Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timo Werner geeft Tuchel trap na: ‘Het was heel moeilijk, niet eerlijk’

Laatste update:

Timo Werner heeft in gesprek met The Sun teruggeblikt op zijn teleurstellende verblijf bij Chelsea. De aanvaller werd in de zomer van 2020 voor 53 miljoen euro overgenomen van RB Leipzig, om twee jaar later met een verlies van 33 miljoen euro terug te worden verkocht aan de Duitse club. Werner beklaagt zich over de samenwerking met toenmalig manager Thomas Tuchel en zegt zich niet altijd gewaardeerd te hebben gevoeld.

Het avontuur in de Premier League begon goed voor Werner. "Ik heb een heel goed eerste halfjaar gehad bij Chelsea. Ik scoorde en speelde goed. Toen vergat de coach dat allemaal een beetje, het was niet eerlijk", aldus de 26-jarige aanvalsleider. "Ik kon niet meer genieten van het spelletje, iets wat je wel nodig hebt om te kunnen presteren en succesvol te zijn." Werner kwam eerst onder de vleugels van Frank Lampard te werken. Na het ontslag van de clublegende nam Tuchel het stokje over.

"Uiteindelijk heeft de trainer een voorkeur voor bepaalde spelers. Dat is volkomen logisch en moet je zien te accepteren", aldus Werner, die de komst van Romelu Lukaku aanhaalt als belangrijkste reden voor zijn vormdip. "Romelu is een geweldige spits. Hij moest spelen nadat hij zoveel geld had gekost. Ik voelde me in die tijd niet genoeg gewaardeerd. Alles wat ik tot dat moment had gedaan, werd vergeten door de trainer. Het was niet eerlijk. Het was heel moeilijk voor mij."

Ook de coronapandemie heeft Werner weinig goeds gedaan. Werner voelde zich eenzaam en miste zijn familie om hem heen. "De eerste maanden was er niets open", gaat de Duitser verder. "Ik zat de hele tijd thuis, bracht kerst en oud en nieuw alleen door om me volledig op de wedstrijden te concentreren. Natuurlijk was het zwaar. Misschien was het in het normale leven anders geweest, met familie en vrienden om me heen."

Werner keerde afgelopen zomer voor twintig miljoen euro terug bij Leipzig, nadat die Roten Bullen hem twee jaar eerder dus voor 53 miljoen euro verkochten aan Chelsea. In dienst van Chelsea kwam Werner tot 89 wedstrijden, waarin hij 23 keer wist te scoren en 21 keer als aangever fungeerde. Sinds zijn terugkeer bij Leipzig staat de teller op 23 officiële wedstrijden, 11 goals en 4 assists. Woensdagavond neemt hij het met zijn ploeg in de achtste finales van de Champions League op tegen Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja Tuchel zijn schuld dat je open kansen mist , zelfs voor leegdoel misten je, het is topcoach die chelsea nooit had moeten ontslaan..

"alles wat ik tot dat moment had gedaan, werd vergeten door de trainer."

Nou nou 56 wedstrijden en 10 goals, wat zou er dan vergeten zijn?

21 februari 2023 om 13:46

''hij moest spelen nadat hij zoveel geld had gekost.''
Moest ff lachen... hij moest spelen omdat ie zoveel geld heeft gekost maar niet omdat ie beter was, uhu.
Zelfreflectie ver te zoeken, niet verwacht van iemand als Werner die best wel nuchter overkomt over het algemeen.

21 februari 2023 om 16:52

Ik lees niks verkeerds over Tuchel?
Behalve dat hij zich niet gewaardeerd heeft gevoeld omdat Tuchel hem heeft laten banken, maar hij vond zelf dat ie het heel goed heeft gedaan.

21 februari 2023 om 14:19

Waar haal jij deze cijfers vandaan? In 89 officiële wedstrijden betrokken bij 44 doelpunten. Lukaku in 59 wedstrijden betrokken bij 18 doelpunten. Hij heeft een vormdip gehad idd maar verder?

21 februari 2023 om 16:02

Dat waren zijn cijfers in de premier league over de twee jaar dat hij bij Chelsea zat.

Toch betrokken bij 15 g/a alweer voor Leipzig in 23 potten, das niet slecht hoor. Denk dat het ook een mix is geweest, hij zal niet met Tuchel overweg gekund hebben maar Chelsea is een spitsen kerkhof. Drogba, Diego Costa en wellicht Anelka? Dan houdt het ook wel op volgens mij, of ik moet iemand missen. Lukaku, Fernando Torres, Sheva,crespo. Allemaal gingen ze ten onder.

21 februari 2023 om 13:01

Werner is vooral gevaarlijk met ruimte en met ruimte achter de verdediging. Dat is wel een wat rare cocktail voor een spits. Hij rendeert eigenlijk maar op 1 manier en zo spelen maar heel weinig ploegen. Bovendien is hij gewoon niet doelgericht genoeg om bij een dergelijke club te slagen. Die mist kansen, dat is echt ongelooflijk.

21 februari 2023 om 13:05

Ik weet het niet met Werner. In een wat vrije rol bij Leipzig vanaf links/centraal was die echt heel goed, ook echt technisch knappe goals gemaakt qua afwerking. Bij Chelsea geen schim van de Werner van Leipzig, heb hem zoals jij ook al zegt bizarre kansen zien missen. Maar dat doet Nunez nu ook regelmatig. Spitsen en keepers, toch een vak apart haha.

21 februari 2023 om 13:05

Lukaku kopen voor 100 miljoen.... oh oh oh ik schaam mij wel om Chelsea supporter te zijn. Nu ook 600 miljoen gespendeerd en voetballen als een degradatie kandidaat. Het romantische is er wel af met zulke bedragen en salarissen. Voetbal is zo toch geen sport meer voor het volk? Een gewoon die 40 k per jaar verdient, dan verdienen redelijke spelers in 4 dagen! Het is gewoon absurd.

21 februari 2023 om 13:08

Ik heb niks tegen de supporters van Chelsea maar als ik jullie zo punten zie verspelen en verliezen van Dortmund kan ik toch alleen maar lachen. Spelers hebben zeker tijd nodig maar ik vind het onbegrijpelijk dat jullie zoveel geld hebben uitgegeven en er zit geeneen wereldtopper in.nkunku wellicht maar dat moeten we nog maar zien. Havertz, Madueke, Mudryk, Badiashille....echt bizar. Oh ja klap op de vuurpijl; Cucurella! Die is me toch een partij slecht.

21 februari 2023 om 14:50

Wat kan ik er aan doen dat Chelsea zoveel geld uit geeft? Ik ga niet over de transfers. Ik vind dat altijd zo frappant dat supporters worden belachelijk gemaakt door het beleid van de club. Ik ga jou toch ook niet blamen dat Oscampos is mislukt bij Ajax? Jij kunt daar immer niks aan doen.

21 februari 2023 om 16:20

Volgens mij volg je niet wat ik zeg. Ik gun jou dat niet, ik gun de beleidsbepalers het zeker wel. Met Boehly voorop. Fans zijn altijd passagiers, uiteindelijk kunnen we niks anders dan supporter zijn en hopen dat de club goede keuzes maakt. De supporters maak ik daarom niet belachelijk, het gevoerde beleid wel.

21 februari 2023 om 13:06

Eto'o, Falcao, Mutu, Morata, Batshuayi, kezman zijn er ook redelijk geflopt. Costa 2 goede seizoenen onder Mourinho, maar later onder Conte was het ook niet veel.

21 februari 2023 om 13:16

Tuchel heeft ook wel echt geen enkele aanvaller kunnen laten renderen in zijn periode bij Chelsea. Dan gaat er ook iets fout vanuit de trainer.

21 februari 2023 om 13:32

Onder Potter renderen ze nog minder, dus het kan ook gewoon aan de kwaliteit liggen.

21 februari 2023 om 13:37

Potter zit er nog geen half jaar. Bij Tuchel spreken we over ongeveer twee seizoenen. En sowieso heeft Tuchel met een heleboel spelers mogen werken die Potter niet meer heeft.

21 februari 2023 om 14:05

Lol Tuchel won de CL met een matig Chelsea die gaan we toch niet vergelijken met een incapabele trainer als Potter?

21 februari 2023 om 14:17

En dat is het dan ook wel qua knappe prestaties.

Verder heb ik het over zijn onvermogen aanvallers te laten renderen. Een feit dat niet te ontkennen valt.

21 februari 2023 om 14:18

Maar die aanvallers zijn simpelweg niet van voldoende kwaliteit of geen echte aamvaller (Havertz).

21 februari 2023 om 15:03

Je maakt me niet wijs dat je echt gelooft dat de aanvallers van Chelsea zo slecht waren toen dat er geen enkele de 10 competitiegoals kon aantikken?

21 februari 2023 om 15:41

Ja Werner schiet er nu toch ook geen 10 in? Wie moest het anders doen, Ziyech, Pulisic, Hudson-Odoi?

21 februari 2023 om 17:40

Lukaku? Van de 8 seizoenen dat die meer dan 10 wedstrijden in de PL gespeeld heeft, heeft die maar 1 keer de 10 goals niet aangetikt.

En dat was uiteraard mede door Lukaku zelf, maar daar had Tuchel ook een hele grote verantwoordelijkheid in.

21 februari 2023 om 13:48

Hoe kan je de legende Giroud nou vergeten?

21 februari 2023 om 14:04

5 competitiegoals voor Leipzig. Nou nou Werner voegt niks toe aan dit Leipzig door blessureleed van Olmo en Nkunku speelt die nog relatief veel.

21 februari 2023 om 14:23

Crespo was nog best aardig in die korte periode. Maar de lijst is veel langer; Weah, Kezman, Aubameyang, Werner, Shevchenko, Torres, Ba, Bachitayi (of hoe je die naam ook spelt), Eto’o (eigenlijk ook nog redelijk in die korte periode, Falcao, Giroud en verder hebben spelers als Gudjohnsen en vooral Haisselbaink het wel goed gedaan. Maar de meeste spitsen zijn allemaal mislukt bij Chelsea.

21 februari 2023 om 14:57

Giroud heeft het gewoon prima gedaan bij Chelsea en was absoluut geen flop.

21 februari 2023 om 15:43

Zijn statistieken waren alles behalve overtuigend.

21 februari 2023 om 18:26

Giroud moet je dan ook niet afrekenen op zijn doelpunten. Hij liet andere beter spelen

21 februari 2023 om 19:37

Kezman is uit het team gezet nadat hij positief had getest op cocaïne, hij heeft zelfs ontslag gekregen en werd veroordeeld tot het terug betalen van zijn tekengeld ...

21 februari 2023 om 20:59

Dat was Mutu toch?

Een voetballer die zijn minder spel alleen maar aan externe factoren wijdt, dat zie je ook niet vaak zeg... Als je vindt dat je eerste halfjaar goed spel hebt vertoond en veel goals hebt gemaakt, terwijl je toen 4 goals in een halfjaar PL maakte (sterker nog 4 goals in de eerste 24 wedstrijden), dan moet je ook vooral bij jezelf te rade gaan of je kritisch naar jezelf bent en genoeg van jezelf eist. Lijkt mij

Heel eerlijk gezegd Timo Werner is geen type speler voor de PL denk dat La Liga meer bij hem past ik zou hem graag bij Barça of Atletico Madrid zien spelen wie weet gebeurd het wel

Paste gewoon niet in het systeem van tuchel

Tja, lekker makkelijk. Als hij er nou eens meer in had geschoten in plaats van 1 op de 10 kansen, dan zat hij er momenteel misschien nog. Chelsea is toch even andere koek dan Leipzig en de Premier League is toch even andere koek dan de Bundesliga. Ik vind Werner overigens sowieso geen indrukwekkende speler. Slecht is hij natuurlijk niet, maar ik heb ook niet de indruk dat ik naar een topspits sta te kijken als ik 'm zie spelen. Bovendien rendeert hij alleen als er ruimte achter de verdediging ligt. Dat is toch een wat vreemde rol voor een spits.

21 februari 2023 om 14:11

Je stelling klopt voor geen meter. Werner heeft 1 seizoen gepiekt in de Bundesliga. Voor de rest nooit enorm veel gescoord. Dit jaar is het ook helemaal niks en dat bij een aanvallende ploeg. Of gaan we 5 competitie doelpunten veel vinden?

21 februari 2023 om 15:02

Dan vraag ik me af wat jij denkt wat mijn stelling is, want ik zeg nergens ook maar enigszins dat hij veel scoort. Ik begin m'n betoog nota bene met een stelling dat hij 10 kansen nodig heeft om een keer tot scoren te komen. Daarna stel ik dat ik Werner sowieso geen indrukwekkende speler vind, dat ik er geen topspits in zie en dat hij maar op 1 manier rendeert en dat dat nogal een rare rol is voor een spits. Ik heb geen idee hoe jij dit alles interpreteert, maar volgens mij sla je de plank faliekant mis hier.

21 februari 2023 om 16:44

Werner is nooit een goalgetter geweest. 1 seizoen gepiekt dus logisch dat die bij Chelsea ook niet uit de verf zal komen waar normaliter nog minder ruimte achter de laatste lijn ligt. Dat heeft niks met het niveauverschil te maken. Want zoveel beter is Chelsea nou ook weer niet. Eerder minder al helemaal op dit moment.

21 februari 2023 om 21:13

Echter is de Premier League qua niveau natuurlijk wat hoger. Daar gaat het vooral om.

21 februari 2023 om 16:18

Natuurlijk is die wel slecht. Die jongen zijn basistechniek is van het niveau van een kleuter en meer dan rennen kan die niet. Verbaast me dat die jongen zo veel heeft gescoord in de Bundesliga, hij leek in de PL een expert in het missen van grote kansen.

Tja ik vond dat Werner juist best veel kansen kreeg net als Havertz en Mount overigens. Hij heeft gewoon niet gepresteerd en miste aardig wat kansen. Dan is het logisch dat Chelsea zocht naar een andere spits in de naam van Lukaku. Alleen die mislukte ook natuurlijk. Spitsen in het algemeen renderen niet zo best daar. De laatste die ik kan herinneren was Diego Costa die het goed deed.

Tsja, in de wedstrijden waar Chelsea aan het counteren kon was Werner gigantisch waardevol. Tegen Manchester City en Liverpool vond ik hem echt goed spelen. Hij heeft echter kans op kans gemist waardoor Chelsea door moest en een spits moest zoeken met een beter doelpuntengemiddelde. Werner was niet in staat om effectief te zijn en goed te spelen als de ruimtes kleiner werden, dus kon hij niet de target man in de punt zijn. Wat mij betreft is het erg makkelijk van Werner om naar Tuchel te wijzen, ook onder Lampard werd hij niet in de punt gezet en naar de linkerkant geschoven.

Och arme jongen, een ton per week op je rekening maar geen waardering voelen. Zo zie je maar weer dat salaris niet zo belangrijk is. E even ter uitleg en om te voorkomen dat deze post verwijderd wordt, ik ben van mening dat voetballers in Deventer top worden overbetaald.

Werner kon gewoon het niveau niet aan. Is alleen bruikbaar als counterspits en zelfs dan denk ik dat top premier league net te hoog gegrepen is.

Als er iemand altijd het vertrouwen heeft gekregen ondanks een hele matige optreden is hij het wel. Wat ondankbaar, elke andere trainer had deze speler nooit opgesteld op dat moment . 🤦🏻‍♂️

Kan misschien wel waar zijn maar een andere waarheid is dat Werner in de PL eigenlijk geen paardestront heeft uiteen getrapt.......hij kon zich gewoon niet doorzetten wegens de sterkte van de sterke verdedigers in de PL. Zelfs tegen lager geklasseerde teams had hij het moeilijk ! Ik zou eerder het hoge woord voeren indien ik daar prima performences kon tegenover stellen, ....en die had Werner niet !

Zo zie je maar dat een people manager echt zo’n grote kwaliteit kan zijn. Mooiste voorbeeld, in mijn optiek, is Ancelotti. Werelds vent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren