Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea wint weer ruim en meldt zich bovenaan in Premier League

Laatste update:
/

Swansea City heeft na twee speelronden nog altijd een perfecte score. De club van doelman Michel Vorm opende het nieuwe seizoen vorige week met een eclatante 5-0 zege op Queens Park Rangers en deed dat zaterdag nog eens dunnetjes over. Mede dankzij een treffer en een assist van zomeraanwinst Michu won de ploeg van trainer Michael Laudrup ruim van West Ham United. Het werd 3-0.

The Swans waren van meet af aan heer en meester in het eigen Liberty Stadium. De eerste twintig minuten was het in de voorste regionen echter nog een beetje zoeken, maar met een gelukje nam de thuisploeg vervolgens de leiding. Met een fraaie pass vond Michu ploeggenoot Ángel Rangel, die alle tijd en ruimte kreeg om een goede voorzet te produceren. De bal van de Spanjaard was echter niet geweldig, maar doelman Jussi Jääskeläinen verkeek zich en kon vervolgens niet meer doen dan de bal in eigen doel werken: 1-0.

Negen minuten later verdubbelde Michu zelf de marge. De Spanjaard profiteerde van een fout achterin bij West Ham, waar James Collins onachtzaam was bij het terugspelen van de bal richting zijn doelman. Michu toonde zich attent en profiteerde optimaal. De thuisploeg bleef vervolgens ook het betere van het spel houden tegen de bijzonder povere bezoekers uit Londen en kreeg diverse kansen om de score uit te bouwen. Alleen Danny Graham trof echter nog doel: na een mooie aanval belandde de bal via Wayne Routledge bij de aanvaller, die vervolgens gedecideerd afrondde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige aankoop is die Michu tog snel,technisch en kop sterk,heeft al 3 doelpunten en 2 assists in 2 wedstrijden!
Michu had vorig jaar al 15 doelpunten in la liga als middenvelder en mooiste komt nog hij heeft maar 2 miljoen gekost.
Wat zat iedereen te slapen zeg!

25 augustus 2012 om 17:28

Ja echt hé. Zeer goede aankoop van Swansea en over een jaar gaat die binnenlands voor minstens 5x zoveel weg waarschijnlijk.

Wat een club dat Swansea. Begin deze eeuw bijna naar de semi-profs en nu hopelijk linkerrijtje Premier League.

25 augustus 2012 om 15:48

Prachtig om te zien hoe je met goed beleid en de juiste mensen toch weer richting de subtop van Engeland kan. Vakwerk!

25 augustus 2012 om 17:09

En dan nog het mooiste, een mede eigenaar van deze club is Nederlands! Dan kunnen wij als Nederlanders toch ook wel een beetje delen in de successen die behaald worden!

25 augustus 2012 om 19:32

Haha ja klopt, en wat dacht je dan van Augustien, Emnes en Bodde (oudspeler)?!

Prachtig veldspel van Swansea , tot nu toe zijn ze gewoon de best voatballende ploeg in de PL . Laudrup laat ze echt mooi en effectief spelen , gewoon prachtig om totaalvoetbal te zien op de Britse velden. Volgens mij is Laudrup de perfecte coach voor Swansea , het is misschien nog vroeg om dit te kunnen concluderen ,maar hoe hij ze laat ballen man man man , om je vingers van af te likken!

Swansey was echt een genot om naar te kijken vandaag. Als ze voorstaan gaan ze al beter voetballen, mooi om te zien. Die Rangel kan voor een rechtsback echt geweldig voetballen en Dyer was ook geweldig. Eigen speelden ze allemaal goed, behalve die rare Chico achterin met die knot. Die speelde paniekerig.

West Ham, wat een lomp elftal. Die Collins, dat kan echt niet. Wordt een lang seizoen voor ze. Ik ga er in ieder geval niet naar kijken, tenzij het voor de tegenstander is.

25 augustus 2012 om 15:49

Ik vond WHU ook echt niet om aan te zien , vergeleken met het spel van Swansea waren het echt een stelletje amateurs. Rangel speelde geweldig ja wat een genot om naar te kijken.

Heerlijke wedstrijd, denken altijd vooruit. Heel leuk en goed om te zien.

Dyer en Rangel kunnen best naar een club als The Spurs of Newcastle.

ze kunnen top 8 halen , arsenel moet is een voorbeeld nemen aan deze club ze halen heel goede spelers voor weinig.

25 augustus 2012 om 16:16

Daar moet Arsenal zeker een voorbeeld aannemen. Podolski en Cazorla voor maar liefst 13 en 18 miljoen euro. Dat is natuurlijk veel te veel voor deze gewaardeerde internationals.

iemand een idee hoe de guzman presteert in die eerste 2 wedstrijden?

25 augustus 2012 om 15:52

De vorige wedstrijd heb ik helaas niet gezien. Vandaag was hij erg belangrijk had veel diepgang en probeert alles voetballend op te lossen. Is een goede vervanger voor Allen. Als hij zich ontwikkeld moet hij wel een kans krijgen bij Oranje.

25 augustus 2012 om 15:58

Speelt degelijk, niet goed maar ook niet slecht en is in beide wedstrijden halverwege de tweede helft vervangen door Agustien. Is niet direct betrokken geweest bij 1 van de 8 goals terwijl rendement als nummer 10 zo belangrijk is. Anderzijds zorgt hij wel voor veel dreiging, met name via zijn spelhervattingen die nu al gevreesd worden. Ook qua passing doet hij het verder prima, durft risico te nemen in zijn passing, denkt veelal vooruit en geeft weinig foute passes af. Alleen het rendement moet dus wel echt omhoog en wanneer dat gebeurt wordt het een sleutelspeler van dit Swansea, daar ben ik van overtuigd.

25 augustus 2012 om 17:22

speelt de guzman nu juist al cm in een 4-4-1-1 opstelling, dacht zo iets gezien te hebben vorige week

25 augustus 2012 om 17:27

Zo kan je het ook bekijken, het is een vrij dynamisch spelsysteem waarbij bij balverlies het inderdaad een 4411 is waarbij Michu en de Guzman afwisselend mee teruggaan, maar in aanvallend opzicht vind ik de buitenspelers dusdanig diepstaan dat het voor mij een 433 is en daarbij staat de Guzman vaak wat dieper terwijl Michu wat meer 'komt'. Daarom zie ik de Guzman als nummer 10, en daarom vind ik voor hem het rendement zo belangrijk

Wat een wedstrijd van Swansea. Natuurlijk wel gelukkig met die 2 doelpunten. Maar West Ham was echt niet te zien. Vooral de Michu speelde goed liep de hele tijd tussen alle linies in. Het veldspel was verzorg maar ook een beetje counterig, als dat een woord is. Dan de hele tijd de voetballende oplossing zoeken in de verdediging en Vorm is echt een betrouwbaar keeper "geworden", Het jammerlijke vond ik toch wel die Chico Flores hij deed af en toe een beetje rare dingen met de bal.

Off:

Iedereen zeurt altijd dat Nederland met 1 controleur en 2 voetballende middenvelders moet spelen. Ik denk dat de Guzman is een kans als voetballende middenvelder moet krijgen hoe hij speelde was echt fantastisch. Ik had nooit van hem gedacht dat hij zo'n loopvermogen zou hebben en ook nog alles even voetballend proberen op te lossen.

Leuke wedstrijd, jammer dat fat Sam terug is in de Epl. Laat WHU echt lelijk voetballeen ze waren alleen gevaarlijk uit standaardsituaties. Michu wat een aankoop voor 3 miljoen. Is nu al topscorer, ze gaan zich binnenkort versterken met P hernandez van Valencia. Dan zie ik ze echt wel 6 tot 8 eindigen. Sinclair deed niet mee, waarschijnlijk gaat hij naar City om daar ze hele leven op de bank te zitten.

Jammer voor West Ham. Maar Swansea zeg!!!.
Ook nu zonder het spel van Rodgers, en zonder Allen op het middenveld. Zou prachtig zijn als de Welshmen de komende jaren een vaste plek in de middemoot hebben ala Everton.

Ik had ook niet anders verwacht. Ik heb ook toto daarom op Swansea gespeeld. Ik vind dat Swansea echt geweldig voetbalt en heel weinig tegen doelpunten krijgt dus daarom heb ik ook voor Swansea gespeeld.

Echt een geweldige aankoop van Swansea, Michu is misschien nog wel beter dan Sigurdsson.

Ik zie Swansea wel uitgroeien tot een stabiele club in de Premier League, vaak is er met promovendi sprake van het zogenaamde 'second season-syndrome', na een jaar het goed te doen erg afzakken. Dit lijkt er bij Swansea echter niet op, twee overtuigende overwinningen, met net als vorig seizoen mooi voetbal.

Overigens hebben ze met De Guzman, Chico en Ki-sung-yong ook weer goede zaken gedaan op de transfermarkt. Het geld dat ze verdienen met spelers-verkoop her-investeren ze meteen in goede spelers.

Michu schijnt het erg goed te hebben gedaan. Slechts gekocht voor 2,5 miljoen pond. Als hij zo door blijft gaan zoals nu wordt het nog een van de beste aankopen van afgelopen zomer.

Geweldige wedstrijd. Westham werd volledig overklast. Swansea was geweldig. 2 doelpunten waren gelukkig, maar gezien de wedstrijd is de uitslag wel terecht.

Ik.snap uberhaupt niet wrm men michu niet heeft gekocht bij betere clubs, ajax bijvoorbeeld. Michu is echt heel goed en dat zei ik al voor hij in england was.

Ik denk dat michu te Goed is voor Ajax ik Zat te denken aan newcastle

Geweldig gespeeld door Swansea. Vorig seizoen was het al een leuk team om te zien en ik denk dat er veel mensen zijn die sympathie voor die club hebben

in 2004-2005 speelde swansea nog op het derde niveau van engeland toch nog?

Swansea doet het fenomenaal gewoon, Michu blijkt een goudmeintje te zyn. Ik hoop dat ze deze lijn blyven doortrekken en in de top 7 eindigen.

Natuurlijk twee weinig zeggende wedstrijden, maar toch hardstikke mooi dat Swansea dan ook dik wint, en mooi voor vorm dat hij al tweemaal de 0 heeft gehouden.
Nu hopen dat Swansea wat laat zien tegen de 'echte' topclubs!

25 augustus 2012 om 17:14

Weinig zeggend?

Swansea pakt gewoon oppermachtig zes punten tegen concurrenten. De echte topclubs komt Swansea voorlopig nog niet tegen dus er kunnen nog de nodige punten gepakt worden voordat je wat bonus punten kan verdienen, zo gezegd.

25 augustus 2012 om 21:55

Ik bedoel, tegen deze wedstrijden had ik persoonlijk, net als menigeen voetballer kenner wel van verwacht dat ze zouden winnen, als ze nu ook tegen clubs als West Brom, Everton, Sunderland en wellicht de echte topper zulke wedstrijden neer kunnen zetten zie ik wellicht Europees voetbal nog wel voor me!

wow die outfits op de foto lijken op die van Real van vorig jaar! lol

Ook credits voor Vorm natuurlijk.
Liet bij Utrecht al zien dat ie kon keepen.
En dat doet ie in de Premier League toch maar weer even dunnetjes over.
Swansea is gewoon een goede ploeg, geen topclub, maar wel jongens die voor elkaar door het vuur willen gaan, en weinig echte ego's.
Ik denk ook dat Europees voetbal dit seizoen haalbaar is.

Net als Queens Park Rangers.
Fantastisch ingekocht, alleen zit er totaal geen Schwung in die ploeg.

25 augustus 2012 om 19:29

QPR koopt alleen namen, Swansea koopt kwaliteit en nog voor een schijntje ook.

QPR zal het weer lastig krijgen, Swansea zal ergens eindigen tussen plek 10-15 gok ik, hoger mag natuurlijk altijd (graag zelfs haha)

Swansea kan met het programma tot aan november al een aardige kloof slaan met de onderste drie plaatsen als ze deze lijn kunnen doorzetten en ik zie geen enkele reden waarom niet.

26 augustus 2012 om 00:19

Denk hoger met deze vorm veel hoger denk ik alleen de vraag is hoelang gaan ze deze vorm aanhouden lijkt me sterk dat ze dit een half seizoen kunnen doen ze moeten wel eens op hun bek gaan tegen een Chelsea of zo en dan is het vertrouwen weg en beginnen ze te verliezen zo gaat het meestal hoop voor Swansea van niet en dat ze een extreem goed seizoen draaien ben benieuwd.

Echt mooi om te zien man hoe Swansea is gegroeid de laatste jaren.
Bijna iedereen is ook super lovend over Michu. heb hem nog niet gezien nu ben ik wel erg benieuwd hoe goed hij wel niet is.

leuk voor swansea ik hoop dat ze het volhouden

Swansea gaat er op los 0-5,3-0 dat zijn extreme cijfers voor een klein ploegje als ze zo voort doen dan kunnen ze de top 6 halen of misschien kampioen dat zou Mancini nog zeggendie Michu is echt een goede aankoop echt een geweldige speler die gaat het nog ver schoppen in de PL met waarschijnlijk een transfer naar een topclub in de PL of buitenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren