Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry dringt aan op nieuw contract: ‘Hopelijk is hij er volgend seizoen nog bij’

Laatste update:

Als het aan John Terry ligt, is hij ook na de zomerstop nog ploeggenoot van Didier Drogba. De 34-jarige aanvoerder van Chelsea is van mening dat de drie jaar oudere spits een nieuw contract verdient bij de Engels kampioen, vanwege zijn inbreng binnen én buiten de lijnen.

/

Terry roept trainer José Mourinho en de clubleiding dan ook op om de Ivoriaanse routinier te belonen met een verlenging van zijn aflopende verbintenis. “Laten we hopen dat hij er ook volgend seizoen nog bij is”, geeft de verdediger aan in de Engelse media. “Zijn invloed is geweldig groot, zowel op het veld als daarbuiten, dat heeft hij inmiddels ruimschoots bewezen”, benadrukt Terry.

“Met zijn ervaring spreekt hij ons toe voor wedstrijden en hij helpt ons ook als we verloren hebben. Dat hoort erbij, zegt hij dan. Iedereen neemt dat aan van een speler als hij”, weet Terry, die bewondering heeft voor het geduld dat Drogba heeft opgebracht. “Natuurlijk had hij vaker willen spelen, maar Diego Costa speelde meteen geweldig en scoorde veel”, doelt de captain op de eerste spits.

Denk je dat Didier Drogba nog een jaar bij Chelsea blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik neem aan dat Drogba na zijn carriere een technische rol krijgt binnen Chelsea?

5 mei 2015 om 13:07

vind ik hem niet echt een type voor

5 mei 2015 om 14:49

Hij is nu naast speler ook assistent van Mourinho.

5 mei 2015 om 17:07

Mag ik hopen van wel, wat een held onze didier!

Mooie woorden van Terry en Drogba is ook echt een leider Pur Sang.

Hoop dat hij in deze rol inderdaad nog een jaar blijft en dan onder begeleiding van Chelsea opwerkt tot trainer daar en het zou geweldig zijn voor het Afrikaanse voetbal om een keer een trainer in de PL te hebben.

Een geweldige voetballer met erg veel clubliefde en een uitstekende verdediger en dat ook nog eens op zijn leeftijd.

Geweldige speler een van mijn lievelingspelers. Maar je merkt echt dat de jaren gaan tellen laatste 3 wedstrijden zag je dat vooral. Ik denk dat hij het niveau niet aan kan. Misschien volgend jaar in technise staf.

Drogba brengt niet meer zo veel als vroeger maar dat is ook logisch nu die 37 is. Toch erg jammer dat Drogba relatief laat is gaan pieken. Als zijn talent meteen was opgemerkt toen die een jaar of 20 was, dan hadden we meer jaren van deze geweldenaar kunnen genieten. Hij was echt een vloek voor Arsenal, hij besliste de onderlinge wedstrijden wel erg vaak.

Toch echt geweldig dat Chelsea zoveel leiders heeft. Waar er bijvoorbeeld bij Arsenal amper een echte leider is heeft Chelsea er zo'n 4 of 5.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren