Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweevoudig Champions League-winnaar met Barcelona vertrekt naar Qatar

Laatste update:

Seydou Keita nadert het einde van zijn loopbaan en gaat nog even goed geld verdienen in het Midden-Oosten. El-Jaish uit Qatar maakt via de officiële kanalen van de club melding van de komst van de middenvelder, die een contract heeft getekend voor de komende zes maanden.

/

Keita is inmiddels 36 jaar oud en speelde in de afgelopen twee seizoenen 46 competitiewedstrijden voor AS Roma. Zijn aflopende contract in het Stadio Olimpico werd niet verlengd en nu gaat de Malinees dus aan de slag bij El-Jaish, dat in het afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Qatar Star League. De achterstand op kampioen Al-Rayyan bedroeg veertien punten.

El-Jaish wordt de negende club uit de loopbaan van Keita, die begon bij Olympique Marseille, in Frankrijk nog voor Lorient en Lens speelde en vervolgens naar Sevilla ging. Na een jaar bij Sevilla ging hij verder bij Barcelona, waarmee Keita twee keer de Champions League won. Hierna speelde de Afrikaan nog in China voor Dalian Aerbin, in Spanje voor Valencia en in Italië voor Roma.

Seydou Keita gaat nog even zijn zakken vullen in Qatar. #geefhemeensongelijk #tweevoudigclwinnaar #metbarcelona

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat hij in Barcelona al op een houtje moest bijten. Maar hij zal zeker nog voldoende gaan verdienen in de zandbak. Voor hem dichter bij huis dan China of de VS.

Een logische stap financieel
Je hebt een prachtige carriere beleeft bij oa barca en sevilla.
Nu moet je ook denken aan je toekomst op zon leeftijd al helemaal als je afkomst een belangrijke rol speelt waarbij je voor wellicht voor je hele familie zorgt met je familie.
Goodluck trots van Mali!

17 augustus 2016 om 15:25

Helemaal mee eens! Daarbij is het wanneer je rijk en goede status heb Qatar erg mooi om te leven lijkt mij. Moet je wel de knop kunnen uitzetten wat betreft al die mensenrechten die daar overschreden worden...

Veel succes ex marseillais!! Ondanks dat je bij Olympique Marseille maar 6 wedstrijden speelde... Maar veel succes met grof geld verdienen in Qatar! xD

Zandbank? Je bedoelt geldbank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren