Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teruggehaalde aanvaller levert contract bij Dordrecht in en vertrekt weer

Laatste update:

De supporters van FC Dordrecht zien Erixon Danso voorlopig niet meer terug. De aanvaller maakte in september nog zijn rentree bij de promovendus, maar sprak destijds af dat hij halverwege het seizoen zijn contract zou mogen inleveren. Danso maakt daar gebruik van en vertrekt dus, zo maakt hij bekend aan RTV Rijnmond.

/

Daarmee komt er een einde aan een veelbesproken samenwerking. Dordrecht had Danso vorig seizoen nog weggestuurd, omdat hij een 'ongeïnteresseerde indruk' maakte, maar toen Giovanni Korte zwaar geblesseerd raakte, mocht de aanvaller in september weer terugkomen. "Aan de voetbalkwaliteiten van Danso hebben we nooit getwijfeld", zei technisch directeur Marco Boogers toen. "De issues uit het verleden zijn uitgesproken. We beginnen met een schone lei."

Danso sloot dus weer aan bij de selectie van Dordrecht, maar Ernie Brandts deed slechts in vier competitiewedstrijden een beroep op de vleugelaanvaller. Omdat Korte weer op de weg terug is werden de kansen op meer speelminuten alleen maar kleiner en Danso heeft nu besloten om Dordrecht te verlaten.

FC Dordrecht zal Erixon Danso niet missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had bij dordt vaak niet eens een basisplaats

4 januari 2015 om 00:45

Staat ook in de tekst, maar dank voor je nuttige reactie...

On: vraag me af wat de werkelijke reden van zijn vertrek is. Veel meer dan interesse van een topklasser of hoofdklasser verwacht ik niet voor hem, maar of hij daar dan op zit te wachten...

die jongen komt er straks wel achter..dat hij er niet alles uit heeft gehaald wat er in zat..

Goed bezig, heb het idee dat ze maar wat doen bij Dordrecht. Zelfde al met Koolwijk die ook kwam en na enkele weken weer aankondigde te vertrekken. Op zo'n manier wordt het wel lastig een team te bouwen.

4 januari 2015 om 01:58

Nee, het is de enige manier waarop Dordt spelers kan aantrekken. Dordt heeft niet de middelen om een topsalaris aan te bieden. Dus moet je creatief te werk gaan en clausules aanbrengen in contracten. Dat is dus gebeurt met o.a. Koolwijk en ook deze jongen. Nac maakt er ook gebruik van en ziet Sswankamboo vertrekken. Je moet iets als degradatiekandidaat.

heeft nac al intersse getoond?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren