Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Trots dat we een voetballer met zo’n gerespecteerde carrière kunnen halen'

Laatste update:
/

SC Heerenveen versterkte zich maandag met Stijn Schaars. De 32-jarige middenvelder tekende in Friesland een contract voor twee seizoenen. Schaars speelde sinds de zomer van 2013 voor PSV, waar zijn contract afgelopen maand ten einde liep. Hij speelde in Nederland eerder voor Vitesse en AZ en in Portugal voor Sporting Portugal.

''We zijn trots dat we een speler met zo’n gerespecteerde carrière kunnen toevoegen aan onze selectie", zo laat technisch manager Gerry Hamstra via de officiële kanalen van de noorderlingen weten. "Stijn is een zeer ervaren middenvelder, die ons zowel binnen als buiten het veld verder kan helpen. Hij is een echte leider die in top van zowel binnen- als buitenland veel ervaring heeft opgedaan en diverse prijzen heeft gewonnen."

"We zijn planmatig te werk gegaan en hebben zorgvuldig gezocht naar versterking. We hebben een jonge, enthousiaste selectie met veel potentie, Stijn kan deze jonge groep verder helpen om zich door te ontwikkelen.'' Schaars trainde de gehele voorbereiding mee bij PSV en kwam dan ook zonder moeite door de medische keuring.

Denk jij dat sc Heerenveen hoger gaat eindigen dan afgelopen seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij niet naar AZ komt. Sympathieke voetballer die er altijd vol voor gaat. Misschien niet meer de allerbeste, maar wel een belangrijke teamspeler. Ik wens hem het allerbeste en hoop dat hij een succes wordt bij Heerenveen.

26 juli 2016 om 08:07

Uitstekende speler voor ons (mits fit). Onbegrijpelijk overigens dat Hamstra naar Japan vliegt, terwijl Rosario in Almere woont ... Is nu te laat, gaat naar PSV.

Nog 1 tip dan voor Hamstra; haal Caenepeel van Eindhoven als extra versterking op de vleugels.

Iemand een idee waarom hij niet door AZ gecontracteerd is? Lijkt me dat zij toch een streepje voor hebben met zijn verleden. Vanuit Schaars zie ik het niet komen, zowel sportief als financieel is AZ een stapje hoger.

25 juli 2016 om 19:09

Geen restwaarde.

En AZ heeft helmer en ouwejan al op het middenveld als talentvolle backups. Daarnaast met van Overeem Rienstra en Stijn Wuytens genoeg opties. Zelfs Seuntjens nog.

Misschien als henriksen gaat dat er nog iets komt maar zelfs dat denk ik niet

25 juli 2016 om 19:43

Goede vraag, had het wel verwacht na het vertrek van Ortiz.

Een fantastische versterking, de ervaring die Schaars meebrengt kan onze jonge spelers helpen.

Mulder
Marzo, st Juste, v Aken (als hij blijft), Cavlan.
Schaars, Thern, Namli.
Zeneli, Reza, Larsson.

Wissels: Otigba (mag weg maar hoop t niet), Bijker, Thorsby, Vd Boomen, Slagveer, Veerman, Zeneli, v Amersfoort.

Ziet er goed uit komend seizoen. Top 7 is mogelijk.

25 juli 2016 om 19:02

Haal veerman maar weg want die kan echt helemaal niks. Zet daar Zahovic maar neer en Slagveer brengt tot nu toe meer dan Zeneli dus laat Slagveer ook maar staan, verder hopen op een beter seizoen natuurlijk. Play offs moet haalbaar zijn, dit is wel een selectie dat mooi voetbal kan spelen dus krijgen we ook meer mensen in het stadion.

25 juli 2016 om 20:52

Wordt Reza nummer 1 spits?

25 juli 2016 om 21:23

Want Zahovic heeft zoveel meer laten zien? Henk doet het prima en kan als bankzitter mooi als stormram fungeren. Zahovic kan beter verhuurt worden, lijkt ook bij deze trainer buiten de boot te vallen.
Slagveer is leuk als bankzitter, niet een speler die ons naar de subtop brengt. Zeneli heeft wel die potentie, ondanks dat het er nog niet altijd uit komt.

@broflovski
Reza wordt inderdaad onze 1e spits. Laat al mooie combinaties zien met Larsson en van Amersfoort. Belooft wat voor komend seizoen!

Ik vind het toch een flinke gok. Dit is een speler die de afgelopen twee seizoenen geen drie wedstrijden van betekenis achter elkaar heeft gespeeld.

Toch denk ik dat Schaars in Heerenveen de juiste club gekozen heeft. Het is weliswaar een speler op zijn retour, maar als Heerenveen hem op de juiste manier gebruikt is hij voor dat niveau nog een prima speler met toegevoegde waarde voor alle jongeren daar.
Psv had hij toch alleen maar op de tribune gezeten en ik gok dat hij ook bij AZ niet aan spelen toe was gekomen.

Goed gedaan van Heerenveen zal zijn waarde zeker bewijzen

Hij is natuurlijk al op z'n retour. Maar leuk dat Heerenveen hem haalt. Hopelijk nog een spitsje erbij en de play-offs worden wel gehaald denk ik.

25 juli 2016 om 21:26

Nog een spitsje? We lopen al over van de spitsen (reza, Veerman, Te Vrede, van Amersfoort, Zahovic). Daarnaast lijkt Reza een goede combinatie met onze wingers.
Te Vrede slijten en Zahovic verhuren, dan hebben we nog keus genoeg.

25 juli 2016 om 21:28

Te Vrede gaat weg, ik kan me voorstellen dat Veerman verhuurd wordt. Dus vandaar die gedachte.

Prima aankoop van Heerenveen denk ik. Die gaat z'n waarde echt wel bewijzen en kan zeker nog wel 2 jaar mee. Slim gedaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren