Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer lijkt uitgesloten: 'Er wordt te veel gesproken over mijn toekomst'

Laatste update:

Edinson Cavani is een van de meest genoemde namen als er wordt gespeculeerd over aankomende toptransfers. De aanvaller zit in zijn tweede seizoen bij Paris Saint-Germain, maar moet door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic vaak op de flank spelen. Daar is Cavani niet blij mee en dus wordt hij in verband gebracht met diverse Europese topclubs.

/

Woensdag mocht Cavani tegen Barcelona wel weer eens in de punt van de aanval spelen, omdat Ibrahimovic ontbrak door een schorsing. Na afloop probeerde de Uruguayaan duidelijkheid te scheppen over zijn toekomstplannen: "Er wordt te veel gesproken over mijn toekomst. Ik blijf gewoon hier", beloofde Cavani. "Ik respecteer mijn contract en richt me alleen op PSG."

Cavani maakte in de zomer van 2013 voor liefst 64 miljoen euro de overstap van Napoli naar PSG en tekende destijds een vijfjarig contract. Hij ligt dus nog tot medio 2018 vast in het Parc des Princes. Cavani speelde tot dusver 85 officiële wedstrijden voor PSG en wist daarin 45 keer te scoren.

Edinson Cavani is op zijn plek bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie cavani graag bij arsenal , en dan sterling er ook bij , arsenal moet nu even flink doorpakken investeren, ook op het middenveld natuurlijk !

16 april 2015 om 13:21

Als je hem gister zag spelen vraag je je af of je dat wel wilt als Arsenal zijnde.

16 april 2015 om 13:37

Inderdaad. Miste een aantal keer opzichtig. Zelfs dat balletje over de keeper heen terwijl er al lang was afgefloten en er geen druk meer op stond schoot hij naast het doel.

16 april 2015 om 13:45

Je kan hem toch niet op 1 wedstrijd beoordelen. Als je hem zag spelen tegen Chelsea uit was die wel weer van waarde.

hij is sowieso al beter als giroud en welbeck.

16 april 2015 om 13:56

Nou ik vind hem de laatste wedstrijden dat ik hem zag spelen niet denderend. Tegen Chelsea was hij goed maar toen speelde het hele team erg goed. Hij springt er absoluut niet bovenuit als het wat minder gaat.

Cavani speelde echt matig gisteren tegen Chelsea miste hij het doel en de jaar daarvoor ook en tegen Barcelona in de groepfase in de 3-2 overwinning was hij ook al matig alleen in die thuiswedstrijd tegen Chelsea speeldehij goed, weet niet wat ik van hem moet vinden.

16 april 2015 om 13:22

Mee eens ik vind dat Cavani ontzettend is ingezakt ik zie niet meer de killer in hem die hij bij Napoli was. Was gister ook 1 van de mindere op het veld.

Als ze zeggen dat ze zich alleen op hun huidige club focussen dan gaan ze zeker weg. Als ze dan ook nog zeggen dat ze het contract respecteren hebben ze al getekend voor de andere club. Tenminste zo gaat het wel vaak.

Zo'n contract zou ik ook respecteren

On: Zlatan heeft niet het eeuwige leven, wie weet vertrekt hij aan het einden van het seizoen voor nog een jaartje Serie A of twee. Cavani mag je niet laten gaan, zo'n spitsen zijn echt schaars geworden.

Gisteren heeft Cavani me wel teleurgesteld zeg, jeetje. Wilde hij wel voetballen gisteren? Wat een houding had die man. Denk dat je hem niet moet willen hebben als hij zo speelt... Het blijft natuurlijk een goede spits en als hij ergens de grote man wil zijn en uit de schaduw van Ibra wil geraken, moet hij weggaan.

Denk dat Cavani ook niet van gisteren is, die heeft ook gehoord dat zlatan in de belangstelling staat, dus kan hij bij een vertrek van de zweed mooi opschuiven naar diens positie.
en voor een flankspeler heeft hij toch wel hele aardige cijfers qua doelpunten per wedstrijd.
Nee zet hem maar eens een jaartje in de spits, denk dat je daar een hele goede aan hebt

De vraag is een beetje waar hij heen moet. Volgens mij kunnen ze hem enkel in Engeland betalen er van uitgaande dat Bayern, Barca & Real hem niet willen. Juventus wordt wel eens met hem gelinkt maar voert meestal verstandig beleid en 60+ mil voor Cavani past daar niet in (wellicht in een ruildeal met Pogba).

In engeland hou je dan United, City, Arsenal & Liverpool over. Chelsea zal hem niet als back-up/vervanger voor Costa halen.

Ik zie hem liever in de punt bij arsenal of man united

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren