Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 25 juli

Laatste update:

Uitslagen vriendschappelijke wedstrijden vrijdag 25 juli

Hannover 96 (Dui) - PEC Zwolle 1-2
Saymak, Rienstra

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch opvallend, voor zover ik heb meegekregen heeft PEC in de voorbereiding toch tegen vrij sterke ploegen gespeeld en, nogmaals voor zover ik heb meegekregen, hebben ze dit toch meer dan uitstekend gedaan. Winnen van Hannover96 is een meer dan prima prestatie, ook al is het slechts een vriendschappelijke pot. Benieuwd of ze die lijn kunnen doortrekken het seizoen in.

25 juli 2014 om 21:31

Vind het een zeer knappe prestatie inderdaad van Pec, kan niet wachten om te zien hoe hun het aankomende seizoen gaan presteren.

25 juli 2014 om 21:33

Binnenkort tegen Ajax. Ik hoop dat ze weer zo'n mooie pot neerzetten.

25 juli 2014 om 21:36

Nou, als je het niet erg vind hoop ik toch dat Ajax nét een iets mooiere pot neer weet te zetten =) Maar gun het ze wel om uiteindelijk een mooie plek om de play-offs te behalen.

25 juli 2014 om 22:46

Dat mag, als PEC dan maar wint met 2-1

25 juli 2014 om 21:52

Nou niet zo hard te geloven als je Marcelo in de verdediging hebt gelopen.. :P Maar voor pec is het inderdaad mooi, geeft hun zelfvertrouwen en met Ron Jans als trainer zit het wel snor. Erg benieuwd hoe ze Europees gaan presteren. Goo PEC!!

25 juli 2014 om 22:09

Als ze uit winnen bij hannover96 zie ik ze ook nog wel door de groepsfase komen in de europa league!

25 juli 2014 om 23:25

Als Hannover dit zag als een oefenwedstrijd staat daar niet de volle 90 minuten een basiselftal. Natuurlijk kan hetzelfde gezegd worden over Pec. Met andere woorden is een oefenpot niet te vergelijken met wanneer ze echt tegen elkaar moeten.

25 juli 2014 om 22:55

Ze zijn ongeslagen geworden in de voorbereiding, alleen gelijkgespeeld tegen een club waarvan ik de naam kwijt ben...

26 juli 2014 om 01:52

Moeskroen

27 juli 2014 om 09:26

Ja, officiële naam Royal Mouscron Péruwelz FC. Bedankt!

Niet te veel blind staren op deze uitslag natuurlijk, voor PEC begint volgende week het echte werk al en moeten ze er nu voor klaar zijn terwijl Hanover pas op 23 Augustus de eerste competitie wedstrijd heeft

heel nette prestatie van pec, zeker als je kijkt naar de opstelling van hannover. uitslag staat mooi op teletekst.

Telstar heeft een besloten oefenwedstrijd tegen Bnei Yehuda met 2-0 gewonnen. Doelpunten op naam van Seuntjens en Talsma. De wedstrijd werd ivm veiligheidsredenen besloten gespeeld

MVV - jong Genk 6-2
Als ik me niet heb verteld.

25 juli 2014 om 22:21

Eindstand was 7-2 voor MVV , in de rust stond het 3-2 int voordeel voor MVV , was een besloten wedstrijd

Het zijn maar oefenpotjes, maar toch is het lekker voor een club als PEC Zwolle om de voorbereiding af te sluiten met overwinningen op Paok Saloniki en Hannover '96.

Voor de Jupiler League liefhebbers: FC Oss en Fortuna Sittard speelden ook een oefenwedstrijd. FC Oss won van Excelsior Maassluis (4-0), terwijl Fortuna Sittard op bezoek bij EVV zegevierde: 1-6.

Buitenlandse oefenduels:
Adelaide United - Malaga 1-5
FC Augsburg - Stade Rennes 2-1
Eintracht Braunschweig - Sevilla 1-2
Pacos Ferreira - SC Braga 3-1
Greuter Furth - Getafe 3-2
AFC Bournemouth - Southampton 0-1

Niet is zo nietszeggend als een oefenwedstrijd, maar dat neemt niet weg dat het wel leuk is om dmv het winnen van deze wedstrijden je met veel zelfvertrouwen aan de competitie begint. Volgens de Stentor was het spel weergaloos en soms imponerend. Ik zie parallellen met vorig seizoen toen wij aan het begin van de competitie een tijdje 1ste stonden. Wij kunnen Paok ook nog treffen voor de Europa League en je treedt dan toch anders tegen zo'n ploeg aan als je weet dat jij ze toch maar hebt kunnen pakken.

PEC zwolle heeft toch wel een aardige selectie, leuke spelers die nog wel naar Feyenoord, Psv, Ajax zullen gaan volgend seizen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren