Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag kan maar over één verdediger beschikken en test opvallend centraal duo

Laatste update:

Alweer grote personele problemen bij Manchester United. De club speelt zondag de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City, maar Erik ten Hag kan slechts over één centrale verdediger beschikken.

Manchester United heeft genoeg verdedigers in de selectie, maar nagenoeg iedereen is geblesseerd. Lisandro Martínez kampt met een knieblessure, Raphaël Varane liep tegen Chelsea (4-3 verlies) een spierblessure op en ook Victor Lindelöf en Willy Kambwala zijn niet fit.

Daarnaast kan ook Luke Shaw centraal achterin prima uit de voeten. De Engelsman heeft echter een hamstringblessure en staat al een aantal weken langs de kant. Jonny Evans is eveneens niet inzetbaar.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De enige verdediger waarover Ten Hag kan beschikken, is Harry Maguire. De Engelsman werd afgelopen zomer bijna verkocht aan West Ham United, maar de Nederlandse manager mag blij zijn dat de deal niet doorging.

Ten Hag heeft, volgens Fabrizio Romano, op de training voorafgaand aan de halve finale getraind met het duo Casemiro - Maguire. De Braziliaan is van nature een middenvelder, maar staat zondag mogelijk achterin.

Manchester United kan daarnaast ook nog altijd niet beschikken over Tyrell Malacia. De Nederlandse back moet al het hele seizoen toekijken vanwege een knieblessure. Scott McTominay moet de halve finale eveneens aan zich voorbij laten gaan.

De wedstrijd tussen Manchester United en tweededivisionist Coventry City trapt zondag om 16:30 uur af in Wembley Stadium. Vorig jaar haalde Manchester United al de finale onder Ten Hag. In de eindstrijd bleek Manchester City met 2-1 te sterk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casemiro heeft wel is bij Real als centrale verdediger gespeeld. Maar dat was volgens mij echt 1-2 potjes. Maar goed is wel de meest verdedigende speler die je daar kan zetten. Alleen Casemiro is dit jaar wel erg hard afgetakeld.

Wel bizar dat Martinez, Varane, Lindelã¶f, Kabwala, Shaw en ook Evans allemaal geblesseerd zijn. Dat is een flinke lijst zeg. Heb je zoveel spelers die centraal achterin kunnen spelen voorafgaand aan het seizoen. En dan heb je alleen Maguire over.

20 april 2024 om 19:56

Dan heb je pas pech. Hier kan je niet tegenaan kopen ook. Als zoveel spelers eruit liggen met een blessure.

20 april 2024 om 20:02

Daar heb ik toch wel mijn twijfels over, of er echt een kwestie van pech is. Arsenal heeft jaren last gehad van erg veel geblesseerde spelers over het gehele seizoen, achteraf gezien was dat toch wel te verwijten aan de medische staf. Het is tot slot hun taak om spelers medisch goed te begeleiden en kwetsuren te minimaliseren

16:30 CET is toch de aftrap?

20 april 2024 om 20:17

17:30 EEST

Ik begrijp de keuze voor Casemiro, omdat je simpelweg niks te kiezen hebt. Echter, wanneer ik naar United kijk en ik Casemiro zie spelen vind ik hem (zeer) ver van zijn Real Madrid niveau verwijderd. Wellicht zou Amrabat nog een optie centraal achterin kunnen zijn, maar ook hij trapt nog geen deuk in een pakje boter. Toch wel opvallend dat het spelers zijn die bij hun vorige clubs zeer waardevol waren en er nu bij United helemaal niks vans schijnen te kunnen.

20 april 2024 om 22:14

Amrabat en ook Mount zijn geblesseerd geraakt en zullen er morgen dus ook niet bij zijn. Ook op middenveld blijft er weinig over. SMT is net terug en zal dus gelijk volle bak moeten.

Casemiro kan gewoon het niveau van de PL niet meer aan. Ook war blessures gehad, misschien dat het bij hem dan eventjes duurt voor die dan weer op niveau is.

20 april 2024 om 22:44

Mount ook weer geblesseerd?. Had gehoopt op een Mainoo, Mount, Bruno middenveld. Wat een ellende weer

21 april 2024 om 09:14

Ik ben echt benieuwd wat United allemaal uitvoert tijdens de trainingen. Kans lijkt mij aanwezig dat ze te intensief trainen.

21 april 2024 om 18:23

Geloof dat Casemiro in z'n laatste 2 seizoenen voor Madrid ook al vrij wisselvallig was, net zoals Varane overigens die allesbehalve vertrok op zijn 'prime'

Het gaat maar door en door met die blessures. is er een speler van ManU die NIET geblesseerd is geweest dit seizoen? Maar het ligt allemaal aan ETH en die moet wegwezen.. Geef die man een fitte selectie, zelfs deze selectie maar dan dit en hij draait gewoon een goed seizoen. Top vier komt hij met deze selectie niet binnen maar die is dan ook ijzersterk. Vijfde zou hem gewoon lukken en dat is een prestatie.

20 april 2024 om 22:16

Bruno is de enige geweest die niet geblesseerd is geweest. Die heeft zowat alles gespeelt. De wedstrijden die hij niet speelde was vanwege een schorsing. Top 5 gaat hem ook echt niet.worden. 10 punten verschil volgens mij. Hoe wil je een systeem spelen als je grotendeels de spelers beschikbaar hebt die het niet aankunnen. Die medische staf moet echt op de schop.

Al het hele jaar heeft EtH Pech met ze
Spelers. Als hij gewoon een goed seizoen draaide met al ze spelers had ie het echt veel verder geschopt dan nu. Ook bij deze wedstrijd van morgen is ie weer aant puzzelen geslagen. Arme man moet letterlijk elke wedstrijd spelers op plekken zetten die er eigenlijk niet horen. Ik zou hem graag met ze complete team willen zien. Dat zou echt heel anders zijn dan met dit rommelige team een elftal creëren. Maar goed hij krijgt er betaald voor om zoveel mogelijk punten binnen te slepen.

Dus we hebben geen linksback en 1 "fitte" centrale verdediger die vorige week met een blessure moest doorvoetballen en deze week maar half heeft getraind. Wordt weer een geweldige pot

Maguire en casemiro centraal… vragen om problemen. Zo traag dat ze bijna achteruit lopen, je kan me niet vertellen dat er in al die jeugd eltallen geen enkele redelijke verdediger rondloopt.

Casemiro kan voor 1 wedstrijd prima als cv, aangezien verdedigen zijn sterkste punt is als middenvelder en hij, in tegenstelling tot positiegenoot Busquets, niet bekend staat om zijn offensieve kwaliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren