Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer aanstaande bij BVB: ‘Wil mijn geld niet op de bank verdienen’

Laatste update:

Neven Subotic lijkt zijn laatste wedstrijd voor Borussia Dortmund te hebben gespeeld. De 27-jarige centrale verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2018, maar heeft geen vaste basisplaats en wil daarom vertrekken. Hij neemt in een open brief alvast afscheid van de supporters van de nummer twee van de Bundesliga.

/

“Lieve vrienden. In het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat mijn liefde voor het voetbal te groot is om op de bank te zitten, om het schouwspel vanaf de zijkant te bekijken. Voetbal is een belangrijke bouwsteen in mijn leven en ik heb momenteel de beste leeftijd voor een voetballer. Die tijd wil ik benutten. Ik wil het gevoel hebben dat ik alles voor mijn club kan geven”, schrijft de 36-voudig international van Servië.

“Daarover heb ik nagedacht. Ik wil mijn geld niet op de bank verdienen en hoop dat jullie dat kunnen begrijpen. De BVB is mijn Herzensverein en zal dat ook altijd blijven”, besluit Subotic, die in beeld zou zijn bij onder meer Liverpool, Sunderland en Stoke City. Hij kwam tot dusverre tot 258 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Dortmund.

Denk jij dat Neven Subotic volgend seizoen in Engeland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu Hummels weggaat lijkt mij dat Subotic nu wel een basisplaats krijgt? Of stellen ze eerder Ginter op?

26 juni 2016 om 13:40

Neem aan dat hij op de hoogte hiervan zou zijn als dat de plannen waren Desondanks zonde hem te zien gaan maar natuurlijk zijn goed recht.

26 juni 2016 om 13:52

Leuke user name voor dit artikel haha

26 juni 2016 om 14:40

Haha! Ja inderdaad!

26 juni 2016 om 14:07

Ginter,sokratis,bartra en Bender zijn gewoon beter.

26 juni 2016 om 14:46

Ginter een back.
Bender een middenvelder.
Bartra heeft amper gespeeld de laatste jaren.

26 juni 2016 om 17:06

Ginter is gewoon een cv die ook op de back kan spelen.

Ja prima verdediger eigenlijk. Kwam minder aan spelen toe dan hij zou moeten. Engelse competitie likt me ook een prima keuze, persoonlijk vind ik Stoke en Sunderland te laag voor hem. Liverpool, Everton(vervanger van Stones), maar ook Arsenal zouden bij hem passen.

27 juni 2016 om 11:56

Hij mag ook naar ons (milan 3 ) komen al ben ik geen groot fan van hem (neem ik er genoegen mee :' )

Lijkt me typische aankoop voor Fener, Gala of Besiktas. Of misschien naar Rusland.

26 juni 2016 om 13:53

As Monaco?

26 juni 2016 om 14:06

As Monaco heeft Glik van Torino gekocht, dus die hebben geen CV meer nodig

26 juni 2016 om 14:22

Als vervanger van Carvalho?

26 juni 2016 om 15:09

Is dat al zeker?

26 juni 2016 om 14:09

Zou inderdaad een geweldige aankoop zijn. Zo jammer dat we Serdar Aziz hebben gehaald ipv deze geweldenaar. Misschien toch een te hoge transferprijs voor Galatasaray ivm financial fairplay

26 juni 2016 om 18:45

Als Chedjou vertrekt zou hij hem goed kunnen opvullen, zeker als je ziet met wat voor clubs hij in verband wordt gebracht.

Subotic - Serdar Aziz
als reserve dan Koray en Hakan Balta, Semih en Chedjou verkopen. Beide zijn te vaak geblesseerd of totaal uitvorm, zeker Semih...

26 juni 2016 om 17:31

Als besiktas hem kan kopen dan is dat geweldig. Hij is snel,sterk, lang, fysiek sterk misschien een lenen met koopoptie. Maar ik denk dat hij zal kiezen om met klopp te gaan werken bij liverpool.

Zou prima passen in de PL. Stoke of Sunderland zouden prima clubs voor hem kunnen zijn. Loopt alleen wel aardig leeg bij Dortmund, elftal van volgend seizoen zal onherkenbaar zijn. Ik vraag me af of bijvoorbeeld Reus nog wel wil blijven met zo veel vertrekkers.

26 juni 2016 om 14:19

Denk het wel. Reus is een jongen van de club. Verdient 10 miljoen per jaar. Het is nou ook niet dat Dortmund zwakker wordt imo. Ieder jaar gaan de beste spelers weg en ieder jaar komt Dortmund bij de halve finales en top2 van de buli (behalve een ramp jaar natuurijk).

Mensen doen alsof dortmund een soort schalke is dat enkel nog in naam groot is maar ik heb ook dit seizoen bayern niet een keer echt domineren tegen dortmund. Het zijn altijd 2 gelijkwaardige teams en als je gelijkwaardig aan Bayern bent ben je wereldtop. Ik zie city, psg, chelsea, arsenal niet als een stap hoger dan Bvb. Enkel Bayern, Real, Barca, Atletico zijn een stap hoger maar ik denk dat reus te blessure gevoelig en mentaal niet sterk genoeg is voor dit soort clubs.

Dus dan zit hij perfect op zijn positie

On: ik ben benieuwd wie dortmund als vervanger gaat halen. Ik hoop persoonlijk niet Toprak. Imo komt hij gewoon te kort voor de absolute top (qua concentratie en positionering). Ik zou zelf een jongere aankoop a la Umitti erg toejuichen.

Burki
Pisczeck
Aankoop/Bart
Sokratis
Guereirro
Sahin/rode
Weigl
Mor
dembele
Reus
Aubemayang
26 juni 2016 om 17:19

Kan wel zijn dat hij een jongen van de club is, uiteindelijk wil hij ook prijzen pakken en met dit Dortmund gaat dat heel lastig worden. Bayern domineert in de BL en in Europa komen ze ook tekort tegen die paar topploegen. Met Hummels, Gundogan en Mkhitaryan verlies je wel drie ervaren spelers en ze halen daar toch voornamelijk talenten voor terug die alles nog maar te bewijzen hebben met spelers als Mor en Dembele. Ik kan me voorstellen dat ook nog Aubameyang vertrekt en Reus dan niet als enige wil overblijven.

Dortmund zou denk ik beter een speler halen die al wat verder is. Misschien een Ballarabi bijvoorbeeld. Of een Schurrle. Volland had ook gekund maar die is al naar Leverkusen.

Was tijdens het CL finale seizoen een erg belangrijke pion en heeft zijn waarde allang bewezen! Voor veel clubs een absolute meerwaarde

Nou, Subotic heeft zich heel verdiend gemaakt voor Borussia. Helaas war wel terecht, was die laatste seizoen alleen maar derde keuze voor een CV positie. Het ga je goed Subo en heel veel succes waar je ook naar toe gaat. Het was altijd leuk om met jou een biertje te drinken in het Kreuzviertel.

@Vz Subotic is al jaren geen international van Servië meer. Heeft er voor bedankt.

Wat was dit een beest voor zijn blessure.. Wauw samen met Hummels was hij toen in mijn ogen zelfs beter dan Hummels. Ik wou hem zo graag als vervangen van Puyol maar helaas. Nu geen flauw idee op wat voor level hij zit....

Jammer dat Subotic weg wil. Wat was dit toch een beest van een verdediger een aantal seizoenen geleden. Hoop dat hij nog een mooie transfer kan maken, een club á la Liverpool zou mooi zijn, grote kans op een basisplek en met Klopp een oude bekende als trainer

Heb zijn situatie het afgelopen seizoen niet zo gevolgd, maar ik vond hem altijd een uitstekende, taaie verdediger. Denk dat hij perfect past in de top van Engeland en misschien ook Italie.

Psv moet hem halen nu ze bruma hebben verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren