Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Traumahelikopter ingezet bij enorme overwinning Atlético op Wolfsburg

Laatste update:

Mario Suárez is hoogst ongelukkig aan het voetbalseizoen begonnen. De middenvelder liep zondagavond bij een oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg ‘traumatisch hersenletsel’ op en werd per traumahelikopter naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht. Atlético Madrid won het vriendschappelijke duel overigens met liefst 1-5.

/

De 27-jarige Suárez moest zich na een kwart wedstrijd laten vervangen door Tiago Mendes. Verdediger Cristian Ansaldi ging een kopduel met Ivica Olic aan, maar raakte per ongeluk zijn ploeggenoot, die onmiddellijk ter aarde stortte. De tweevoudig Spaans international is in het ziekenhuis inmiddels weer bij bewustzijn gekomen, zo heeft de regerend kampioen van de Primera División bekendgemaakt.

Atlético had in de Volkswagen Arena geen kind aan die Wölfe, hoewel het bij rust nog maar 0-1 stond door een rake kopbal van Raúl García. García, Mario Mandzukic (strafschop), Koke en Héctor Hernández maakten de overige doelpunten voor Atlético. Namens Wolfsburg, waarbij Bas Dost na ruim een uur inviel, redde Naldo met een vrije trap de eer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hopelijk komt het goed met hem, echt niet normaal dit.

10 augustus 2014 om 20:54

Inmiddels heeft hij een MRI-scan gehad, blijft ter observatie in het zieken. Dat maakte Atletico net bekend via hun Twitter...

het is de elleboog die het 'm doet lijkt het wel..hopelijk herstelt hij voorspoedig..

10 augustus 2014 om 20:04

Ja of de rug?

10 augustus 2014 om 20:24

Lijkt inderdaad op een elleboog, laat dit dan ook meteen als voorbeeld dienen voor hen die het nodig vinden om duels met hoge elleboog aan te gaan. Voor je het weet kleeft er bloed aan je handen...

10 augustus 2014 om 21:28

hij doet niets raars met zijn elleboog dus dat is appels met peren vergelijken

11 augustus 2014 om 02:20

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat die gozer het met opzet deed. Maar zo simpel is het om hoofdletsel op te lopen, dat is meer waar ik op doel...

11 augustus 2014 om 13:26

Ja daar zijn de meningen over verdeeld denk ik..

Hopelijk komt die er snel weer boven op zag er lelijk uit op tv

Jeetje wat heftig... Die beelden ook, instant knock out

Ik hoop het ook! Wat erg!

sterkte mario
dit gun je niemand
hoop dat t goed komt met m, moet wel lukken aangzn hij een echte strijder is 💓

Als verdidiger hoop je dit natuurlijk nooit, beterschap voor Mario!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren