Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel reageert hard op uitspraken ontevreden Mazraoui: ‘Iets wensen is één...’

Laatste update:

Thomas Tuchel heeft gereageerd op de uitspraken van Noussair Mazraoui eerder deze week. De verdediger van Bayern München gaf aan te balen dat hij onder Tuchel weinig meer aan spelen toekomt. De trainer van Bayern reageerde daar vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Hertha BSC van zondag op: “Het ligt alleen aan hem.”

Mazraoui was dit seizoen enige tijd basisspeler bij de club uit München. Na de winterstop kwam hij door een ontstoken hartzakje lange tijd niet in actie. Toen hij daarvan hersteld was, kwam hij nog maar sporadisch tot speelminuten. “Ik moet helemaal opnieuw beginnen om krediet af te dwingen en speelminuten te krijgen”, zei Mazraoui daar onder meer over deze week. “Terwijl ik bij de vorige trainer had laten zien wat ze hier van me kunnen verwachten. Inmiddels ben ik de vierde keuze als rechtsback... Ik ben 25 jaar, heb hier een goede periode gehad dit seizoen en een sterk WK gespeeld. Dan wil je gewoon spelen en niet als zoveelste keuze op de bank zitten."

Vrijdag reageerde Tuchel daarop. “Ik wil ook dat hij meer speelt. Als hij speelt, dan betekent dat dat hij de beste rechts- of linksback in de selectie is. Uiteindelijk stel je jezelf zelf op. Het ligt alleen aan hem. Iedereen krijgt van ons de maximale ondersteuning en iedereen wordt uitgedaagd. Bij Bayern is de standaard zeer hoog. Als je maar vijf minuten krijgt, dan moet je in die vijf minuten leveren. Dat is simpelweg de standaard bij deze club. Want je moet altijd en dan ook altijd een topprestatie leveren. Dan stel je jezelf op. Iets wensen is één, het werk daarvoor leveren is twee”, maakte de oefenmeester duidelijk.

Mazraoui kwam sinds zijn overstap van Ajax afgelopen zomer tot 21 officiële duels voor Bayern, waarvan hij elf keer in de basis stond. In die 21 duels was hij goed voor drie assists. Afgelopen zaterdag kwam Mazraoui tegen FSV Mainz 05 (3-1 nederlaag) al na negen minuten in het veld, om de geblesseerde Alphonso Davies af te lossen. De verwachting is dat hij zondag tegen Hertha weer eens in de basis staat, omdat Davies nog niet hersteld is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt wel logisch, Mazraoui heeft wel wat goede wedstrijden gehad maar is zeker niet onmisbaar voor Bayern.

28 april 2023 om 18:24

Nee, pavard op rb wordt je vrolijk van. Vind het maar een gekke keuze van tuchel

28 april 2023 om 18:27

Ik snap hem wel onder Nagelsmann mocht hij altijd spelen en was hij basis speler. Tuchel kwam bij Bayern en Mazraoui heeft amper minuten gemaakt. De laatste wedstrijd mocht hij invallen nadat Davies geblesseerd was en speelde hij niet op zijn normale positie. Hij had Pavard eruit gespeeld onder Nagelsmann en deed het goed onder Tuchel is zelfs Stanisic hem voorbij.

28 april 2023 om 18:50

Toen hij inviel voor Davies speelde hij gewoon op de rechterkant en werd Cancelo op links gezet.

28 april 2023 om 18:30

Tuchel heeft met die laatste zin indirect aan dat hij blijkbaar niet hard genoeg werkt. Dan kan je gaan klagen, maar je moet jezelf in de spiegel kunnen aan kijken dat je er zelf alles voor gedaan hebt. Dat betwijfel ik zowel bij hem als bij Gravenberch

28 april 2023 om 19:23

Een bayern dat triest slecht speelt als je kijkt naar de namen. Uit de CL, kansloos, en ook al ingehaald op de ranglijst. Misschien toch eens andere namen opstellen, wanneer je zo’n brede bank hebt.

28 april 2023 om 21:09

Dat werkt natuurlijk alleen als die bankzitters in de minuten die ze krijgen en op de training laten zien dat zij wél het juiste niveau hebben en ervoor willen werken. Iets wat bij Mazraoui lijkt te ontbreken, afgaande op Tuchels verhaal

“Ik moet helemaal opnieuw beginnen om krediet af te dwingen en speelminuten te krijgen”

Slap gelul zeg. Dat geldt voor iedere speler wanneer er een nieuwe trainer voor de groep staat. Ik ben geen fan van Tuchel maar ik geef ik hem volledig gelijk. Minder miepen meer werken, dat helpt je vooruit. Ik vind het toch schrikbarend hoeveel mooi weer voetballers Nederland en Belgie tegenwoordig voortbrengen. Er zitten ook strijders tussen af en toe hoor maar de proportie juffertjes die huilen ipv knokken ligt mij veel te hoog. Dan heb ik het niet over Belgen en Nederlanders exclusief, maar de spelers die vanuit onze competities een stap maken.

28 april 2023 om 19:42

Als Tuchel zichzelf zou behandelen als een speler dan was hij nu 8e keus als trainer. Waarom staat deze man bij Bayern voor de groep? Op basis van zijn verdiensten van eerder? Of zijn huidige verdiensten 😂😂😂.
1 ding weet ik wel, met Blind op de bank of niet in de basis wordt Ajax geen kampioen. Misschien moet hij Blind maar eens gaan proberen, kan zomaar zijn dat het dan wel gaat draaien. Nu hebben ze twee houthakkers centraal staan.

28 april 2023 om 20:58

Makkelijk scoren Paauwer, als het bestuur niet tevreden is moeten ze Tuchel maar niet "opstellen", en zolang ze dat wel doen heeft die het volste recht om de minder presterende spelers lekker op de bank te houden.
Overigens kun je veel van Tuchel vinden, maar hij steekt er veel tijd in en werkt aardig hard. Iets dat van Mazraoui ogenschijnlijk niet gezegd kan worden.

Maz moet daar gewoon weg, een Manchester united zou een mooie stap zijn. Onder ten hag, rechtsback is ook ni de sterktste positie van United.

Tuchel houdt het ook niet vol daar, ik voorspel een
Ontslag volgend seizoen november

28 april 2023 om 18:46

Die rasta rechtsback daar is ook goed bezig, kan beter terug na ajax.

28 april 2023 om 19:27

Dortmund zou perfect zijn voor hem.

28 april 2023 om 21:05

Maz moet gewoon een tijdje flink z'n best doen en laten zien dat hij erin hoort te staan, ipv te gaan klagen in de media.

Ondanks Mazraoui extreem blessure gevoelig is heeft hij goede wedstrijden gespeeld voor Bayern, denk aan Barcelona thuis.Daarbuiten snap ik niet waarom die Tuchel bij elke grote club maar aan de bak komt. Chelsea, Psg en nu Bayern. Wat voor identiteit zit er nou aan zijn speelstijl buiten dure spelers kopen die niet renderen. Vind topclubs enorm lui dat ze altijd maar in dezelfde vijvers vissen bij de Pochettino’s en Tuchels. Wat mis ik oude authentieke trainers als Wenger en Ferguson

28 april 2023 om 22:01

CL finale en CL gewonnen misschien?

28 april 2023 om 22:37

Een vogel maakt nog geen zomer. Of blijf je hangen in het verleden net als je favoriete voetballer Hazard..

28 april 2023 om 23:01

En jij hebt het over wenger?

Mazraoui en Gravenberch hebben zichzelf volslagen belachelijk gemaakt met hun teksten.

28 april 2023 om 18:43

Ik vind van niet. Een beetje klagen en je marktwaarde gaat omlaag. Maakt het makkelijker om ergens anders aan de slag te gaan. Transfertje maken, deel van transfersom opeisen, en je kan het weer ergens anders proberen. Zo gaat dat tegenwoordig

Tuchel is ook geen coach die een selectie of spelers beter maakt. Ik snap niet waarom hij steeds maar weer bij top teams aan de slag mag gaan. Hij past ook gewoon niet bij een voetballende team als Bayern. Ga lekker Atletico, Tottenham of As Roma trainen, die spelen zijn soort anti voetbal

28 april 2023 om 22:36

Eens! Zal wel een goede zaakwaarnemer hebben ofzo. Zit totaal geen smaak aan zijn speelstijl

Hij is niet goed genoeg voor de basis van Bayern. Waarom niet genoegen nemen met een plek op de bank, af en toe spelen en een gigantisch salaris bij een absolute topclub in Europa, wat is daar mis mee? Snap niet dat veel spelers daar moeite mee hebben.

28 april 2023 om 18:44

Ambitie. En in dit bayern is hij zeker wel goed genoeg. En op zn minst 2e keuze achter cancelo/davies.

28 april 2023 om 19:02

Stanisic is dit seizoen gewoon een stuk beter dan hij bij Bayern hoor.

28 april 2023 om 19:10

Ambitie is leuk, maar hij zit al bij Bayern. Als die wilt spelen moet die twee stappen omlaag doen. Paar jaar Bayern zal ik dan eerder voor gaan.

28 april 2023 om 20:07

Van der Beek onderstreept dit.

Begon sterk voor het wk,speelde pavard uit de basis. Helaas gooide corona roet in het eten. Tuchel heeft altijd vreemde wisselbeleid.

Na een super WK hoeft Nous zich toch niet keer op keer te bewijzen. Als je hem 4e keuze maakt, kun je hem niet zien spelen. Ja tegen fbv Nietszeggendhausen in de beker.

28 april 2023 om 19:04

Na een super WK hoeft Nous zich toch niet keer op keer te bewijzen.

Wat is dit nou weer voor slappe onzin? Dan heb je echt geen flauw benul van hoe het werkt in de top hoor. Elke speler daar heeft zich doorgaans al meermaals bewezen. Als je op een leuk toernooitje moet lopen teren kan je beter terug naar de ED.

28 april 2023 om 21:03

Want Tuchel is tijdens de trainingen afwezig, en ligt dan in z'n hangmat bedoel je? Kom op man, als Mazraoui echt zo goed is én z'n best wil doen, had die allang basis gestaan. Maar blijkbaar ontbreekt 1 van die 2 voorwaarden.
Kan het nou nooit eens aan de speler liggen, die tijdens de training en de speelminuten die die krijgt blijkbaar gewoon te lui is en te weinig laat zien? Lekker makkelijk van Mazrou

Als je werkelijk zo goed bet dat je bij Bayern Munchen onbetwistbaar bent dan ben je ook onmisbaar. Zoals ooit Lahm, Kroos, Lewandowski, Muller, om het maar dichtbij te houden. En zelfs de Ligt heeft nu die status. Nous heeft die status niet. Die zou hij bij Ajax hebben gehad, maar hij wilde zelf naar Munchen, net als Gravenberch.

Tucheltje wat heb jij succes gehad en ben je compleet over je hoogtepunt heen. Antivoetbal met veel dravers wil je spelen. Je bent zo weg bij Bayern want je speelstijl is niet wat die club wil.

Zou Mazraoui nog steeds vinden dat hij bij Ajax niet (voldoende) werd gewaardeerd? Terwijl hij na elke blessure toch direct weer zijn basisplaats terug had. Het gras is niet altijd groener bij de (ooster)buren.

Tuchel is n vakman en dat heeft ie bewezen. Misschien geen ogenschijnlijk sympathieke man maar dat zegt niks over zijn trainers kwaliteiten. Hij was tot nu toe de enige trainer die Paris st Germain als team goed liet functioneren en hadden Bayern gewoon moeten verslaan in die finale van 2020. Zijn entree bij Chelsea was zeer indrukwekkend en wist Pep tactisch meerdere malen af te troeven. Of ie bij FC Hollywood gaat slagen is twijfelachtig want daar zijn ze behoorlijk in de war.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren