Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Trainer Hertha ziet nog altijd lach bij Boëtius: ‘Dat is heel goed nieuws’

Laatste update:

Hertha BSC-trainer Sandro Schwarz is optimistisch na het bezoek aan zijn speler Jean-Paul Boëtius, zo gaf hij aan in gesprek met het Duitse Kicker. De 28-jarige buitenspeler werd afgelopen vrijdag succesvol geopereerd nadat er eerder een tumor was ontdekt in zijn teelbal. Volgens zijn trainer is Boëtius zijn lach niet verloren.

“Dat is heel, heel goed nieuws”, zegt Schwarz daarover. Later deze week moet blijken of de tumor goedaardig of kwaadaardig is en of verdere medische stappen – zoals chemotherapie – nodig zijn. Schwarz en Hertha halen moed uit de rentree van Boetius’ teamgenoot Marco Richter eind augustus. In juli werd ook bij hem teelbalkanker ontdekt, en na succesvolle ingrepen kon hij weer in actie komen voor zijn club.

“We hebben de hoop dat het bij hem (Boëtius, red.) vergelijkbaar zal verlopen als bij Marco”, aldus Schwarz. “Natuurlijk hadden we het liever niet meegemaakt, maar we hebben nu de ervaring en weten hoe Marco er mee om is gegaan. Dat helpt ons ook om met deze situatie om te gaan. Marco is als symbool een voorbeeld geworden van hoe we als groep naar elkaar zijn gegroeid.” Ook Hertha-aanvoerder Marvin Plattenhardt liet in gesprek met het Duitse voetbaltijdschrift weten vertrouwen te hebben in een voorspoedig herstel voor Boëtius. “We gaan het samen doen. Het gaat hem lukken! Dat brengt ons ook nog meer samen.”

Boëtius liet vrijdag zelf via Instagram weten dat zijn operatie succesvol is verlopen. “De operatie is klaar en succesvol verlopen. Bedankt voor de hartverwarmende en opbeurende woorden. Ik voel me dankzij jullie heel erg gezegend en bevoorrecht. Speciale dank aan Hertha BSC en het medische team voor alle hulp”, schreef Boëtius, die zichzelf vanuit het ziekenhuisbed liet fotograferen met zijn kenmerkende glimlach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is geen gegeven dat alles goed gaat, hoop het ten zeerste voor hem, het is wel zijn broodwinning!
Uit eigen ervaring is het bij mij toen mis gegaan, operatietafel, hartstilstand door verkeerd gezette ruggenprik. Rechterbalk volledig afgezet, maar de laatste 15min van snijden en branden wel fysiek mee gemaakt door t uitwerken van de ruggenprik.

Revalidatie normaal 6 weken. Bij mij 18 weken en nog steeds(bijna 6 jaar terug) fantoompijn. Heb mijn sterkste man carrière moeten dempen er voor.

Dus bij deze, geen gegeven, maar laten we het hopen voor hem!

28 september 2022 om 14:50

Heftig eej kerel, hoe oud ben je eigenlijk ?

Mooi dat de ingreep goed is gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren