Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Talentvolle, echte PSV’er’ tekent nieuw contract in Eindhoven

Laatste update:

Kyan van Dorp heeft zaterdag een nieuwe verbintenis getekend bij PSV, zo maken de Eindhovenaren bekend via de officiële kanalen. De net negentien jaar oud geworden doelman heeft zijn handtekening gezet onder een contract die hem tot medio 2021 aan zijn club verbindt.

Van Dorp wordt op de website van zijn club beschreven als een ‘talentvolle, echte PSV’er’. De keeper meldde zich op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van de club en was afgelopen seizoen een vaste waarde bij PSV Onder-19, waarmee hij onder meer indruk maakte in de UEFA Youth League. Van Dorp zat bovendien meerdere malen bij de wedstrijdselectie van Jong PSV.

Tot een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie kwam het nog niet, maar Van Dorp heeft al wel een optreden in de hoofdmacht achter zijn naam staan. Als zeventienjarige stond hij onder de lat tijdens een oefenduel met het Mexicaanse Pachuca, de voormalige werkgever van Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. Van Dorp zal zich na de zomer definitief bij de selectie van Jong PSV voegen.

Denk jij dat Kyan van Dorp in de toekomst uit zal groeien tot eerste doelman bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan een PSV-kenner iets vertellen over de specifieke kwaliteiten van doelman Kyan van Dorp? Hij heeft met zijn 19 jaar in ieder geval nog een heel doelmanleven voor zich.

25 mei 2019 om 13:31

Hij is langer dan Van Osch en Van der Meulenhof dus dat is sowieso al een pluspuntje. Verder zie ik hem ook alleen maar in samenvattingen dus daar heb je ook niet zo heel veel aan. In die samenvattingen komt hij wel redelijk over trouwens.

25 mei 2019 om 14:34

Een keeper kan je best beoordelen op samenvattingen, daarvoor hoef je de overige 85 minuten niet te kijken hoe die in de 16 rondloopt

25 mei 2019 om 17:36

Van der Meulenhof vind ik meer potentie hebben dan Van Osch, maar over Van Dorp kan ik dat (nog) niet echt goed beoordelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren