Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent van Sparta meldt zich voor keuring bij sc Heerenveen

Laatste update:

SC Heerenveen gaat zich versterken met Sherel Floranus. Technisch directeur Henk van Stee bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad dat de negentienjarige rechtsback toestemming heeft gekregen om de medische keuring te doorlopen.

Van Stee bevestigde vorige week tegenover De Telegraaf al dat ‘heel veel clubs’ belangstelling hebben voor Jeffrey Chabot, Deroy Duarte, Halil Dervisoglu en Floranus en laatstgenoemde lijkt dus aan de slag te gaan in het Abe Lenstra Stadion. De negentienjarige heeft momenteel nog een contract voor één seizoen bij het gedegradeerde Sparta.

De international van Oranje Onder-20, een neefje van linksback Jetro Willems van Eintracht Frankfurt, tekende in januari 2015 zijn eerste profcontract en debuteerde in augustus van datzelfde jaar in de Jupiler League in het eerste elftal van Sparta. Inmiddels staat Floranus op 71 wedstrijden voor de Kasteelheren en daarin kwam hij tot drie assists.

Het is goed mogelijk dat Heerenveen in Floranus de opvolger ziet van Denzel Dumfries. Deze 22-jarige rechterverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV en het Eindhovens Dagblad meldde woensdagochtend nog dat de kampioen zijn bod heeft verhoogd tot om en nabij vijfenhalf miljoen euro.

Een goede aanwinst voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg goede aankoop. Talentvolle back die goed past bij het Heerenveense voetbal. Zit nog veel rek in!

31 mei 2018 om 09:49

Back? Het is gewoon een middenvelder....

31 mei 2018 om 09:50

Dacht dat het duarte was haha

31 mei 2018 om 09:50

Dacht dat het duarte was haha

31 mei 2018 om 12:34

Gewoon een back. Kan zowel links als rechts spelen en eventueel ook centraal. Totaal geen middenvelder. Dat is inderdaad Duarte.

Wellicht dat ze hem als vervanger van Dumfries ziet, die hoogstwaarschijnlijk naar PSV vertrekt. Ik vond Dumfries echter vele malen beter en veel verder toen hij de stap maakte dan dat Floranus nu is. Floranus was bij Sparta nog niet eens zeker van zn plek, kan beter nog een jaartje rijpen in de jupiler.

30 mei 2018 om 22:15

Transfer van Dumfries naar PSV ging niet door geloof ik, PSV vond hem te duur.

30 mei 2018 om 22:18

De dag erna werd werd gemeld dat een akkoord erg dichtbij is. Ik verwacht dat het nog wel rond komt. Met de aankoop van Floranus zou Heerenveen weer een back erbij hebben, weliswaar is hij beter op links, volgens mij.

Edit: volgens het AD heeft Floranus ooit aangegeven dat hij het liefst als rechtsback speelt. Aannemelijk dat Heerenveen met deze jongen inspeelt op een vertrek van Dumfries.

Erg goede aankoop! In mijn ogen heeft deze jongen veel potentie.

Ik ben totaal niet gecharmeerd van deze man, Mag van mij echt per direct vertrekken. Kan een beetje verdedigen maar voetballend stelt hij echt weinig voor. Als je daarmee dumfries mee wilt opvangen ga je zwaar achteruit.

Dat zat erin. Door de degradatie vangen we natuurlijk veel te weinig voor een talentvolle jongen. Hij geeft nog niet altijd thuis, maar staat volgens mij voor een prima carrière...

Kan aan mij liggen, maar dit is toch een linksback? Verder heb ik weinig Sparta gekeken dit seizoen maar wat was hij slecht in die play-offs zeg. Liep erbij alsof het hem helemaal geen zak kon schelen. Ik hoop voor hem dat dat een momentopname was, want anders heeft ie echt een mentaliteit van niks.

30 mei 2018 om 22:23

Rechtsback is zijn favoriete positie. Afgelopen seizoen heeft hij voornamelijk als linksback gespeeld omdat Holst vaste rechtsback was bij Sparta.

30 mei 2018 om 22:51

Is hij dan wel goed genoeg vraag ik me af. Het seizoen dat Dumfries er speelde stond ie ook op links en vervolgens gaat Dumfries weg en is er een nieuwe op zijn “favoriete positie”.

30 mei 2018 om 23:05

Of hij goed genoeg is vind ik lastig in te schatten. Hij kan op alle verdedigende posities uit de voeten en heeft al 2 Eredivisie seizoenen in de benen als 19-jarige. Hij zal Heerenveen hoogstens een paar ton kosten. Ik vind het een slimme aankoop.

aardige speler, vond afgelopen seizoen ook geen hoogvlieger

Toen Fox aan Advocaat vroeg waarom Floranus tijdens de play-offs weer in de basis stond was zijn antwoord ''die andere maakte vorige wedstrijd weer een grote fout''.. Als Heerenveen denkt de nieuwe Dumfries in huis te halen zitten ze goed fout, beschikt over een prima basistechniek maar speelde een erg wisselvallig seizoen en lijkt mentaal niet erg sterk.

Aardige speler met goede begeleiding zit er zeker meer in. Kost je nu een paar ton en je heb gezien wat je er voor kan vangen na een jaar met Dumfries die straks gaat voor miljoenen , Dumfries is beter en verder maar ook hij zou het kunnen redden.

Moeilijk te zeggen, je ziet dat er talent in die jongen zit maar ik persoonlijk zie het er niet altijd uit komen. Maar dat die het kan daar twijfel ik niet over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren