Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tchouaméni leert niet van Van Gaal en doet gewaagde uitspraak omtrent Messi

Laatste update:

Waar Lionel Messi volgens Antoine Griezmann nog altijd de beste speler ter wereld is, houdt Aurélien Tchouaméni er een andere mening op na. De middenvelder van Frankrijk werd na afloop van de halve finale tegen Marokko (2-0 winst) geconfronteerd met een uitspraak van Griezmann, waarna hij zelf overtuigend Kylian Mbappé tot de beste speler ter wereld bombardeerde. “En zondag zal hij dat bewijzen.”

Griezmann speelde bij Barcelona een korte periode samen met Messi en heeft nog steeds veel respect voor de 35-jarige Argentijn, zo blijkt uit zijn interview met L'Équipe. “Messi is op dit moment de beste speler ter wereld. Elk team met Messi is van een totaal andere orde.” Tchouaméni is het daar niet mee eens. “In mijn ogen is Kylian Mbappé de beste speler ter wereld. En zondag zal hij dat bewijzen”, aldus de middenvelder van Real Madrid.

Tchouaméni is overigens van mening dat het niet alleen over de twee wereldsterren van Paris Saint-Germain moet gaan in aanloop naar de WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië. “Het zijn twee ongelooflijke spelers, maar de wedstrijd wordt gespeeld door 22 spelers. Deze finale is een droom voor mij. Het is ongelooflijk, ook omdat we spelen tegen de geweldige Messi.” De 22-jarige controleur laat zich dit toernooi voor het eerst zien op een mondiaal podium. Bij Frankrijk is Tchouaméni dit WK een van de belangrijkste schakels.

Messi bleek na de kwartfinale tegen Oranje (2-2, 3-4 na penalty’s) gefrustreerd te zijn over uitspraken van Louis van Gaal, die tijdens de voorbereidende persconferentie op het duel onder meer aangaf dat een elftal zonder bal weinig aan Messi heeft. Na zijn doelpunt, assist en de gewonnen strafschoppenserie liep de sterspeler met een ‘babbelgebaar’ op Van Gaal af. Vervolgens reageerde hij voor de camera van de FIFA ook gepikeerd. “Van Gaal zegt dat hij goed voetbal speelt, maar hij brengt alleen lange spelers in en slaat het middenveld over.”

Wie is er op dit moment de betere speler?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Messi al niet in topvorm was fit wk, gaan we een messi meemaken die we nog nooit eerder hebben gezien. Man man man. Leren mensen het nou nooit…

15 december 2022 om 11:59

Lees deze reactie nog maar even een keer na svp.

15 december 2022 om 12:05

Hou toch eens op met die onzin zeg. Alsof Messi er met de pet naar gaat gooien als we hem allemaal de beste noemen.

De enige reden dat Messi zo gefrustreerd was na de wedstrijd tegen Oranje was omdat hij er bijna uitgelegen had.

Frankrijk heeft gewoon het beste team en ja, Mbappe is momenteel de beter spits van de twee. Sowieso is Alvarez de beste bij Argentinië momenteel, beide goals tegen Kroatie kwamen toch echt op zijn conto. Tot die twee beslissende momenten had Argentinië het gewoon moeilijk.

15 december 2022 om 14:12

En de kleinzerigheid richting met name Messi gaat maar door hier. Alvarez is een hele goeie speler, maar hem de beste man bij Argentinië noemen is echt absurd.

15 december 2022 om 14:33

Alvarez de beste bij Argentinië?

🤣🤣🤣

Het normaliseren van messi's prestaties nadat je eerst een astronomische druk legt op hem.

Klinkt bijna als een soort gaslighting. Misschien is dat hoe jullie vaders met jullie hebben gepraat toen jullie jong waren na slechte prestaties voor rekenen en taal 🤣🤣.

15 december 2022 om 15:42

Messi heeft Argentinië letterlijk in toernooi gehouden door afstand te scoren tegen Mexico. Toen de druk aller hoogste was en echt moest gebeuren kwam GOAT met een goal van afstand. Vervolgens is hij ieder wedstrijd belangrijk met een openigsgoal of een assist, behalve tegen Polen. Ook de tweede goal van Alvarez was door bijna onmogelijk dribbel van Messi. Maar Alvarez is de beste van Argentinië haha. Ronaldo fanboys halen letterlijk alles uit de kast om de prestaties van GOAT naar beneden te halen.

15 december 2022 om 14:11

Messi wordt echt niet boos als je zegt dat hij een goede voetballer is maar Mbappe beter. Wordt alleen boos als je zegt dat je zijn zwakheden gaat exploiteren, dat je niets aan hem hebt in balbezit, dat hij een opa is etc

Op dit moment is Mbappe beter, dat zal hij zondag bewijzen. Argentijnse verdedigers hebben de handen vol aan hem. op deze jonge leeftijd 2 Wk's winnen

15 december 2022 om 11:53

Messi met 2 pracht assists, maar daarnaast 3 penalty's en ook 1 penalty gemist (totaal 3 assists en 5 doelpunten).
Mbappe 5 doelpunten, waar er echt prachtige tussen zaten. Ook tegen Marokko kwamen de 2 ballen (weliswaar lucky) van hem als schutter bij een medespeler terecht. Maar dat dwing je af door zo aanwezig te zijn.
Spelen beide een heel goed toernooi, maar Mbappe inderdaad meer beslissend los van de penalty's (jaja penalty's horen bij het spel ik weet het).

15 december 2022 om 12:02

Als je dan hoort hoe lyrisch het commentaar was, en de media bij wedstrijd van Messi waar het na een actie 10 minuten over Messi gaat. En dat dan vergelijkt met Mbappe die de ene na de andere geweldige actie maakt, en der niet echt extra aandacht aan wordt besteed, dan schaam je je toch wel een beetje.

15 december 2022 om 12:18

Aan de andere kant speelde Mbappe tegen Engeland heel slecht, daar hoor je dan niemand over. Onzichtbaar was hij die wedstrijd. Maar als dat Messi was dan hoorde je daar ook iedereen over want iedereen wacht op het moment dat hij onzichtbaar is om er dan als de kippen bij te zijn om hem af te kraken.

Ook gisteren was hij redelijk onzichtbaar op drie misschien vier goede acties na. Dus zo heel raar is dat dan niet toch als je 23 bent en je moet het van een paar acties hebben die verder geen rendement hebben en dat was het verschil met Messi ook gelijk de afgelopen twee wedstrijden.

15 december 2022 om 13:31

5 penalty's zelfs waarvan 1 gemist. In 5 van de 6 wedstrijden een strafschop. Tja, zo kunnen we allemaal topscorer worden. Argentinië word letterlijk door het toernooi meegefloten.

15 december 2022 om 15:13

@Mooe: een penalty in een strafschopserie telt niet mee he.

15 december 2022 om 15:14

De ene na de andere geweldige actie? Was tegen Engeland onzichtbaar en deed ook vrij weinig goed tegen Marokko (al heb ik daar kleine stukjes wel gemist).

Het verschil tussen messi en mbappe is echt niet zo groot hoor

15 december 2022 om 11:55

Giroud heeft dan ook 2 wk's gewonnen + meeste goals namens frankrijk. Hij is de echte goat!

15 december 2022 om 11:58

Dembele Goat. Ook op vrij jonge leeftijd bijna 2 wk's op z'n naam.

15 december 2022 om 12:52

Zullen we afspreken dat we 'goat' niet meer gebruiken? Vergelijken tussen generaties is onmogelijk.

Zijn dit nou gewaagde uitspraken? Deze gozer en van Gaal doen toch vrij normale uitspraken? Niemand zegt dat Messi er niks van kan of iets dergelijks. Wordt echt zwaar overdreven.

15 december 2022 om 12:00



Ja, ik neem Van Gaal ook niks kwalijks. Net als in de vechtsport beginnen de mindgames vooraf aan de wedstrijd. Touchameni probeert z'n team vertrouwen in te boezemen.

15 december 2022 om 12:37

Gelijk heb je. En Nederland was op een haar na ook gewoon door naar de halve finale. Tegen Kroatië had Argentinië een stuk minder moeite. Al werden ze wel in het zadel geholpen door de scheidsrechter.

15 december 2022 om 13:23

Que miras, bobo!

15 december 2022 om 14:18

😂😂

Deze Tchouameni is wel een vreselijk irritante speler. Niet omdat ie zo goed is maar hij speelt zo agressief en wild. Het is ook een enorm beperkte speler die alleen zijn fysiek meeheeft. Waardeloze voetballer en hoort geen WK plek te hebben.

15 december 2022 om 11:53

Haha wat een grap. Nog last van gisteravond zeker? Speciaal een account gister aangemaakt.

15 december 2022 om 11:58

Last? Wij zijn ongelooflijk trots. Niet alleen om die halve finale, maar omdat Marokko op de kaart is gezet. Jeugd zal nu 2 keer nadenken voordat ze kiezen voor een Europees land.

15 december 2022 om 11:58

Het wordt tijd dat de eredivisie weer begint want ik begin het nu wel heel vaak met je eens te worden arsenal...🤣

15 december 2022 om 12:03

Ach, over een paar jaar is iedereen het weer vergeten. Zal niet teveel hoop hebben. Europese landen hebben meer potentie. Zeker op langere termijn

15 december 2022 om 12:13

@hz7: ik denk dat je het wel wat overschat hoor. Tuurlijk is dit binnen Marokko wereldnieuws en Marokko mag met recht en reden de verrassing van het toernooi genoemd maar binnen enkele jaren zal dit wel enkel in Marokko van belang zijn.

Doet me een beetje denken aan Belgie op WK '86. Die haalden ook, tegen alle verwachtingen de halve finale, en dat was ook jarenlang dé voetbalprestatie in Belgie. Elders te wereld werd daar echter niet meer bij stilgestaan hoor.

15 december 2022 om 12:19

Dabor, begint nu wel ernstige vormen aan te nemen zeg

15 december 2022 om 12:25

Europese potentie zal gewoon verdwijnen mochten de spelers kiezen voor hun land van herkomst wat bij de Marokkaanse selectie wel gebeurd.

15 december 2022 om 12:50

Niet mee eens. Die kwartfinale van Ghana hoor ik regelmatig nog voorbijkomen. Laat staan een halve finale of eventuele 3e plaats. Denk dat het nog tientallen jaren wordt besproken als de naam Marokko valt.

15 december 2022 om 12:50

@H27

Je zegt 'wij' maar AmrabatGoat laat zien dat de bitterheid wel heel erg hoog zit. Tchouameni afdoen als een soort wildebras is heel erg vreemd.

15 december 2022 om 15:07

Die kwartfinale wordt herinnerd wegens de legendarische handsbal van Suarez, niet vanwege de prestatie van Ghana.

16 december 2022 om 09:01

Mocht je willen Branquinho. Hahaha. Jullie worden zelfs uitgeschakeld door een Europees land met 4 miljoen inwoners. Genoeg potentieel in Europa

Nou, tijd om Tchouameni dan maar tot op het bot te fileren en vernederen. Wat denkt hij wel? Hoe durft hij te beweren dat zijn landgenoot de beste is en niet de Argentijn. Wat een ge-blahblahblah van de Real Madridspeler. Wat voor bobo is dat nou weer? Schandalig gewoon! Het lef van sommige mensen, ongelofelijk!!!

15 december 2022 om 11:56

Gaat alles goed?

15 december 2022 om 12:02

Sarcasme is soms moeilijk in te schatten voor sommige🤪😂🤣

15 december 2022 om 12:04

Ik weet dat het sarcasme is. Maar zelfs in het uiten van sarcasme kan het doen lijken dat er een steekje loszit.

Messi moet eigenlijk deze wedstrijd gewoon op staan en echt 200% geven. Dit is zijn ultieme wedstrijd, hier heeft ie jaren naar toe gewerkt. Ik zou graag een Messi willen zien die gewoon echt alles maar ook alles doet om die beker te winnen. En als het niet lukt dat we in ieder geval kunnen zeggen dat ie is opgestaan en het heeft laten zien. Je kan et eigenlijk niet maken om nu een slechte wedstrijd te spelen. Jeetje wat een druk zeg..

15 december 2022 om 11:57

Die ga je ook zien.

15 december 2022 om 12:04

Tja, Messi laat het voor zijn land op het moment supreme altijd liggen. Zal deze finale wel weer als een krant spelen, na een goed toernooi. Ik denk dat Argentinië moet hopen op een gelijkspelletje door een makkelijke penal en dan volhouden tot de strafschoppenreeks. Met Emi Martinez ben je daarin verreweg de favoriet.

15 december 2022 om 12:40

Hij staat toch al het hele toernooi op? Het zou toch kunnen dat het tegen Frankrijk niet lukt, wat geen schande is. Messi en dan vooral de Messi van jaren geleden heeft toch al lang bewezen dat hij de beste van zijn generatie is ( en voor mij ook de beste ooit )

15 december 2022 om 13:42

Melvin voor mij ook hoor. Hij heeft niks meer te bewijzen maar toch wil je wel zien dat ie echt een magische finale speelt. Beetje 2011 tegen United vibes.

Nou Emiliano Martinez is al weer druk bezig met screenshotjes maken. Ik vind dat Tchouameni wel gelijk heeft. Messi is fenomenaal dit toernooi maar voor mij is Mbappe de beste. New gen goat vs old goat in de finale.. prachtig!

15 december 2022 om 12:02

Vind wel dat Messi een veel indrukwekkender WK draait dan Mbappe. Messi bij alle goals behalve 1 betrokken. De selectie van Frankrijk is gewoon veruit de beste.

15 december 2022 om 12:06

Messi heeft in principe, buiten penals, 2 keer gescoord. Dat is niet bijster veel. Tegen Kroatië en Oranje was hij erg goed, maar de rest van het toernooi was het heel pover vond ik. Mbappe laat het, op de pot tegen Engeland na, elke wedstrijd zien. Veel verschil zit er niet tussen, maar ik zou een lichte voorkeur voor Mbappe hebben. Zeer knap van Messi gezien het leeftijdsverschil

15 december 2022 om 12:09

buiten penals 2 keer scoren(zeer belangrijke goals) en 2 belangrijke assists zijn gewoon goede cijfers. Dan doen we er nog de penalties bij die allen belangrijk waren...

Veel verschil zit er niet? Hahaha. Kijk het verschil in selecties aub.
Op basis van dat geef ik de lichte voorkeur aan Messi.

15 december 2022 om 12:09

Eke neutrale toeschouwer ziet toch dat Mbappe veel beter is? Zal zondag niet anders zijn.

Overigens zijn spelers als Alvarez niet veel minder, sterker nog, die is beter dan Messi momenteel is. Alleen noemt men heb niet zo vaak, zo lijkt het meer of Messi alles alleen doet.

15 december 2022 om 12:14

Argentinie heeft ook geen koekenbakkers. Dat zal niemand beweren. Maar Frankrijk heeft toch veruit de beste selectie? Dat werd al sinds begin van toernooi geroepen hoe indrukwekkend die ploeg is met ook nog wat ze op de bank hebben.

15 december 2022 om 12:21

Frankrijk mist ook veel spelers. Van te voren vond ik Brazilië en Portugal zeker niet onderdoen op papier. Argentinië is op papier wel iets minder ja, maar zo veel scheelt dat ook niet.

15 december 2022 om 12:28

Brazilie Portugal en Frankrijk inderdaad de drie met beste selectie. Alleen denk van die drie dat Frankrijk het makkelijkst blessures kan opvangen.

15 december 2022 om 12:14

Mbappe is niet eens de beste speler voor Frankrijk dit toernooi joh

15 december 2022 om 12:15

Griezmann. Wat een gestoord WK draait ie.

15 december 2022 om 12:29

Tuurlijk wel. Griezman werkt hard en ja die heb je ook nodig maar de belangrijkste spelers zijn toch echt degenen die de goals maken.

15 december 2022 om 13:36

Zonder Griezmann was Mbappe lang niet zo vaak in scoringspositie geweest. Dankzij Griezmann lopen de aanvallen van Frankrijk als een zonnetje. Wat een geweldige spelverdeler is dat dit toernooi. Echt fantastisch.

15 december 2022 om 14:07

Griezmann zet je eigenlijk al onterecht weg door louter 'hij werkt hard' te zeggen. Is voor mij het bewijs dat Ruiz de wedstrijden van Frankrijk niet heeft gezien. In iedergeval niet oplettend.

Dit is een generatie-dingetje. Zelfde als met de vergelijking tussen Maradonna en Messi. De mensen die de hele loopbaan van Maradonna hebben meegemaakt beweren vaak dat Maradonna beter was. Zelfde geldt hier voor Tchouaméni, die millennials kijken vooral naar Mbappé.

15 december 2022 om 12:17

Ik denk dat de verklaring iets simpeler ligt. Twee grandioze spelers maar een ervan is z'n vriend.

Griezmann had Messi een paar jaar als teamgenoot. Dus van hem zullen ze het niet kwalijk nemen als ie zoiets zegt.

15 december 2022 om 18:03

@jaapio90, uhmm millennials zijn tegenwoordig al oud hoor, een deel was oud genoeg om Maradona te zien voetballen, de oudsten zijn namelijk al 40+. Messi, Ronaldo, Pasveer. Dat zijn millenials. Tchoua is Gen z.

Er zijn er een hoop geweest met praatjes hiervoor. Zondag na de wedstrijd, dan kunnen we praten.
Typische zo een speler zonder hersenen die niet weet wat ie praat ......gelukkig praten de Argentijnen nooit zo over hun tegenstanders...

Poll is totaal niet serieus te nemen. Messi speelt met mindere spelers om zich heen en is in zijn eentje veel belangrijker voor het team dan Mbappe. Dit zegt voor mij al genoeg. Mbappe moet het voornamelijk hebben van zijn snelheid.. maar goed het wordt weer een hele discussie tussen messifans en Mbappefans..

15 december 2022 om 12:51

In zijn eentje belangrijker voor het team? Echt onzin, Alvarez is in zijn eentje enorm belangrijk voor Argentinie. Alleen is dat een aankomende ster. Echter wel eentje waarvoor Guardiola besloten heeft dat Jesus naar Arsenal mocht vertrekken om ruimte voro hem in het elftal te maken.

De eerste goals tegen Kroatië waren toch echt gecreëerd door Alvarez. Dus niks Messi moet het in zijn eentje doen.

15 december 2022 om 13:38

Precies. Argentinië ging ook pas lopen nadat Latauro eruit ging voor Alvarez.

Gaan we nou serieus elke keer iemands uitspraak, die niet de voorkeur heeft voor Messi, beschouwen als een gewaagde uitspraak. Kom op zeg dat die Messi zo geïrriteerd was over Van Gaal sloeg ook helemaal nergens op. Tuurlijk is Frankrijk niet bang voor Argentinië. Die zijn de regerend wereldkampioen en hebben met Mbappé een geweldige speler. Prima uitspraak van Tchouameni en hopelijk pakt hij zijn 1e wereldtitel.

We kunnen in ieder geval alvast stellen dat Messi wel weer "speler van het toernooi" zal worden.

15 december 2022 om 12:20

Dat was al bekend voordat het toernooi begon Hvb075, ik kan minstens 7 Duitsers en 10 Chilenen noemen die op grote toernooien veel en veel beter waren dan het mekkerende geitje, maar die de prijs aan zich voorbij zagen gaan omdat het zo nodig aan de Santiago de Compostela kampioen moest worden gegeven. :-O

15 december 2022 om 12:32

Moet weer een staaltje geweldige sarcasme van Rm1335 zijn net als boven. Kan niet anders.

15 december 2022 om 12:38

Noem ze maar op

15 december 2022 om 13:16

@ melvin7: Op een groot toernooi uit het verleden waren dat Isla, Medel, Beausejour, Vidal, Sanchez, Fuenza, Jara, Charley en Vargas, voor Chili. Marcelo eigenlijk ook maar vooruit, die pakte rood in de finale dus ik laat hem er maar uit, dus 9 Chilenen. En Bravo was werkelijk fenomenaal maar men heeft de idiote gewoonte om keepers niet tot beste spelers te kronen, dus ik laat ook hem erbuiten (tegen mijn zin maar om de fanboys tegemoet te komen).

En de Duitsers Kroos, Gotze, Lahm, Muller, Ozil, Hummels, Schweinsteiger op dat andere grote toernooi, waarbij ik weer om dezelfde redenen als hierboven Neuer niet noem.

;-)

15 december 2022 om 13:45

Wat hebben de prestaties van Spanje te maken met of de spelers van Chile wel of niet tot speler van het toernooi worden verkozen in de Copa America?

15 december 2022 om 16:51

Oke knap, je kan de namen van de spelers opnoemen die er toen speelde. Niet van alle spelers heb ik gelijk voor ogen hoe goed ze dat toernooi hebben gespeeld, jij ook niet maar laten we net doen alsof. Maar laten we er 1 uithalen: Mario Gotze, zat wissel toen, viel zelfs niet in in de halve finale. Was die op dat moment zo goed dat Joachim Low hem spaarde om de finale te beslissen of hoe zat dat? Want als hij beter dan Messi speelde in 2014 zou Low wel heel gek zijn om hem niet in het duitse elftal te zetten.

De titel slaat nergens op. Tchouaméni mag dit gewoon vinden en zegt helemaal niks geks, Mbappe is misschien over 90 minuten ook wel een groter gevaar om tegen te hebben, pff wat een raket. Maar Messi laat dit toernooi zien dat hij wedstrijden uit het niets kan beslissen. Van Gaal zei hele andere dingen, zoals dat Messi op WK 2014 geen bal geraakt heeft, het toernooi waar hij iedereen op een hoopje speelde en een matig ploegje tot de finale bracht. Als ik nu mag kiezen zou ik denk ook voor Mbappe kiezen in mijn team maar Mbappe is 23 en Messi is 35, Messi op zijn 23e was zoveel malen beter dan Mbappe en iedereen van zijn generatie. Maar nogmaals Thouameni zegt niks geks en we moeten ook niet doen alsof Messi een moeilijk geval is. Gewoon even de oranje bril afzetten en in de spiegel kijken, met het gedrag van het NL elftal ( + van Gaal ) zou het tegen elke tegenstander gezeik worden na de penalty serie.

Ik denk echt dat we een grandioze Messi gaan zien. De druk is wel Enorm. Laatste kans om een WK te winnen voor hem en de Argentijnen die dromen van de WK sinds de verloren finale 2014 en de triomf in 1986.

Ik ga gekluisterd voor het scherm zitten. Laat het maar lekker vriezen buiten, ik leg me zelf in een deken of twee in de zetel en ga er lekker voor kijken.

Wat een walgelijke uitspraken over Messi zeg. Ik mag hopen dat ie weer dat olifantgebaar doet als de beste, knapste, coolste en tofste speler allertijden, Namelijk Messi, weer een goal maakt. Wij Europeanen zouden meer respect moeten tonen voor deze onfeilbare grootheid en ff nadenken voordat we iets zeggen dat niet 100% positief is over deze God op Aarde. Ik zou glijmiddelpakken, want Emi Martinez komt eraan en hij heeft zin in gemeenschap.

15 december 2022 om 13:22



Het zou toch prachtig zijn als die bolle Martinez een terugspeelbal van Messi onder zijn voet door laat gaan en dat deze bal in het doel belandt. Eindstand 1-0. Dan heeft Messi eindelijk een WK-finale beslist en kunnen wij genieten van de Argentijnse tranen.

Ik had altijd een zwak voor Martinez omdat hij bij Arsenal geweldig doorbrak na 10 jaar op de bank te hebben gezeten. Kon ook nog wel begrijpen dat hij geen trek erin had om wã©ã©r de concurrentiestrijd aan te gaan met Leno en dat hij wilde vertrekken. 20 miljoen gevangen voor een speler die 10 goede potjes gespeeld had in 10 jaar tijd. Kort daarna beweerde hij dat Aston Villa een stap omhoog was vanaf Arsenal, toen had hij het allemaal al niet meer op een rijtje. Inmiddels heeft hij zich doorontwikkeld tot éã©n of andere doorgesnoven idioot die zich niet meer normaal kan gedragen. Ik bid voor een blunder van hem.

Mbappe is op dit moment ook gewoon beter. Waarom is dit een gewaagde uitspraak? Alleen omdat het messi is?

Messi zal wel weer een goedkope strafschop meekrijgen en daar moet Frankrijk gewoon van zien te winnen. Als ze dat lukt dan worden ze wereldkampioen

Alsof Messi Jezus Christus is!..Het is gewoon een kabouter wat goed kan voetballen.

Mbappé wordt te veel gehypet. Snelle speler met een goed schot die goals scoort tegen Angers en Strasbourg. Hij is 23 en heeft 1 wk op zak. Julian Alvarez heeft dit nu ook. Goede speler, maar zeeeeker niet de beste. Top 10 zit ie wel in ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren