Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Uiteraard erg blij dat hij ook de komende twee jaar voor ons zal spelen’

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft de optie in het contract van Timo Letschert gelicht. Dat meldt de Limburgse club donderdagochtend via de officiële kanalen. Dit betekent dat de twintigjarige verdediger ook de komende twee seizoenen aan Roda JC Kerkrade verbonden blijft.

/

Letschert kwam in de winterstop over van FC Groningen, waar hij zijn contract had laten ontbinden. Voor Roda maakte de verdediger op 8 februari zijn debuut in de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Sindsdien speelde hij zes competitiewedstrijden in de hoofdmacht en miste hij noodgedwongen alleen de uitwedstrijd tegen PSV wegens blessureleed

“Wij zijn overtuigd van Timo’s kwaliteiten”, vertelt technisch manager Leon Vlemmings. “Hij heeft reeds aangetoond dat het een talentvolle speler is met veel mogelijkheden. Zoals ik al aangaf bij zijn presentatie, is het een type speler die past binnen de toekomstvisie van Roda JC. Uiteraard zijn wij erg blij dat Timo ook de komende twee jaar voor ons zal spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom ging hij precies weg bij Groningen?

27 maart 2014 om 07:43

Disciplinaire redenen lagen hieraan ten grondslag.

Ontopic: geen slechte verdediger voor clubs in het rechterrijtje, maar veel hoger is te hoog gegrepen.

Maar of hij er zelf blij mee is? Voor mij is Roda degradatiekandidaat nummer 1. Bij NEC straalt de vechtlust er tenminste nog vanaf, Roda is vooral achterin zo ontzettend kwetsbaar. Ook al degradeert Roda niet, dan hebben ze enorm veel werk aan de winkel voor volgend jaar. Een verdediging met Kees Luijckx is altijd gevaarlijk.

27 maart 2014 om 09:22

Heb je het doelsaldo van roda en nec bekeken??? Ze hebben er meer tege dan roda dus waar basseer je het op

Letschert topaanwinst. En als ze degraderen blijft hij vast in beeld bij andere clubs. Deze jongen kan een mooie toekomst tegemoet gaan. Ik ben een fan

benieuwd of er ook een ontsnappingsclausule bij degradatie zit.

Een talentvolle verdediger, die het nog weleens ver kan schoppen. Is nu soms nog wat druistig, maar dat mag nog op die leeftijd !

Aardige back dit trouwens.

Ik vind dat maar een wildebras. Zal aan temperament moeten gaan werken wil hij vaste waarde in eredivisie worden

Kwam als onbekende binnen maar is nu niet meer weg te denken uit de defensie bij Roda. Is verdedigend goed, zit er altijd lekker fel op en is aanvallend ook meer dan aardig. Het is een erg goede zaak dat hij nog voor langere tijd vast ligt, Dijkhuizen idem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren