nog.

8 juli 2015 om 17:05

Ja klopt dat kan hij alleen daar rendeert hij niet getuige het afgelopen seizoen. Op rechts speelt hij beter dus zal hij met Abate moeten concurreren. Armero speelt bij Flamengo in Brazilië. Een linksback is dus echt nodig.

8 juli 2015 om 20:47

Wat denk jij van Ely? Ik ken hem niet zo goed. Weet wel dat ie bij Reggina, Varese en Avellino meer dan 100 wedstrijden heeft gespeeld, maar meer ook niet.

Nu nog romagnoli en nog een goeie linksback erbij, want met antonelli alleen red je het niet heel het seizoen en ik wil de sciglio nooit meer op linksback zien

8 juli 2015 om 21:08

Naast Romagnoli zie ik graag nog wel een CV komen hoor. Lees dat ze Maksimovic ook proberen

Met het verlengen van deze veteraan lijkt romagnoli dus niet te komen

Milan had dit niet moeten doen, maar als ze hem dan willen behouden is dit wel een goede oplossing.

Ik vind dit een rare zet van Milan. Ze verkopen Rami en binnenkort naar alle waarschijnlijkheid ook Alex, maar verlengen wel met Mexes? Geen speler met het niveau waar Milan naar moet streven, daarnaast ook nog eens op leeftijd en vooral, zoals al aangegeven wordt, een grote heethoofd.. Dit hadden ze denk ik niet moeten doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren