Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tévez zit nu op het niveau dat Zidane ook haalde bij Juventus'

Laatste update:

Carlos Tévez is geweldig begonnen aan het nieuwe seizoen. De aanvaller van Juventus staat na vijf competitiewedstrijden al op zes doelpunten en was in de Champions League ook al tweemaal trefzeker tegen het Zweedse Malmö FF. Marcello Lippi is bijzonder onder de indruk van wat Tévez allemaal laat zien en vergelijkt de Argentijn met Zinedine Zidane.

/

Volgens Lippi is Tévez op het moment net zo invloedrijk als Zidane in de jaren negentig was bij Juve. "Tévez speelt nu zo goed, dat ik automatisch terug denk aan mijn eigen glorietijden bij Juve", zegt de oefenmeester. "Tévez zit op het niveau dat Zidane ook haalde in zijn beste periode bij Juventus. Hij is nu de leider van het team en heeft nog nooit een steek laten vallen."

"Hij is echt uniek", vervolgt Lippi over Tévez. "Er is niemand zoals hem, ook niet bij AS Roma, waar toch veel goede spelers zitten. Tévez doet geweldige dingen voor Juventus, maar Juventus doet ook geweldige dingen voor Tévez. Als voormalig coach van de club ben ik hier erg blij mee en ik hoop dat Juve dit seizoen ook goed kan presteren in de Champions League."

Carlos Tévez is de beste speler van de Serie A

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste voetballer is het niet maar op het moment wel het meest dodelijke van het Serie A.

Klopt wel hoor, Zidane was een big game player wat ervoor zorgde dat als het erop aankwam presteerde maar in veel normale duels was het een goede speler en soms had hij ook slechte wedstrijden.
Was bij Real ook zo.

Bv Nedved was ook beter dan Zidane bij Juventus.

17 oktober 2014 om 11:45

Als Nedved beter was dan Zidane in zijn periode bij Juventus dan had Lippi dat wel aangekondigd

17 oktober 2014 om 11:53

Als ze het hem zouden vragen misschien.

Zidane is sowieso overschat, ik vond hem tussen 97-02 de beste speler na Ronaldo maar men doet altijd of zijn niveau dat van anderen compleet oversteeg.
Bv Zidane en Rivaldo ontlopen elkaar amper qua niveau, hou je hier echter een poll dan zou je na afloop denken dat Rivaldo bij rkc voetbalde en er amper wat van kon in vergelijking met Zidane.

17 oktober 2014 om 12:03

Rivaldo was wat directer. Zidane liet het elftal beter voetballen, Rivaldo vooral zichzelf. Wel een magnifieke voetballer natuurlijk, op individueel niveau denk ik niet dat ze veel voor elkaar onderdeden.

17 oktober 2014 om 12:07

Die kan tenminste tot een finale komen...

17 oktober 2014 om 12:10

Zidane is overschat? Twee redenen waarom, deze vergelijking van lippi al helemaal mankloopt. in de tijd dat zidane bij juve speelde. Was de Seria a de beste en de sterkste competitie van de wereld. Kortom als je de beste in dat elftal was, was je ook meteen de beste speler van de wereld. ten tweede hoe goed ik tevez ook vind. het is een aanvaller en soort van eenmansleger. Maar nog steeds geen spelerverdeler en iemand die het tempo van het spel bepaald.

En verder jij hebt duidelijk zidane nooit gevolgd. Hoe kan je nou zeggen dat hij in mindere wedstrijden er niet stond. Deze man kreeg na elke bal aanname een applaus. Het was gwn 90 min lang een genot om naar te kijken. Maar wat jij zegt is serieus een van de domste dingen die ik in een hele lange tijd hier op vz heb gelezen.

17 oktober 2014 om 12:38

Ik snap nog steeds niet dat mensen hier op vz zeggen dat een aanvaller het spel moet verdelen. Waar heb je anders een middenveld voor

17 oktober 2014 om 15:05

Haha ja de grootste onzin aller tijden. Verdedigers moeten passes aks Xabi Alonso kunnen geven en keepers moeten in handstand voorbij mensen rennen. Iedereen moet wat interessants melden terwijl het heel simpel is. Dit is een bal en dat een doel. Termen als 'voetbalwetenschap, voetbalintelligentie, balgevoel(hoe breed wil je het begrip hebben in een sport die om een bal draait).

17 oktober 2014 om 15:12

Zidane wordt wel groter gemaakt maar het is wel voor mij de meest toonaangevende middenvelder van zijn generatie. De beste is dan Scholes maar de meest talentvolle was Veron. Een van de Gouden Ballen van Zidane moest voor hem zijn. Ik ben het ook eens dat Zidane niet ver verheven stond boven de rest puur op niveau. Nedved, Veron, Scholes, Ronaldo, Rivaldo, Del Piero, Figo, Batistuta, Biaggio etc. Er waren meerdere spelers die vergelijkbaar waren. Laten we vooral zeggen dat als Ronaldo niet 3 x geblesseerd was geraakt waarschijnlijk veel minder man het over Zidane had omdat Ronaldo misschien wel 5 x de Gouden Bal had gepakt. Voor mij was hij de gedoodverfde speler om het niveau van Pélé te ontstijgen.

17 oktober 2014 om 15:14

Zidane is zo groot gemaakt niet alleen door zijn verfijndheid maar zijn impact op de grootste wedstrijden die er zijn. Daarom wordr hij de beste middenvelder genoemd. Als twee teams tegen elkaar een finale moesten spelen, won het team waar Zidane in zat.

17 oktober 2014 om 16:32

Dat klopt , daarom won italie de wk in 2006☺️

Tevez is ook gewoon een heerlijke voetballer, vind het dan ook vreemd dat zijn naam zo weinig genoemd wordt als er gepraat wordt over spitsen. Hij is echt niet minder dan een Lewandowski of Cavani.

Tevez is nu even belangrijk voor Juventus als Zidane dat was, alleen in de tijd van Zidane had je meer topspelers in Italië rondlopen en stelde deze competitie meer voor. Dus Zidane is eigenlijk beter aangezien hij hetzelfde wist te presteren tegen betere tegenstanders.

tevez is heel goed bezig maar dit is toch wel de grap van de dag.

17 oktober 2014 om 12:54

Wat is er grappig aan dan? Volgens mij begrijp je niet wat Lippi er mee bedoeld..

Zidane IS Mijn Favoriete Voetballer, DUS IK HOU ME Hier Maar Buiten

18 oktober 2014 om 16:37

@heineeken
Omdat jij het niet doet, zal ik het maar doen. Lippi praat onzin en de mensen op dit forum nog erger, Zidane is een absolute voetbalgrootheid, een waanzinnige techniek, niet zomaar voetbalinzicht maar altijd 3 stappen vooruit denkend, scorend vermogen en een geboren leider. Tevez is een veweldenaar maar vergeleken met Zidane een dertien in een dozijn voetballer.

Voordat iedereen gaat zeuren dat ze Tevez niet dezelfde positie heeft of niet zo goed is als Zidane. Lippi bedoelt dat Tevez even belangrijk is als Zidane. Dat is zeker zo. Tevez speelt eigenlijk altijd goed. Soms verbaasd me dat wel. Staat er altijd en is altijd gevaarlijk.

Echt jammer dat Milan Tevez niet had gehaald voordat hij naar Juve ging. En dat voor maar 10(?) miljoen euro. Hij doet het uitstekend bij Juve en begrijp Lippi wel. Tevez is nu even belangrijk als Zidane dat was jaren geleden.

ik vind vidal de beste van de serie a maar het is wel een belangrijke en goede speler

Wat een onzin zeg !! Zidane was 100x klasse beter dan Tevez ooit zal worden.tevez moet van zijn loopvermogen en hard werken anders blijft weinig van hem over.

Bovendien jij kunt niet de Serie A van end jaren 90 vergelijken met die van nu.

17 oktober 2014 om 12:55

Maar dat doet Lippi ook helemaal niet... Als je de tekst (GOED) leest, staat er dat Lippi zegt dat Tevez net zo belangrijk voor Juve is als Zidane dat toen was. Hij zegt nergens dat Tevez net zo goed is als Zidane.

17 oktober 2014 om 14:40

Dan nog... Zidane spelde tegen Costacurta,maldini,nesta,thuram,cannavaro,sensini,... enz enz ..... Tevez spelt tegen net niet gehandicapten verdedigers... bovendien Zidane was zeer belangrijk in de CL waar hij Juve naar de finale schoot.met Tevez heeft Juve moeite om uit de poule fase te komen lol... de Seria A van nu stelt helemaal niks meer voor.

17 oktober 2014 om 16:14

Goh wat ben jij slim zeg. Je trapt alleen maar open deuren in. Iedereen snapt wel dat de serie A minder is op het moment, dan toen Zidane er speelde. Nogmaals het enige wat Lippi zegt is dat Tevez erg sterk speelt en belangrijkste speler is van juve. Zo moeilijk is het niet.

17 oktober 2014 om 18:26

Maar je begrijpt toch wel dat het nu duidelijk gemaakt is dat Zidane alsnog beter was dan Tevez nu is? Dat was zijn punt.

Mijn mening zal wellicht niet objectief worden opgevat mede door mijn naam, ik volg de serie A de laatste tijd niet zo vaak, hoor goeie dingen over Carlos tevez, maar zit hij nu echt op het niveau Zidane wat hij in Juventus had? Zidane is de meest briljante voetballer die ik ooit heb mogen aanschouwen, hij kon een pass versturen van uit de nauwste ruimtes, zijn bal controlle was bizar geweldig, ik heb dit seizoen tevez zien spelen maar het kwam nooit bij me op om een vergelijking met Zidane te maken. Zidane is een voetbal genie en misschien wel het grootste voetbal genie aller tijden.

17 oktober 2014 om 16:06

Lippi zegt ook niet dat Tevez even goed is als Zidane, hij zegt dat hij net zo belangrijk is voor Juventus als Zidane dat was.
Dat Zidane een betere voetballer was dan Tevez is, staat voor mij ook buiten kijf, alhoewel het wel appels met peren vergelijken is, maar toch.

Is pogba niet van een hoger niveau dan Tevez?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren