Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea City vraagt 35 miljoen euro: 'Hij gaat helemaal nergens heen'

Laatste update:

Ashley Williams wordt vrijwel elke zomer met een vertrek bij Swansea City in verband gebracht, maar het lijkt erop dat de verdediger zijn negende seizoen bij the Swans zal ingaan. Britse media schrijven donderdag dat de Premier League-club niet meewerkt aan een transfer en een fictieve vraagprijs van liefst 35 miljoen euro hanteert.

/

Met een dergelijke vraagprijs wil Swansea City vooral duidelijk maken dat Williams niet te koop is. "Ash zal hier zijn, hij zal bij Swansea blijven", zo verzekert manager Garry Monk. "Ik heb een goede relatie met hem. Hij is onze aanvoerder en natuurlijk heb ik ook jaren met hem in het team gespeeld. De laatste zes à zeven zomers wordt hij aan andere clubs gelinkt. Ik weet niet of daar kranten of zaakwaarnemers achter zitten."

"Maar Ash voelt zich verbonden aan onze club. Hij is onze aanvoerder en hij is aanvoerder van Wales. Het belooft een mooi jaar te worden, met kwalificatie voor het EK in het vooruitzicht", zo vervolgt Monk. "Ik denk niet dat hij iets gaat doen waardoor alles uit balans raakt. Hij wil zich met Wales kwalificeren en hij wil een goed seizoen met Swansea draaien." Williams, die volgende maand 31 jaar wordt, speelde in totaal 316 officiële duels voor the Swans. De contractuele samenwerking loopt pas medio 2018 af.

Denk jij dat Ashley Williams zijn loopbaan bij Swansea City afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, The Ash mag inderdaad niet weg. Samen met Jonjo elke week de beste man van het veld. Nu nog hopen op een speler als Elia en we doen weer leuk mee.

30 juli 2015 om 10:13

Beste Jonjo,

Elia is inderdaad een leuke speler, maar vind je niet dat Swansea FC met o.a. Dyer, Ayew, Routledge, Montero en Emnes genoeg spelers heeft die op de flanken (zouden kunnen) fungeren? Gewoon een vraagje hoor.

30 juli 2015 om 10:29

Van Montero en Emnes ben ik nog steeds niet 100% overtuigd. Een type Elia kan een wedstrijd positief openbreken, plus dat ik vind dat een PL ploeg met 100 miljoen te besteden meer moet doen in de zomer om positieve resultaten te boeken dan wat er nu is gedaan.
Desondanks gok ik stiekem toch op het linkerrijtje.

30 juli 2015 om 10:32

En van Elia ben je wel overtuigd? Heeft helemaal niks laten zien de afgelopen jaren.

100 mln te besteden? Lijkt me sterk dat ze zowat al het tv geld gaan investeren toch? Zou wel mooi zijn als er nog iets bij komt. Met Monk als trainer is Europa League dan mss haalbaar. Wordt een leuke strijd.

30 juli 2015 om 10:13

Ik geloof niet dat Elia beter is dan Ayew, Dyer, Montero, Routledge.

30 juli 2015 om 10:30

Niet als Ayew en Dyer, wel als Routledge of Emnes. Breedte is je beste investering als je starting grid prima is.

Moet lekker bij Swansea blijven spelen. Is al op leeftijd aan t raken en bij Swansea kan hij nog de komende 4 a 5 seizoenen in de basis spelen in de PL.

30 juli 2015 om 10:30

Van mij mag hij als vervanger van dyer komen want die komt echt tekort

30 juli 2015 om 10:31

Dyer is onze beste flankspeler. Maakt het volgend jaar weer waar.

Goede verdediger. Ik vind het ook wel leuk om te zien dat de subtop/middenmoot van Engeland sterk aan het worden is.

Nou, met zo'n vraagprijs maak je tegenwoordig weinig indruk daar in Engeland...

Beetje te hoog voor hem vind ik.


Maar met de transferbedragen van vandaag weet je het maar nooit of een club zo gek is om dat voor hem neer te leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren