Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uniek dieptepunt voor Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

Steven Bergwijn begint woensdagavond om 19.00 uur op de bank bij Tottenham Hotspur tijdens de uitwedstrijd tegen Newcastle United. De aanvaller is door trainer José Mourinho voor de tweede keer op rij gepasseerd: zondag mocht Bergwijn maar negen minuten meedoen tegen Arsenal. Het is voor Bergwijn de eerste keer sinds hij in in januari overkwam van PSV dat hij tweemaal op rij plaatsneemt op de bank in de Premier League.

Mourinho kiest woensdagavond voor exact dezelfde elf namen als tegen Arsenal, een wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen. Dat betekent dat Serge Aurier ook in de basis begint. Maandag werd bekend dat Christopher Aurier, de broer van de verdediger, in Toulouse is doodgeschoten. Woensdag werd een verdachte van de schietpartij opgepakt. Het was onzeker of Aurier na het persoonlijke drama zou kunnen spelen tegen Newcastle United.

Tottenham Hotspur werd deze week onaangenaam verrast door het nieuws dat Manchester City volgend seizoen mag uitkomen in Europees verband. De ploeg van Mourinho moet daardoor op de zesde plaats zien te eindigen om zich te kwalificeren voor de tweede voorronde van de Europa League. Op dit moment staan the Spurs achtste, met drie punten achterstand op nummer zes Wolverhampton Wanderers.

Newcastle United is na 35 speelrondes terug te vinden op de dertiende plek. De club kan niet meer degraderen, maar kan zich ook niet meer kwalificeren voor Europees voetbal. The Magpies verloren de laatste twee duels. Men kan tegen Tottenham Hotpsur niet beschikken over Danny Rose. De linksback is een basisspeler in het team van Steve Bruce, maar wordt gehuurd van Tottenham Hotspur en mag niet uitkomen tegen die ploeg.

Opstelling Newcastle United: Krafth, Schär, Fede Fernández, Yedlin; Saint-Maximin, Shelvey, Bentaleb, Ritchie; Almirón; Gayle

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Sánchez, Alderweireld, Davies; Sissoko, Winks, Lo Celso; Lucas Moura, Kane, Son.

Wat verwacht je van Newcastle United - Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo is dit uniek dan? Eerste keer dat hij 2 keer op rij wordt gepasseerd?

15 juli 2020 om 18:36

Lol. Vragen hoezo iets uniek is om vervolgens een zin later de definitie van uniek neer te zetten

nogmaals en net als vorige week; concurrenten Moura en Son doen het niet slechter maar hebben wel veel meer ervaring. Dus logische keuze

15 juli 2020 om 18:20

Ik denk dat je Son niet eens een concurrent mag noemen, wel qua positie uiteraard. Maar die is wel 2 klasse beter dan Moura en Bergwijn imo. Het gaat volgens mij echt puur tussen Bergwijn en Moura, en dan krijgt laatstgenoemde helaas de voorkeur op dit moment.

15 juli 2020 om 18:42

En lamela

15 juli 2020 om 18:22

Bergwijn is gehaald als buitenspeler en Mourinho speelt nu een 4-4-2 formatie. Moura verzet veel werk als linkshalf, terwijl Son als zwervende spits speelt. Heeft dus niets met ervaring te maken.

Ik vind het juist een uniek hoogtepunt dat Aurier in de basis staat nadat enkele dagen geleden je broer is doodgeschoten. Hoe sterk kan je mentaal zijn om vandaag gelijk te spelen.

15 juli 2020 om 18:44

Of je bent mentaal heel sterk, of je spoort gewoon niet helemaal. Gezien het trackrecord van Aurier sluit ik de tweede optie niet uit.

15 juli 2020 om 18:50

Wat is dit nou weer voor respectloze opmerking? Hoe kan je zo denken?

15 juli 2020 om 18:50

Hoezo zou je niet sporen als je enkele dagen na de dood van je broer gaat sporten? Belachelijke opmerking. Het is ook een uitlaatklep he. Zoek ajb wat respect.

15 juli 2020 om 18:55

Manmanman omdat Aurier waarschijnlijk zijn broer trots wil maken door een topwedstrijd te spelen spoort hij niet?

15 juli 2020 om 19:14

Je bent je ervan bewust dat mensen die niet meer leven geen emoties meer hebben en ze dus ook niet trots kunnen zijn? Of zijn er, anno 2020, nog steeds mensen die denken dat overledenen in de hemel op ons neerkijken? Als dat zo is moet het wel ramvol zijn daarboven en ze waarschijnlijk in die drukte toch niets kunnen zien van wat wij hier doen.

15 juli 2020 om 19:20

Ik hoop voor Newcastle dat Aurier geen uitlaatklep zoekt. Hij is zonder al wild genoeg. Met uitlaatklep gaan we brancards nodig hebben...

15 juli 2020 om 20:38

@brainfart, misschien kan Aurier zijn broer niet echt meer trots maken, maar dan nog kan het wel zo voelen. Als ik echt gpede cijfers haal voel ik ook dat mijn biologische vader trots is, en die leeft al 16,5 jaar niet meer. Ik weet niet of er een hemel is, maar het geeft mij in ieder geval een goed gevoel wanneer ik mezelf vertel dat hij meekijkt. Waar hij is weet ik niet, en waar de broer van Aurier is ook niet, maar ik haal er steun uit dat mijn vader meekijkt, en Aurier misschien ook wel.

15 juli 2020 om 22:26

Gelijk heb je Als jij daar steun, moed en vertrouwen uithaalt, dan moet jij en anderen dat zeker doen. Ondanks mijn, een klein beetje, denigrerende post, respecteer ik je mening

15 juli 2020 om 22:45

Bedankt makker, ik snap wel dat je het gek vindt dat mensen nog steeds denken dat er iets is, maar het is meer hopen. Ik hoop zo erg hem later nog te ontmoeten! De kans is heel klein, maar mocht het zo zijn dan moet ik natuurlijk wel goede verhalen hebben😉 Ik snap wel dat iets als de Hemel gek overkomt, en onlogisch. En maak je niet druk om of je post een beetje denigrerend was, zo kwam het niet over bij mij!

16 juli 2020 om 08:39

Ik vind het gewoon een domme wildebras. Bovendien is hij een agressieve recidivist die bij PSG met obsceniteiten ook al aantoonde niet bijster snugger te zijn.

Uniek dieptepunt hahahaha wat een titel. Wat een catastrofe! Einde Bergwijn bij Tottenham?
Meer dieptepunten vind je volgende week bij een nieuwe wedstrijd van de spurs.

15 juli 2020 om 18:36

Haha ja echt, dit is toch wel echt bizar hoor met alle respect. Uniek dieptepunt? Man die jongen is er net en spelers als Son en Moura zijn echt geen koekenbakkers hoor. Man laten we aub even rustig aan doen, want dit gaat nergens over. Erg jammer dit.

In het begin begon hij puur door alle blessures. Nu iedereen weer fit is valt de keuze logisch op andere spelers.

15 juli 2020 om 18:19

Mourinho is van systeem veranderd en speelt nu een 4-4-2 met Sissoko en Moura op de flanken. Beide verzetten veel werk en zullen daardoor de voorkeur krijgen.

Logisch dat Mourinho na de NLD voor dezelfde 11 kiest en een 4-4-2 systeem met Moura en Sissoko op de flanken. Ben vooral benieuwd hoe Aurier gaat spelen na de dood van zijn broer.

15 juli 2020 om 18:26

Was anders wel een behoorlijke zaadpot afgelopen weekend. Ik kijk sowieso met weinig plezier naar de wedstrijden dit seizoen. Zowel onder Poch als Mourinho is het gewoon echt ruk. En die stijgende lijn is, ook onder laatstgenoemde, nergens te bekennen en ligt volgens mij nog in de krochten van White Hart Lane.Hoop dat er voor het nieuwe seizoen afscheid wordt genomen van een shitload aan spelers, te beginnen met Aurier. Ook de backs aan de andere kant mogen weg (of weg blijven - in geval van Rose). Lamela erachteraan. Dier evenzeer. Het is te hopen dat het middenveld nog een beetje in elkaar valt...

15 juli 2020 om 18:44

Mee eens. Aurier weg, net als Rose, Dier, lamela en Davies

Mijn hemel zeg wat wordt hier dramatisch over gedaan door voetbalzone. Is er geen echt nieuws te melden? Elke voetballer zit wel eens een paar keer op de bank. Zeker als je in zo’n competitie als Engeland speelt. Gaan we nu elke keer als hij op de bank zit een apart dramatisch nieuwsbericht krijgen?

Ach jaa, menig speler heeft een jaar de tijd nodig om te acclimatiseren. Bergwijn is nog langs niet afgeschreven. Zijn halve volley bij Ijn debuut staat nog op m'n netvlies. Steven doet het eerlijk gezegd beter dan verwacht. Dat hij nu een paar x op de bank begint. Dat vormt hem alleen maar. Geen nood aan de man. Bergeijk pakt zijn wedstrijden nog wel..

15 juli 2020 om 20:54

Doet het prima voor zijn eerste halve seizoen en voegt creativiteit toe vanaf de flanken.

De dynamische 4-4-2 was een hele goede zet van Mourinho. Kane minder op een eiland door Son die om hem heen beweegt en verdedigend hard werkende snelle spelers als Son en Moura die meer verdedigende zekerheid geven aan de backs. Natuurlijk geven wij nog wat kansen weg maar het staat gewoon veel beter. Sneller de bal rond laten gaan in de omschakeling of bij balbezit ziet er nu ook beter uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren