Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tom Beugelsdijk kwam met één voorwaarde tijdens de gesprekken met Helmond

Laatste update:

Tom Beugelsdijk verraste de Nederlandse voetbalvolgers door bij Helmond Sport te tekenen, maar zelf vindt de centrale verdediger zijn keuze helemaal niet zo vreemd. De Hagenaar heeft veel zin om met de Brabanders de weg omhoog in te zetten en had maar één voorwaarde toen hij onderhandelde over zijn contract.

Beugelsdijk tekende uiteindelijk voor drie jaar bij Helmond Sport, dat met een financiële injectie en de daarbij behorende aankopen zo snel mogelijk richting de Eredivisie wil. De Haagse mandekker moet een belangrijke rol in dat proces gaan spelen. "Helmond heeft ambitieuze plannen en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken", vertelt hij in gesprek met ESPN. "Ik heb een heel mooi contract getekend vor drie jaar en daar ben ik onwijs blij mee."

Er was maar één kwestie waar club en speler over moesten overleggen tijdens de onderhandelingen. "Het enige wat voor mij belangrijk was, en dat heb ik ook met de trainer besproken, is mijn thuissituatie met de kleine", legt Beugelsdijk uit. "Ik wilde weten of dat te doen was, en dat blijkt nu te doen te zijn. Toen was ik er wel klaar voor. Ik heb nooit over de club of de ambities getwijfeld, maar puur of ik er genoeg voor mijn dochter kon zijn. Dat gaat goed komen, dus ik zit nu hier en ben klaar om te knallen."

Vorig seizoen speelde de sterke mandekker voor Sparta. De Rotterdammers lieten echter al snel weten dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden, waardoor Beugelsdijk deze zomer transfervrij een overstap kon maken. Voor zijn tijd bij Sparta was de verdediger een lange periode actief in zijn geboortestad bij ADO Den Haag. Beugelsdijk was als kind van de club populair bij de fanatieke aanhang en kwam tot 191 wedstrijden voor ADO.

Helmond zal in het nieuwe seizoen wel beginnen zonder de Haagse mandekker. Beugelsdijk kreeg begin deze maand een schorsing van drie wedstrijden, plus twee voorwaardelijk, voor het online gokken op wedstrijden in de Eredivisie. Er werd ook onderzoek gedaan naar vermeend matchfixing, maar daarvan werd Beugelsdijk vrijgesproken. De routinier mist daardoor de openingswedstrijd van Helmond Sport, uit tegen NAC Breda. Ook moet hij tijdens de thuiswedstrijden van Helmond tegen Jong AZ en FC Eindhoven vanaf de kant toekijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja geen gekke gedachte. Maar begrijp niet zo goed waar hij tijd tekort zou komen. Die gasten trainen 1 a 2 keer per dag. Vaak ben je vroeg in de middag thuis. Je hebt 1 of 2 potjes peer week. Waar je paar uur van huis bent. Zij hebben meer vrij dan de gemiddelde werkende man.

19 juli 2022 om 14:51

Hij zal toch van den haag naar Helmond moeten rijden in de ochtend en in de middag weer terug. Mits hij de beschikking heeft over een helikopter zal dat toch zeker anderhalf uur heen en anderhalf uur terug zijn.

20 juli 2022 om 08:16

Ik weet niet of dit sarcastisch is, maar dat lijkt me totaal niet gezinsontregelend.

20 juli 2022 om 08:32

Dit was sarcastisch om aan te geven hoe zwaar deze voetballers het hebben tegenover een vrachtwagenchauffeur of een vertegenwoordiger die uren per dag op de weg zijn. Vandaar ook mijn idee van een helikopter........

Hoeveel zal zo een Beugelsdijk pakken bij Helmond? 3 tot 4 k bruto per maand zal het maximum zijn. Dan kan je beter een gemiddelde kantoorbaan nemen of werken als chauffeur en heb je nog genoeg tijd om met je dochter door te brengen

19 juli 2022 om 14:56



Die krijgt wel meer dan hetgeen jij aangeeft denk ik. Verwacht het dubbele wel

19 juli 2022 om 14:57

Nou, ik denk dat het richting 90k per jaar gaat. Wel natte vingerwerk trouwens. Helmond heeft een injectie gehad, en het is een bewezen speler. Het gemiddeld loon in de KKD zal sws omhoog zijn gegaan door de brede groep toppers komend seizoen.

Dordrecht en Telstar zal wel rond minimum loon zijn qua loon.

19 juli 2022 om 14:58

Voetballen is toch veel leuker dan een kantoorbaan of werken als chauffeur. Daarnaast is Beugelsdijk over zijn hele carrière toch wel een eredivisie speler geweest dus misschien dat er voor hem wat meer inzit.

19 juli 2022 om 15:44

Dan heb jij echt geen idee wat mensen verdienen hé!! 4k voor een kantoorbaan of chauffeur haha.

19 juli 2022 om 15:48

4 k bruto als vrachtwagenchauffeur inclusief toeslagen of met een gemiddelde kantoorbaan is niet gek hoor

19 juli 2022 om 16:18

Ik pak als chauffeur 3500 netto inclusief nachtvergoeding.

19 juli 2022 om 15:52

In welke wereld leef jij? Mensen moeten 65uur per week werken om 3 4k te krijgen…

19 juli 2022 om 15:56

65 uur werken voor 3 k bruto (2300 netto) lijkt me zeer sterk

19 juli 2022 om 16:00

Een gemiddelde buschauffeur verdient zo iets niet hoor , ik denk 1900 hooguit...

19 juli 2022 om 16:18

Dan kan je toch beter bij die appie gaan werken of in de bijstand.
Er zijn banen zat, je hebt heel wat te eisen momenteel

19 juli 2022 om 16:28

Als dat zo is heb je de afgelopen 2 jaar niet goed gebruikt. Bij een beetje goed lopend bedrijf is met een beetje onderhandelen the sky the limit.

Ben zelf vorig jaar van baan verwisseld en 4 maanden geleden weer. Puur omdat de onderhandelingspositie zo sterk is.

Verdien nou met magzijnwerk en een beetje order processing(dus tel niet eens bij ons kantoorpersoneel)
3400 netto.

Bij bijvoorbeeld een ASML kan je momenteel zelfs over de 4K heen als logistiek medewerker. Moet je wel 4 ploegen draaien en zag ik niet zitten.

Maar dat veranderd niet dat je voortaan zelfs met ongeschoold werk over de 3k heen kan en zelfs over de 4K als je niet echt om je vrije tijd geeft.

19 juli 2022 om 15:59

Normaal pakken de meesten echt heel weinig in de kkd bij dat soort clubs.
Maar neem aan dat hij wel 5-8k netto daar gaat pakken anders kan je beter jeugdtrainer bij ado worden.

19 juli 2022 om 16:16

4k is misschien wat bovengemiddeld maar zo gek is deze schatting nou ook weer niet.

19 juli 2022 om 18:33

Ik denk dat hij wel meer krijgt. Misschien niet allemaal via Helmond Sport maar vaak is er wel een sponsor die wil bijspringen.

19 juli 2022 om 19:25

Ik heb een tijdje de salarisverwerking van Zwolle gedaan in de tijd van Jaap Stam en Pelle Clement als ik me niet vergis. Niet dat het perse een maatstaaf is maar je schrikt je kapot wat zo'n Clement toen pakte. Ook heb ik een jaar of 10 geleden de salarisverwerking van Oss gedaan, dan praat je over dat soort bedragen idd. Ik verwacht echter wel dat Beugelsdijk een paar ton krijgt daar. Zeker gezien de financiële injectie van Helmond

Qua begroting zijn ze volgens mij nu top 5 jl door de geld injectie

19 juli 2022 om 15:10

Lijkt me sterk,

Heracles, Zwolle, NAC, ADO, Willem 2, Graafschap en Roda. Dan reken ik Jong Ajax en psv voor het gemak maar even niet mee.

Ze hadden een begroting van 2,1 mln en in interviews is aangegeven dat Philippe van Esch (geldschieter) de spelersbegroting met 1 miljoen verhoogt. Ze zaten op 800k. De top 8 van de KKD heeft wel tussen 2 en 3 miljoen hiervoor. Denk eerder top 10 nu. Dat kan nog genoeg zijn voor Play offs. Daarnaast is het wel een meer jarenplan. Denk echter niet dat Beugelsdijk het verschil gaat maken.

19 juli 2022 om 16:31

Oh ja dat was het idd, excuus. Het was iig wel een flinke sprong

Prachtig. Helmond heeft een financiele injectie gekregen en de eerste grote aankoop is Beugelsdijk. Over een aantal jaar als Helmond in de Champions League speelt zullen ze zeggen dat het allemaal begon bij Tom

Beugelsdijk vond het de gok wel waard...

20 juli 2022 om 09:56

Flauwe humor.

Helmond gaat ervoor dit jaar. En dit zuig ik niet , uit mijn duim. De playoffs , moeten geen probleem zijn. Dan de rest nog. ;p

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren