Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 20 juli

Laatste update:

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 20 juli

Heracles Almelo - Sportfreunde Lotte (Dui) - 1-2
Van der Water

SC Cambuur - De Graafschap 0-3
Olijve, El Jebli, Van den Hurk

Go Ahead Eagles - Excelsior 0-0

FC Eindhoven - Roda JC Kerkrade 0-1
Engels

FC Volendam - Almere City 1-2
Meijer (2x); Meijer

Ontbreekt er een oefenduel van een Nederlandse club? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

19.00 FC Eindhoven - Roda JC

19.00 Fc.volendam - Almere City FC

Dat Heracles speelt geen beste voorbereiding. Samen met Emmen degradatiekandidaat nummer één? Ik volg de de derde Bundesliga een beetje en dit is zeker geen hoogvlieger..

20 juli 2018 om 18:45

Dan zou Ajax ook degradatie kandidaat?

20 juli 2018 om 19:16

Goede inhoudelijke reactie. Bedankt!

21 juli 2018 om 08:34

@depeer

Hij doelt op het feit dat Ajax ook geen beste voorbereiding speelt, en op basis van wat jij zegt, ze ook degradatie kandidaat zouden zijn. Deze oefen potjes zeggen me niet zoveel, het zijn oefenpotjes om dingen uit te proberen en spelers wedstrijd fit te krijgen. In de competitie moet het gebeuren.

20 juli 2018 om 19:01

De speelde ze vorig jaar ook niet en 10e geworden maar prima,na 10 wedstrijden eredivisie kun je het zeggen.

20 juli 2018 om 19:15

Aan je naam te zien ben je Heracles supporter. Hoe schat jij de kansen in? Zijn er dingen gaande rond Monteiro en kuwas?

20 juli 2018 om 19:26

Ik weet het niet zullen zien, oefenwedstrijden zeggen mij niet veel,over Monteiro geen interesse zover,en kuwas willen ze aardig cashen dus tot zo ver nog bij Heracles maar je weer het nooit.Al verliezen ze alle wedstrijden als ze de eerste competitiewedstrijd er maar staan.

20 juli 2018 om 19:01

De speelde ze vorig jaar ook niet en 10e geworden maar prima,na 10 wedstrijden eredivisie kun je het zeggen.

21 juli 2018 om 11:09

Volle Lotte!

Ondanks dat je totaal geen conclusies kunt trekken uit oefenwedstrijden ben ik toch altijd benieuwd naar de uitslagen. Zouden deze uitslagen bepalend zijn dan lijkt Ajax degradatie kandidaat nummer 1. Is Twente gelijkwaardig aan de subtop van de Eredivisie en hoort Heracles nog niet eens thuis in de derde Bundesliga.

Het is natuurlijk niet allemaal nutteloos, je kan wel uit de wedstrijden halen wie al wedstrijd fit is en wie er redelijk in vorm is. Ik zeg redelijk om dat de motivatie bij oefenwedstrijden vaak ver te zoeken is. Wou alleen dat Fox en Ziggo meer van deze oefenwedstrijden zouden uitzenden in plaats van het laten zien wat er afgelopen jaren is gebeurd.. Ik krijg zelf namelijk het gevoel dat Fortuna, Emmen en de Graafschap verre van kansloos zijn in de Eredivisie.

Mooi resultaat voor De Graafschap. Jammer dat het besloten was. Graafschap - Groningen gaat helaas niet meer door..

Roda kreeg veel kansen maar niemand die het af maakte. Eindhoven ook wat kansen gehad, 1-3 of 1-4 was misschien een betere weerspiegeling van het spel geweest. Wel fijn dat Roda met een B elftal (want minstens 4 / 5 spelers worden nog gehaald voor de basis) "gewoon" wint en beter is dan FCE. El Makrini was wel echt drama, samen met Engels die ook een slechte pot speelde. Spits Remans, uit de jeugd, was sterk, behendig en balvast. Viel positief op. Verder was Milts op deze positie degelijk, Paulissen en Van Velzen ook voldoende. Keeper lijkt ook goed genoeg.

21 juli 2018 om 03:27

FC Eindhoven speelde ook met een B elftal aangevuld met jeugd en jeugdspelers.
FCE heeft op dit moment pas 7 contractspelers en dit is alles behalve het elftal wat er in de competitie zal staan.
Eerste helft was Roda beter,de 2de Fce. Gelijkspel was verdiend geweest,al maakt dat doelpunt in de laatste seconde niet uit in een oefenpotje.
Dat Roda nog versterkingen moet halen was duidelijk,maar FCE gaat nog zeker 10 spelers halen dus eigenlijk was het Roda B tegen FCE C

21 juli 2018 om 11:50

10 spelers? Geloof je het zelf. En 10 nieuwe spelers werkt sowieso niet, want dan moet je het hele team nog aan elkaar laten wennen.

21 juli 2018 om 13:37

Er zijn op dit moment 8 proefspelers en er komen er nog een aantal bij. Je bent ook verplicht om een x aantal contractspelers te hebben. Zoals ik al zei heeft de FCE pas 7 contractspelers. Ik verwacht sowieso niet veel van de blauw witten dit jaar aangezien er 12 man geen nieuw contract hebben gekregen. Veel te veel inpassen dus,daar heb je gelijk in. Lekker loopt het iig niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren