Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Telstar verkoopt liefst 22.500 kaarten maar gaat in eigen huis onderuit

Laatste update:

De ongeslagen reeks van Telstar van de recente weken in de Keuken Kampioen Divisie is ten einde. Na een serie van drie remises en een overwinning op rij verloor het team van trainer Andries Jonker dinsdagavond met 1-2 van Go Ahead Eagles, dat aan de laatste twee duels juist maar een schamel punt had overgehouden. Door de overwinning van de Deventer bezoekers hebben beide ploegen nu evenveel punten na elf ontmoetingen: zestien.

Telstar verkocht voor aanvang van de wedstrijd tegen Go Ahead liefst 22.500 kaarten. De kaarten werden verkocht voor 1,63 euro per stuk (een verwijzing naar het oprichtingsjaar 1963), waarmee Telstar al ruim 59.000 euro ophaalde. Dat geld gaat niet richting de clubkas, maar richting Support Casper. Dat is de stichting van Feyenoord-clubarts Casper van Eijk, die onderzoek doet naar alvleesklierkanker.

Het is de tweede keer dit seizoen dat Telstar geld inzamelt via een virtuele kaartverkoopactie. Eerder dit seizoen werden er ook al bijna 7500 kaarten voor het thuisduel met TOP Oss verkocht. Het bedrag dat daarmee werd opgehaald was bestemd voor de ernstig zieke vader van persvoorlichter Dennis Bliek. Telstar en Go Ahead Eagles verwarmden de weggebleven voetballiefhebbers dinsdagavond niet. Eén doelpoging voor beide ploegen was de magere opbrengst van de eerste 45 minuten.

Sam Hendriks ontving de bal na dik twintig minuten spelen op de rand van het zestienmetergebied en dwong Jasper Schendelaar vervolgens tot een redding. Vijf minuten voor rust kopte Glynor Plet de bal richting de rechteronderhoek, waarna Jay Gorter bekwaam redde. Elf minuten na de pauze viel de 1-0 van de thuisploeg. Na slecht uitverdedigen plaatste Plet de bal uit de draai in de verre hoek achter Gorter. De voorsprong van de Noord-Hollanders bleef echter maar twaalf minuten intact.

De voor Antoine Rabillard ingevallen Jacob Mulenga kopte de bal met zijn eerste balcontact binnen bij de tweede paal: 1-1. Het team van Kees van Wonderen begon iets meer druk te zetten en kreeg via Zakaria Eddahchouri al een aardige mogelijkheid. Hij kapte en schoot recht in de handen van Schendelaar. Enkele minuten was het opnieuw Mulenga die na een scrimmage in het strafschopgebied de bal bij de tweede paal binnenkopte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Telstar. Meest symphatieke profclub van het land? Leuk hoe zij altijd in het nieuws.

Soms is een uitslag niet belangrijk. Wat een prachtig initiatief!

Aan de ene kant scoort Glynor Plet en aan de andere kant scoort Jacob Mulenga. Het gaat hier over de wedstrijd in de Juup van vandaag, maar had ook een wedstrijd uit de eredivisie van acht jaar terug kunnen wezen. Mooi!

Dat is wat je zegt een prima initiatief . Slim gevonden om dit op deze manier te doen.

11 november 2020 om 07:16

Dit hebben ze een paar weken terug tegen TOP Oss ook al gedaan omdat de vader van de, altijd ludieke, perschef een verschrikkelijke ziekte heeft en helaas nog maar even te gaan heeft. Toen verkochten ze 14.000 wedstrijdtickets onder het mom 'nooit naar Telstar willen gaan? Dit is je kans!'. Ook werden de schitterende wedstrijdshirts met op de borst de omhaal van Mr. Telstar Frank Korpershoek verkocht, ontworpen door Barry Pirovano. Die shirts zijn echt een kijkje waard en nog steeds te koop in de Telstar shop.

11 november 2020 om 08:56

Goed om.te horen dat andere clubs dit ook doen. Zo ook mooi zijn als de clubs in de eredivisie dit ook zouden doen. Zeker nu men toch niet mag komen naar het stadion . Hoeveel zou een club als Ajax en PSV ophalen als ze een kaarten voor een euro zouden verkopen ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren