Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfergoeroe verlaat Fortuna Sittard: ‘Hij verlaat ons als een vriend’

Laatste update:

Fortuna Sittard neemt per 1 januari afscheid van Mustafa Aztopal. De veertigjarige technisch directeur kiest voor een nieuw avontuur. Aztopal werkt sinds vorig jaar zomer voor de Sittardse club. Sindsdien haalde hij 23 spelers naar Fortuna Sittard. “We respecteren uiteraard zijn keuze, maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat hij onze club gaat verlaten”, licht algemeen directeur Ivo Pfennings toe op de clubsite.

“Mustafa heeft deel uitgemaakt van onze organisatie gedurende een heel succesvolle periode. Er staat nu een representatief elftal dat goed presteert in de Eredivisie en de bekercompetitie. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben”. De honneurs worden tijdelijk waargenomen door de algemeen directeur. Technisch manager Sjoerd Ars ondersteunt hem daarin.

“Dit is een tijdelijke oplossing”, benadrukt Pfennings. “We nemen nu de tijd om te zoeken naar een goede opvolger voor Mustafa die past binnen de club en die ons verder kan helpen bij het bereiken van onze doelstellingen op de lange en korte termijn. In die zoektocht gaat kwaliteit absoluut voor snelheid.”

Aztopal kijkt met een tevreden gevoel terug. “Aan alle goede dingen komt een eind. Mijn avontuur bij Fortuna Sittard komt nu langzaam ten einde. Ik heb niet alleen de promotie mogen meemaken, ik laat het elftal nu goed achter. Gedurende de afgelopen anderhalf jaar heb ik mijn best gedaan voor de club en heb ik geprobeerd om een bijdrage te leveren aan het succes.”

Ook voorzitter Isitan Gün dankt Aztopal voor zijn tijd bij Fortuna Sittard. “Mustafa verlaat ons als een vriend en met en positief gevoel. Uiteraard wensen we hem veel succes voor de toekomst.” In totaal gaf de technisch directeur nog geen miljoen euro uit aan transfersommen, zo berekent 1Limburg. Van de 23 spelers die hij heeft vastgelegd, hebben er 16 een behoorlijk tot groot aandeel gehad in de recente successen van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt als een Talentvol persoon in zijn vakgebied. daar kan ik alleen maar respect voor opbrengen. leuk om een positief artikel te lezen over Fortuna. ben benieuwd of hij nu een stap hogerop gaat zetten

Zeer belangrijk persoon in de winnende organisatie van Fortuna. Misschien wel de belangrijkste. Het is van groot belang voor de contuiniteit van Fortuna in de Eredivisie, dat hij wordt opgevolgd door een zorgvuldig geselecteerde vakman. Met uiteraard een goed netwerk en neus voor koopjes.

21 december 2018 om 00:30

@ LisandroSemedo, is dit de man die Dianessy, Vidigal, Semedo en die keeper heeft gehaald?

21 december 2018 om 03:03

Alleen Dianessy niet. Die is gehaald door zijn voorgangers. Charly Chudik en Ben van Dael. Die andere wel.

Blijkbaar is deze man een zeer bekwame TD, die met minimale middelen iets moois neer kan zetten. Eredivisieclubs opgelet zou ik zeggen. Groningen?

20 december 2018 om 21:47

PSV kan ook, maar Groningen zou een goede opstap zijn.

Gewoon een hele Turkse enclave daar met de voorzitter, technisch directeur en oud Galatasaray TD Cenk Ergun daar. Huidige voorzitter is ook een lid van Galatasaray. Maakt het voor mij als Turk en Galatasaray fan wel leuk om te volgen. Ik ben dit jaar voor Fortuna in de eredivisie !

20 december 2018 om 22:18

Haha weer een fan bij. #winningmarketing

20 december 2018 om 23:14

Haha. Voorgaande jaren ook gevolgd. Emrah Bassan aan jullie geleend. Het verbaasd mij dat die Turkse bestuurders het zo goed doen. In Turkije staan voetbal bestuurders bekend om wanbeleid. Veel en duur kopen en met verlies verkopen. Mooi dit.

21 december 2018 om 00:01

Gün kan ook echt niet stuk in Sittard-Geleen op dit moment, nuchtere kerel die oprecht het beste voor lijkt te hebben met FSC en vaak tussen het publiek te vinden tijdens wedstrijden Goede keus vriend

21 december 2018 om 03:06

Wat een speler was Bassan zeg. Wat een schot. Ik raad je aan de docu op Fox. De herrijzenis van Fortuna Sittard. Zeker geen wanbeleid deze Turk.

Transfergoeroe? Lol

Die gozer heeft niet eens verstand van voetbal. Is door de eigenaar gehaald als een pion. De transfers zijn gehaald door de adviseur van Fortuna. Ogan Tarhan samen met de voormalige scouting.

Geen Groningen of Psv, maar Samsunspor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren