Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitwedstrijden een probleem voor Manchester City: ‘Niet goed genoeg’

Laatste update:

Manchester City wordt door velen gezien als de topfavoriet voor de Engelse titel, maar de ploeg van manager Manuel Pellegrini is niet de koploper. Dat heeft voornamelijk te maken met matige prestaties in uitwedstrijden. De laatste zege in een uitwedstrijd werd in september geboekt. Sindsdien maakten the Citizens nog maar twee goals en pakten ze drie punten in uitwedstrijden.

/

“We hebben niet goed genoeg gespeeld in uitwedstrijden”, vindt verdediger Bacary Sagna. “Het is mooi dat we goed presteren in de thuiswedstrijden, maar als je succesvol wil zijn, moet je ook in uitwedstrijden goed presteren. We hebben sinds de wedstrijd tegen Crystal Palace niet meer gewonnen in een uitwedstrijd, dat moet weer eens gebeuren.”

Manchester City speelt zaterdag op bezoek bij Watford. Daarna volgen thuiswedstrijden tegen Everton en Crystal Palace, alvorens de laatste wedstrijd van januari er weer een op verplaatsing is. Dan speelt de ploeg van manager Pellegrini bij West Ham United.

Denk je dat Manchester City de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was tegen Arsenal en Leicester niet eens slecht. Bij Arsenal was City veel beter tot de goal kwam. Maar dat is ook het probleem bij City. Continu individuele fouten achterin bij City. Toen waren het Sagna en Mangala. En na die 1-0 was City al van het pad. En bij die 2de was het helemaal over. En toen moest de tweede helft nog beginnen. Maar dat was eigenlijk al vrij kansloos. Een ander probleem is dat Silva Kompany en Aguero er lange tijd uitliggen of uitlagen. Waarbij er ook nog bij komt dat Aguero en Silva ver onder hun niveau spelen, na hun blessures. Een City met een fitte selectie in normale vorm. Word zonder problemen kampioen.

30 december 2015 om 22:33

Dat is allemaal als en als, ik ben ook city fan. Maar het kan zo niet verder, ze moeten terug domineren en niet deze week wel en de andere week niet. En dat is niet goed.

31 december 2015 om 00:12

Barca was ook 50% minder toen Messi geblesseerd raakte. City is zonder Silva , Aguero en Kompany minimaal 70% minder dan met hun. Dat was ook duidelijk want de 1ste 5 speelrondes met hun stond City met 15 punten iets van 12 goals en 0 tegentreffers ook bovenaan. Het feit dat Zabaleta nog niet fit is speelt ook een grote rol. Want Sagna is ook een stuk minder dan hem. Zelfde geld voor Mangala. Kompany is 3 klasse beter. Zelfde geld voor Bony. Die ook zoveel minder is dan Aguero.

31 december 2015 om 01:10

Barca was dit jaar toch echt niet 50% minder zonder Messi,voorgaande jaren wel! Maar dit jaar werd dit eig heel goed opgevangen door de andere 2 supersterren

30 december 2015 om 23:44

De druk die op Pellegrini en de spelers liggen is enorm. Als City de titel niet pakt, ligt Pellegrini er sowieso uit dit jaar. Hij heeft bijna 200m mogen investeren deze zomer. Dan moet er wel een prijs worden gepakt. De kansen zijn er nog zeker aanwezig. En City heeft veel lastige uitwedstrijden al gehad. Maar nu moeten ze gaan presteren. Het 2e halfjaar moet het beter.

31 december 2015 om 00:15

Klopt alleen Liverpool uit is eigenlijk nog lastig. De rest hebben ze wel gehad. Chelsea moeten ze ook nog uit. Maarja die staan niet zomaar in het 2de rijtje. Ik vind Pellegrini tactisch sowieso niet heel goed. Tegen Leicester hetzelfde. Je zag dat Aguero gewoon fit was. Die word er dan uitgehaald voor Bony. Toen kwam Navas er ook nog bij. En het liep voor geen meter meer. Terwijl Sterling eigenlijk na 50minuten uit had gemoeten. Die raakte geen pepernoot.

1 januari 2016 om 12:46

Ik vind het raar dat pellegrini in de media zou buiten schot blijft. City heeft verreweg de beste 11 van de premier league op het veld staan, een zeer breede bank, deze zomer weer ontzettend veel geld mogen investeren en toch blijven de prestaties matig. In principe mag er van dit City al veel meer verwacht worden dan bijv. United, waar net een gloednieuw team staat. Toch blijft v. Gaal gespreksonderwerp van de dag terwijl pellegrini nu eigenlijk al ten minste 6 punten los had moeten staan van de concurrentie.
Maargoed, ik zie ze nog steeds wel kampioen worden.

31 december 2015 om 02:44

Zonder problemen nog wel? Dat denk ik dus niet. Arsenal mist Sanchez, Coquelin en Cazorla ook al een aantal wedstrijden nu ook allemaal dragende krachten in het team en staan 1ste. City is een kanshebber maar zonder problemen kampioen worden is wel overdreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren