Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer naar Turkije definitief afgerond: 'We blijven hem volgen'

Laatste update:

Besiktas werd even genoemd, maar het is Kayserispor dat de nieuwe werkgever van Deniz Türüc wordt. Go Ahead Eagles maakt op de website van de club bekend dat dinsdagochtend het laatste papierwerk in orde is gemaakt, waardoor de transfer nu helemaal in kannen en kruiken is. “Ik ben iedereen bij Go Ahead Eagles echt heel dankbaar”, klinkt het uit de mond van Türüc.

/

Vorige week meldde Besiktas zich nog officieel bij Go Ahead, maar Türüc vervolgt zijn loopbaan dus bij een andere club uit Turkije. “Een mooie stap”, noemt de Enschedeër zijn overgang. “Ik ben geweldig onthaald bij Kayserispor en heb onder meer met de trainer en de voorzitter gesproken. De trainer wil me echt graag hebben, een mooi gevoel.”

Voorzitter Edwin Lugt zegt dat hij Türüç deze stap gunt. “Hij heeft drie jaar lang alles gegeven voor de club en wij zijn hem daar heel dankbaar voor”, klinkt het. “Deniz is het volgende voorbeeld van een speler die zich bij Go Ahead dusdanig goed kan ontwikkelen, dat hij klaar is voor een stap omhoog. We wensen hem ontzettend veel succes in Turkije en blijven hem volgen. Net als hij ons, zoals hij meermaals heeft aangegeven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap werkelijk niet wat je bij Kayserispor gaat doen als Besiktas je wilt. Dan snap je het Turkse voetbal denk ik niet.

28 juli 2015 om 10:41

Hij kan bij Kayserispor meer groeien voordat hij naar een grotere club gaat. en Bij BJK was hij niet zeker van een basisplaats. Dus het lijkt mij een verstandige keuze van hem.

28 juli 2015 om 16:13

Ik ken weinig voetballers die van een kleine Turkse club naar een grote Turkse club zijn gegaan. Dat is de reden waarom. In Turkije kan je bijna niet "groeien". Je staat er, of je staat er niet.

28 juli 2015 om 10:42

Waarom niet? Het is leuk om bij Besiktas onder contract te staan. Maar de kans op speeltijd in niet groot. En zeker niet nu Quaresma weer terug is gekomen. Besiktas heeft al te goede spelers waar Turuc niet tegen op kan. En bij Kayserispor heeft hij waarschijnlijk een vaste basisplaats samen met Biseswar. Dus ik snap zijn keuze wel.

28 juli 2015 om 16:14

Ik denk ook niet dat Türüc voor de rechtsbuiten positie is gehaald, maar eerder als middenvelder. Als wissel bij Besiktas speelt hij nog Europees met kans op CL (volgend jaar?). Besiktas heeft een leuk middenveld, maar ik denk dat Türüc daar best zou kunnen verrassen.

28 juli 2015 om 10:56

Wat denk je van verder ontwikkelen? Bij BJK zou hij op de bank belanden en wegrotten. Prima keuze en BJK kan altijd nog als ze hem echt willen.

28 juli 2015 om 11:02

@ Bk4life

Ik denk dat jij degene bent die het niet snapt. Wat heeft die jongen eraan om vooral vanaf de bank wedstrijdjes te bekijken?

28 juli 2015 om 16:16

Bij aankomst: Hij verdient meer en hij speelt af en toe Europees. Als hij het goed doet, verdient hij nog meer en speelt hij misschien zelfs basis in de Champions League. Dat lijkt me toch beter dan slagen bij Kayseri. Met alle respect, maar scouts kijken naar Besiktas, niet naar Kayserispor. (als je ooit nog Europese subtop of middenmoot wilt spelen)

28 juli 2015 om 12:29

Alsof hij bij Besiktas zou spelen. Bij Ajax of PSV zou hij ook niet spelen. Bij AZ en Twente ook niet eens. Laat staan Besiktas.

28 juli 2015 om 13:29

Bij Besiktas zou hij zeker aan spelen toekomen. Twee middenvelders hebben langdurige blessures. Tolgay Arslan is er minimaal een half jaar uit, Veli Kavlak kan over 3 maanden pas weer meedoen. En het kost natuurlijk een tijdje voordat ze weer helemaal wedstrijdfit zijn, dus Deniz zou genoeg minuten krijgen bij ons.

Wens je success Deniz Türüc.
Mooi stad, leuk club Kayserispor hoop dat je de top 5 haalt en europees speel de komende seizoen.

28 juli 2015 om 17:45

En een mooi stadion, zeker als je het van buiten kijkt in de avond met allemaal lichtjes.

Twee Nederlanders dus bij Kayserispor Deniz Turuc en Diego Biseswar. Leuk voor Diego dat hij nu ook weer Nederlands kan praten met Turuc.

Het valt me op dat de laatste tijd best veel Nederlanders die niet het niveau Ajax,PSV en Feyenoord niet aankunnen toch een leuke transfer maken naar Turkije of Engeland, dit is wel goed voor het Nederlands voetbal want anders kwamen ze nooit bij een top club in Nederland.

28 juli 2015 om 11:45

Hehehehe niveau niet aankunnen ? Van Persie... alleen hij al word met 30 goals topscorer van de eredivisie voor elke willekeurig club in nl.

28 juli 2015 om 12:05

Hij doelt ook op de mindere goden die naar de wat mindere teams gaan van engeland/turkije. Berghuis en turuc bijvoorbeeld! Hij bedoeld niet dat de eredivisie beter is als de turkse league en zegt nergens dat van persie het niveau in nederland niet aan kan!

Verstandige keus Deniz!! Voetballen, daar gaat het om. Veel geld moet een bijzaak zijn. Bedankt voor je inzet en veel succes daar!!! Kowet forever.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren