Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trots in Rotterdam: 'Staf waar menig Eredivisieclub jaloers op is'

Laatste update:
/

Leon Vlemmings gaat komend seizoen proberen Excelsior naar promotie te leiden. Onder leiding van John Lammers lukte het de Rotterdamse club niet zich te handhaven in de Eredivisie; men eindigde als laatste en degradeerde zodoende direct naar de Jupiler League. Lammers werd vervangen door Vlemmings en met hem aan het roer wordt de weg naar het hoogste niveau weer ingezet.

De 42-jarige Vlemmings was hoofdtrainer van FC Eindhoven, assistent bij NAC Breda en Feyenoord en vervolgens hoofdtrainer bij AEK Larnaca. Samen met Jon Dahl Tomasson, Marinus Dijkhuizen en Rob van Dijk vormt hij de technische staf. Hij wil de Deen, de oud-spits en de oud-keeper echter geen assistenten noemen, benadrukt hij in een interview met RTV Rijnmond. “'Ik heb een bloedhekel aan dat woord.”

“Het zijn geen assistenten, maar collega's”, verbetert Vlemmings. “Met allemaal een eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit is een fantastische staf waar menig Eredivisieclub jaloers op is.” Vlemmings hoopt nieuwe spelers te mogen begroeten in de twee maanden die hij voor de boeg heeft in Kralingen. “Links achterin, in het centrum en op de linksbackpositie, is het nog wat dunnetjes. Dat geldt ook voor het middenveld. Daarnaast is een echte versterking, op welke positie dan ook, altijd mogelijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, dat kunnen ze wel zeggen, maar met die geweldige staf van hun spelen ze wel in de jupiler league. Nu kijken of ze het waar kunnen maken en kunnen promoveren.

Nou ik denk toch dat iedereen de staf van Ajax mooier vindt, met mensen als Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Frank De Boer.

Maar voor 'n club als Excelsior is het mooi om namen als Jon Dahl Tomasson, Rob Van Dijk, Marinus Dijkhuizen en Leon Vlemmings te hebben, al denk ik niet dat grotere clubs als Excelsior daar jaloers van worden.

3 juli 2012 om 14:48

Klinkt goed.. net als de staf van Feyenoord met Ronald Koeman, Gio van Bronckhorst, Jean-paul van Gastl en ook Roy Makaay!

Maar voor Excelsior begrippen hebben ze natuurlijk een staf om van te smullen. Mensen die de spelers echt wat kunnen bijbrengen. Hopelijk zien we ze volgend jaar weer terug in de Eredivisie.. ik gun ze het beste.

3 juli 2012 om 15:04

Erqin Koeman, ed de goeij, Rob Maas is ook niks mis mee

3 juli 2012 om 15:10

@daniel_vb22
de Boer, 112 interlands, 1 CL, 1 Uefa Cup, 1 wereldbeker, 6 titels, 2 bekers
bergkamp, 79 interland, 1 Ecii, 2 Uefa cups, 4 titels, 6 bekers
Jonk, 49 interlands, 2 Uefa Cups, 2 titels, 2 bekers

koeman 78 interlands, 2 CL, 8 titels, 4 bekers
van bronckhorst, 106 interlands, 1cl, 6 titels, 5 bekers
van Gastel, 5 interlands, 1 titel.
Makaay, 43 interlands, 3 titels, 3 bekers

en dan kom jij aan met faber en chris van der weerden?

3 juli 2012 om 15:34

Ja dat schrijf ik toch ook. Ik schrijf 'maar voor Excelsior is het mooi om namen als Jon Dahl Tomasson, Rob Van Dijk, Marinus Dijkhuizen en Leon Vlemmings te hebben, al denk ik niet dat grotere clubs als Excelsior daar jaloers van worden'

Dus wat jij in je tweede stuk schrijft, dat heb ik precies hetzelfde alleen dan anders verwoord;.

3 juli 2012 om 14:48

En die van Feyenoord dan met Ronaldo Koeman, Giovanni van Bronckhorst en Jean-paul van Gastel? Die van Ajax is zeker niet verkeerd, maar ga niet meteen roepen dat iedereen het daarmee eens is.

Voor jupilerbegrippen is een staf als Excelsior op het moment heeft van een behoorlijk niveau. Zou zeker mee kunnen draaien in de eredivisie. Als het de juiste selectie had.

3 juli 2012 om 15:38

Ten eerste, ik roep niet, want ik schrijf. Ten tweede, waar zie jij mij schrijven (eigenlijk roepen zoals het bij jou verwoord staat) dat iedereen het daarmee eens is.

En als je het tweede stukje van m'n reactie had gelezen, dan kon je duidelijk zien dat ik ook had geschreven 'maar voor Excelsior is het mooi om namen als Jon Dahl Tomasson, Rob Van Dijk, Marinus Dijkhuizen en Leon Vlemmings te hebben, al denk ik niet dat grotere clubs als Excelsior daar jaloers van worden'.

Dus ik zeg toch ook niet dat het geen goede staf is voor Excelsior.

3 juli 2012 om 17:56

Ga je nou serieus moeilijk doen om het feit dat ik zeg roep ipv schrijf? En ik citeer jou "nou ik denk toch dat iedereen de staf van Ajax mooier vindt," ik denk dat ik dat zinsgedeelte wel degelijk zo kan zien.

En ik reageer in mijn tweede alinea toch precies hetzelfde als jij alleen verwoord ik het anders? Zeg dat het een goede staf is maar dat de selectie gewoon dramatisch is.

3 juli 2012 om 14:49

Die van PSV is met Advocaat en Faber anders ook niets en natuurlijk ook nog Chris van der Weerden en Philip Cocu achter de hand.

3 juli 2012 om 15:41

Ik schrijf toch ook niet dat Ajax de beste staf heeft en dat al die andere teams 'n slechte staf hebben, aangezien jij schrijft 'die van PSV is met Advocaat en Faber anders ook niets en natuurlijk ook nog Chris van der Weerden en Philip Cocu achter de hand'.

3 juli 2012 om 14:59

Het draait hier niet om welke staf mooier is. Er staat namelijk menig eredivisie club. De meeste weten wel dat je met trainers als De Boer, Koeman, Van Basten, Advocaat altijd wel clubs hebt die niet jaloers zijn. Er zijn echter ook clubs, waar ze misschien wel lichtelijk jaloersmakend die kant op kijken.

3 juli 2012 om 15:44

Ja, dat weet ik dat het niet draait om welke staf mooier is.

Maar Leon Vlemmings prijst deze staf nu al alsof het de beste en mooiste staf is. Ik heb zoiets dat ze eerst maar moeten zien te promoveren, en dan proberen te handhaven in de Eredivisie. Als dat lukt, dan kan je in mijn ogen toch wel spreken van 'n goede staf en goed beleid.

Ja je kan nog zo'n goede staf hebben als het elftal dat niet is dan kom je ook nergens. En het elftal moet het toch echt doen.

dit is zeker een mooie staf. en ik denk qua staf dat ze zeker in de top 10 zitten. Persoonlijk vind ik de staf van ajax het mooist en dan die van feyenoord. psv een goeie nummer 3. en dan bedoel ik gewoon de namen die er in zitten. allemaal mensen met een hart voor de club. hopelijk is nederland ontzettend succesvol op deze manier.

misschien dat we ooit nog is met een leuk jong 11tal iets neer kunnen zetten in de CL. dan staan ze in engeland en spanje toch mooie te kijken met hun schulden van een half mijard

Mooie berichten dat grote voetballers coachen worden bij Bvo's! Bij elke club in de eredivisie zitten wel oud profs in de organisatie of in de selectie (trainerskant)

Ajax en Feyenoord hebben natuurlijk de mooiste staf. Echt genieten als je die namen opleest.

Is Marinus dijkhuizen niet de nieuwe assistent van Jan Wouters bij fc Utrecht ?

Kwa staf is er ook niets mis mee, het gaat om de spelers die het voor elkaar moeten krijgen. Daar zal ook komend seizoen het probleem liggen. Excelsior heeft gewoon weinig geld en zal dat ook nooit krijgen, aangezien de meeste contracten naar hun grotere broer Feyenoord. Zelfs Sparta zal meer inkomsten uit sponsoren krijgen.
Het is te hopen dat ze hun eigen talent wat langer kunnen behouden en aangevuld worden met talenten van Feyenoord en de weg naar boven kunnen inslaan. Als we eerlijk zijn heeft Excelsior gewoon niet heel veel te zoeken in de Eredivisie en zou het mooi zijn als ze het weer kunnen halen. Nu moeten ze de concurrentie met oa Sparta aan gaan.

“links achterin, in het centrum en op de linksbackpositie, is het nog wat dunnetjes. Dat geldt ook voor het middenveld. Daarnaast is een echte versterking, op welke positie dan ook, altijd mogelijk.”

Links achterin en linksback is toch hetzelfde? Of hij moet het hebben over links centraal achterin, alleen het hij het ook al over het centrum. :S

3 juli 2012 om 16:40

Het is inderdaad een beetje gek geschreven, maar ze bedoelen linksachter in het centrum. Als een geheel zeg maar. Dus in totaal een linkercentrum verdediger en een linksback.

Ben benieuwd of Exceslior gelijk terug kan promoveren.
Voor een JL club hebben ze natuurlijk een ervaren staf.
Ben benieuwd of Vlemmings het kan waarmaken.

4 juli 2012 om 00:10

De staf zal er niet voor zorgen, dat Excelsior terug zal keren. De jongens op het veld moeten het doen. En dat zal zwaar genoeg worden, want concurrenten als De Graafschap en Sparta spelen ook nog in de Jupiler League. En in de 1ste speelronde heb je gelijk de eerste krachtmeting voor Excelsior: De Graafschap-uit.

4 juli 2012 om 00:44

Dat is waar, maar als de staf zijn taken niet uitvoert, dan verlies je net zo gemakkelijk een wedstrijd.
Denk niet dat ze het gelijk redden, gezien de huidige kwaliteit van de selectie.

Toch een prima staf voor Excelsior.

Je kunt ook een staf hebben met: Cocu, Faber en het Koekie Monster en daarnaast een paar spelers die op hoog niveau acteren.

Dat werd ook niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren