Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twentenaar op weg terug na zeldzame aandoening: ‘Kon geen bal recht spelen’

Laatste update:

Kyle Ebecilio begon gewoon aan de voorbereiding van het huidige seizoen bij FC Twente, maar de middenvelder kwam er al snel achter dat er iets niet helemaal goed zat in zijn lichaam. Hij bleek te lijden aan de zeldzame spieraandoening Syndroom van Guillain Barré en was enkele maanden uitgeschakeld. Inmiddels is Ebecilio weer zo goed als hersteld.

/

“Het begon al in mei. Op een dag merkte ik dat er iets niet klopte met mijn been. Het was gevoelloos. Ik belde meteen de dokter. Daarna zijn we elke week naar het ziekenhuis gegaan. Zes weken lang. Ze konden niets vinden”, blikt hij bij FOX Sports terug op de tijd voor de diagnose. “Ondertussen trainde ik wel gewoon door, maar ik voelde mij helemaal niet fit. Soms schaamde ik me, omdat simpele dingen niet lukten. Een bal recht vooruit spelen, dat kon ik niet eens.”

Ebecilio voelt zich inmiddels weer goed en weet ook dat trainer René Hake tevreden is over zijn herstel. Hij hoopt nu zo snel mogelijk weer minuten te kunnen gaan maken.

Denk jij dat Kyle Ebecilio een basisplaats bij FC Twente kan veroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kyle.. Die hebben we ook nog inderdaad. Talentvolle speler die prima een bal kan trappen, maar hij moet dat nonchalante kwijtraken. Wanneer dat gebeurt kan hij weer echt wat gaan toevoegen. En natuurlijk blessurevrij blijven.

Vond hem in zn eerste periode bij twente een uitstekende speler. Vind het raar dat hij al snel zn plek kwijt was

8 oktober 2016 om 16:42

hij kon niet goed overweg met onze kippenvanger uit barneveld. als hij er voor gaat dan moet het goed kunnen komen met hem, echter heeft twente het nu goed staan met klich mokotjo op zijn plaats

8 oktober 2016 om 20:19

Schreuder heeft veel rare dingen gedaan, maar Ebecilio uit de basis halen was een prima actie. Jongen kan geweldig voetballen, maar hij gooide er destijds met de pet naar. Was werkelijk overal te laat op het middenveld. We gaan kijken of Ebecilio nu wel wil werken of dat meneer nog steeds denkt dat hij het wel red bij twente op 50%

8 oktober 2016 om 20:29

klopt hij heeft er met zijn pet naar gegooid, de reden dat hij het bij ado ook niet gemaakt heeft als huurling. het word er nu niet makkelijker op voor hem, echter zou het echt een luxe zijn als hij het ook gaat maken

Vreselijke ziekte. Één voor één je spierfuncties die uitvallen en zelfs tijdelijk verlamd kunnen raken. Mooi voor hem dat hij weer hersteld is. Goede voetballer die snel weer minuten moet gaan maken.

Was vroeger een groot talent in de jeugdopleiding van Feyenoord. Toch weer een typisch voorbeeld van een jeugdspeler die te vroeg vertrokken is naar het buitenland (in dit geval Engeland)..

8 oktober 2016 om 16:45

Als je goed genoeg bent maakt het niets uit waar je zit, maar hij is gewoon niet goed genoeg voor Arsenal, als hij bij Feyenoord was gebleven had hij daar waarschijnlijk ook niet in de basis gestaan. Het is een leuke en aardige jongen, maar als profvoetballer is het niet heel veel. Doordat hij zo vroeg naar het buitenland ging kan hij wel zeggen dat hij bij Arsenal heeft gezeten, als hij in Nederland was gebleven was hem dat nooit gelukt, dus dat pakken ze hem nooit meer af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren