Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea stort deel van Bony-miljoenen op bankrekening Tottenham Hotspur

Laatste update:

Swansea City heeft de verdediging versterkt met Kyle Naughton. De vleugelverdediger is voor een onbekend bedrag (naar verluidt 6,5 miljoen euro) overgenomen van Tottenham Hotspur en heeft donderdag, na het doorstaan van de medische keuring, zijn handtekening gezet onder een contract voor drieënhalf jaar. Swansea maakt dat nieuws bekend op de officiële website van de club.

/

Dinsdag bracht Sky Sports al naar buiten dat Swansea druk bezig was met de komst van de 26-jarige Naughton en twee dagen later is de transfer dus afgerond. De back stond sinds 2009 op de loonlijst bij Tottenham, dat Naughton wel eerst verhuurde aan Middlesbrough, Leicester City en Norwich City. Pas de laatste tweeënhalf jaar behoorde hij tot de selectie van the Spurs.

Naughton speelde uiteindelijk 42 competitiewedstrijden voor Tottenham, waarvan vijf in het lopende voetbaljaar. Bij Swansea, dat eerder deze maand Wilfried Bony voor veel geld verkocht aan Manchester City, gaat hij de strijd aan met onder meer Dwight Tiendalli. Zaterdag kan Naughton zijn debuut maken voor zijn nieuwe club, in de bekerwedstrijd tegen Blackburn Rovers.

Kyle Naughton is een mooie aanwinst voor Swansea City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha 6,5 voor zo'n speler. Kan je beter van rhijn ofzo halen. Goedkoper en nog beter ook. Hij mag dan wel Engels zijn, maar zover bekend voegt nationaliteit niks toe aan kwaliteit.

22 januari 2015 om 18:42

Naughton vind ik beter dan Ricardo Van Rhijn. Naughton is beter in de aanval en sneller. Naughton heeft veel potentie en heeft bovendien al bewezen dat hij het niveau van de beste competitie ter wereld aankan.

22 januari 2015 om 18:45

Als dat zo zou zijn.... Dat deze 26 jarige speler (waar over het algemeen niet bijzonder veel rek meer in zit) zoveel potentie zou hebben dan zou Tottenham hem niet hebben laten gaan voor 6.5 miljoen lijkt me...

22 januari 2015 om 18:52

Tottenham heeft met Walker en Yedlin 2 veel betere kwalitatieve backs. Daarbij ben ik nooit echt fan geweest van Naughton, verdedigend erg kwetsbaar.

22 januari 2015 om 18:46

Van rhijn is denk ik niet voor 6,5 miljoen op te halen. Hij heeft een langlopend cotract en is een vaste waarde onder FdB

22 januari 2015 om 18:54

Is Naughton 6,5 miljoen waard? Nee. Is hij beter dan Van Rhijn? Ja. Kom op zeg, van Rhijn is zo onzettend slecht.

22 januari 2015 om 20:40

@ronjans Ik denk niet dat van Rhijn goedkoper is dan Naughton denk dat ze zo'n beetje het zelfde kosten.
Het feit dat het een engelse speler is speelt wel een klein beetje mee voor het geval dat ze europees zouden gaan spelen dan heb je namelijk weer te maken met de regels dat er een bepaald aantal spelers moet komen uit Wales/engeland.

Spelers in Engeland zijn wel belachelijk duur vind ik. Voor een wisselspeler van Spurs betaal je ff 6.5 miljoen gaat nergens over.

22 januari 2015 om 20:17

Of het zegt iets over de kwaliteiten die zelfs de wissels bij een club als Spurs.

22 januari 2015 om 23:09

Nee dat zegt meer over de prijzen.. Caroll ging ook voor een absurd bedrag naar Liverpool.. Sloeg ook nergens op. Zelfde geldt voor Bent naar Spurs een tijd geleden. Binnenlandse transfers zijn ontzettend duur.

23 januari 2015 om 18:33

Daar heb je ook zeker een punt hoor, maar ik vind 6.5 miljoen niet een heel rare prijs. Hij heeft gewoon bewezen een solide PL speler te zijn en drie of vier miljoen zou ook wel weinig zijn.

De druk bij bij de Swans is een stuk lager en de sfeer gemoedelijker. Zal me niet verbazen als hij het goed gaat doen. Siggy is ook weer opgeleefd bij de Swans.

22 januari 2015 om 19:27

Bij Norwich viel Naughton me nou niet echt op, ben benieuwd of hij bij Swansea echt verschil gaat maken, zeker aangezien ik Rangel een betere speler vind. 6.5 miljoen voor deze jongen vind ik echt veel te veel.

Sigurdsson vind ik een ander verhaal, die had al een half jaar erg goed gespeeld bij Swansea voordat hij naar Tottenham ging.

Ik dacht dat het om soldado zou gaan 😕

Ik dacht dat er niemand te koop was bij Spurs?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren