Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea beloont ‘prachtseizoen en loyaliteit’ met nieuw contract

Laatste update:

Garry Monk heeft zijn contract bij Swansea City met één jaar verlengd en ligt nu tot medio 2018 vast in het Liberty Stadium. De 36-jarige Engelsman was sinds februari vorig jaar de interim-manager en werd drie maanden later officieel benoemd tot hoofdtrainer van the Swans.

/

Monk volgde Michael Laudrup op en leidde de club naar de achtste plaats in de Premier League met een recordaantal punten van 56. Hij werd net als Ronald Koeman, Nigel Pearson, Arsène Wenger en José Mourinho genomineerd voor de titel Manager van het Jaar en laatstgenoemde ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

“We zijn verheugd dat we een akkoord met Garry hebben bereikt. Hij verdient een beloning voor een prachtig seizoen en zijn loyaliteit naar Swansea toe. We voelen dat we als club behoefte hebben aan stabiliteit en duidelijkheid en daarom zijn we hier heel blij mee”, zegt voorzitter Huw Jenkins op de officiële clubwebsite.

Een goede zet van Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Leicester nog van leren

10 juli 2015 om 11:22

Fantastisch nieuws. Hij heeft echt talent voor zn vak. Altijd kalm en tactisch ook sterk!

10 juli 2015 om 11:44

En dat al op zijn leeftijd...

11 juli 2015 om 00:16

De manager van leicester zorgde continue voor slechte PR en opstootjes.... Het ontslag bij leicester had weinig te maken met de sportieve prestaties

Geweldig nieuws vanuit Wales. Monk heeft echt klasse werk geleverd, in mijn ogen zelf nog een stapje beter dan laudrup ervoor. Had in mijn ogen ook de prijs voor beste trainer moeten winnen vorig seizoen.

Zeer goede trainer en hij laat Swansea ook echt leuk en goed voetballen (meestal). Leuk ook om te zien dat de middenmoot steeds meer aansluiting vind bij de subtop in Engeland. Southampton en Swansea zijn concurrenten voor Europees voetbal en als het meezit kunnen daar nog wel 2/3 clubs bij aansluiten. Eerst waren het vooral Spurs, Everton (en Liverpool) die plek 6 en 7 verdeelden.

Denk dat Monk volgend jaar wel bij een van de topclubs in Engeland te vinden is, die heeft echt uitstekend werk verricht met dat materiaal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren