Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Belfodil vindt na één werkloze dag onderdak in België

Laatste update:

Ishak Belfodil heeft weer een club gevonden. De 24-jarige aanvaller van Algerijnse komaf zat één dag zonder werkgever, nadat hij zijn contract bij Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten woensdag had laten ontbinden. Nu heeft hij een verbintenis voor één jaar getekend bij Standard Luik, met de optie op een tweede seizoen.

/

Belfodil begon zeven jaar geleden bij Olympique Lyon en speelde tien duels in het eerste bij de Fransen, alvorens hij op huurbasis naar Bologna ging. Daarna pikte Parma de aanvaller op en daar beleefde hij in het seizoen 2012/13 een sterk jaar. Internazionale nam Belfodil daarna in huis, maar de Algerijns international wist de goede lijn niet door te zetten en ging weer terug naar Parma.

Een jaar geleden haalde Bani Yas hem naar de Emiraten toe en dat deed de loopbaan van Belfodil goed: hij scoorde elf keer in de nationale competitie en eindigde daarmee in de top tien van het topscorersklassement. Toch was hij er niet gelukkig en aan het begin van de zomer probeerde Belfodil zijn contract al verscheurd te krijgen. Woensdag werd hij officieel transfervrij en die status heeft hij nu dus meteen te gelde gemaakt.



Is Ishak Belfodil een aanwinst voor Standard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belfodil! Lang geleden dat ik nog van die jongen had gehoord, wist niet waar hij heen was, stond net als Yassine Benzia bekend als gigantisch talent, maar dat is er, net als bij Benzia, helemaal niet uitgekomen. Jammer, want die twee zaten al erg jong bij het eerste van Lyon en ze werden beiden een grote toekomst voorspeld. Benieuwd wat hij gaat betekenen voor Standard.

1 september 2016 om 17:15

Maar benzia is toch nog vrij jong Rn nr 1 spits bij Lille? Verwacht nog het een en ander bij hem.

Belfodil tja hoe hard kan je dalen zeg.. Was indd een enorme talent, zonde!

1 september 2016 om 17:29

Klopt ja ik dacht dat Benzia even oud was als Belfodil, maar blijkbaar verschillen zij nog drie jaar, Benzia scoort nog wel niet bijzonder veel zie ik op whoscored, maar hij is nog jong ja en wie weet speelt hij erg goed zonder al te veel te scoren, en dan volgen de goals nog wel.

1 september 2016 om 17:16

Helemaal niets en dat weten ze zelf ook, daarom krijgt ie maar 1 jaar contract.

1 september 2016 om 17:30

Tja bij Parma vond ik hem best aardig spelen, scoorde als 20 jarige 8x in de Serie A, niet heel slecht, dan kan hij in principe wel wat betekenen voor Standard. Het is wel erg achteruit gegaan sinds dat alleraardigste debuut in de Serie A, hij wist daarna amper nog een goal te maken en Bani Yas, tja, dat is ook geen niveau.

Het huidige voetbal perfect in een plaatje, 5 a 6 clubs in 7 jaar tijd, en dat op 24 jarige leeftijd!

Praat een over een vreemdenlegioen bij Standard niet normaal. Die zijn volgens mij echt aan het kijken naar de wereldbol en Ah, Algarije daar hebben we er nog geen 1 vandaan.

Dit was toch vroeger 1 van die fifa talenten? Wel een riskante aankoop trouwens omdat hij bijna elk jaar van club wisseld. Dat is vaak niet een heel goed teken...

Als die zijn normale niveau haalt is het een prima aankoop van standard. Dan gaan ze het Ajax nog moeilijk maken. Al denk ik dat Ajax niet heel moeilijk zou hebben met standard, door de aankopen van Ajax.

1 september 2016 om 18:57

Als Ajax het moeilijk heeft met Standard, dan faalt het echt gigantisch. Standard is tegenwoordig een middenmoter in België, echt niets meer. Bovendien laten ze steevast Europa helemaal links liggen de laatste jaren, hebben zelfs redelijk wat van die groepswedstrijden met een volledig B-team afgewerkt. Resultaat is dat ze meestal met 0 op 18 eindigen in hun groep.

Als je tegen Standard gelijk speelt in Europa, dan verlies je tegen Club Brugge met 6-0. Dit zijn de echte waardeverhoudingen op Europees vlak.

1 september 2016 om 20:41

Dat was vooral onder Guy Luzon dat er geroteerd werd, nu gaan ze de Europa League allicht wel serieus nemen.

Wat een chaos toch altijd bij Luik! Geen grote talenten meer, misschien die Maaee en verder weer hoop doorsnee spelers deze transferwindow

De Braziliaanse verdediger William Ribeiro Soares tekende ook voor 1 (+1) jaar bij Standard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren