Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sutalo en Ivanusec basisspelers bij winnend Kroatië; EK binnen handbereik

Laatste update:

Kroatië heeft uitstekende zaken gedaan in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Zlatko Dalic won dankzij een treffer van Andrej Kramaric met 0-1 bij Armenië. De spits van TSG Hoffenheim schoot van dichtbij raak uit een hoekschop. Dankzij de zege pakt Kroatië, met tien punten uit vier duels, de leiding in Groep D. Turkije volgt met tien uit vijf duels, terwijl Armenië na evenveel wedstrijden zeven punten heeft.

Bijzonderheden:
Bij Kroatië stonden Feyenoorder Luka Ivanusec en Ajacied Josip Sutalo in de basis. Borna Sosa, die nog moet debuteren voor Ajax, begon op de bank. De eerste grote kans kwam op naam van Bruno Petkovic, die zijn schot net naast zag gaan. Na een klein kwartier was het alsnog raak. Luka Modric slingerde een hoekschop voor het doel. Via een Armeens been kwam de bal bij Kramaric terecht, die van dichtbij afrondde: 0-1. Voormalig Ajax-target Eduard Spertsyan zag zijn inzet aan de andere kant gekeerd worden door Dominik Livakovic.

Vlak voor rust werd Ivanusec in stelling gebracht. De Feyenoorder schoot vanaf randje zestien een paar meter naast. Na rust kregen beide ploegen goede kansen. Zo kegelde Josip Stanisic in zeer kansrijke positie naast, stuitte Kramaric op doelman Ognjen Cancarevic en schoot Norberto Briasco na een prachtige Armeense aanval naast. De thuisploeg slaagde er in de slotfase niet meer in om een punt over te houden aan het duel.

Armenië - Kroatië 0-1
14' 0-1 Andrej Kramaric

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had toch wel een grotere score verwacht. Wat ik heb gezien van Armenië was niets speciaals eigenlijk. Maar goed, groepswinst is zo goed als gegarandeerd voor Kroatië. Als Kuntz nou de juiste spelers op de juiste posities laat spelen zal Turkije ook wel vrij gemakkelijk 2e worden. Niets verrassends in deze poule uiteindelijk.

11 september 2023 om 20:37

Dat je zegt dat Turkije vrij gemakkelijk 2e gaat worden, is dan wel weer nieuw voor Turkije begrippen ; ).

11 september 2023 om 20:40

Daarom zeg ik ook ALS Kuntz de juiste dingen doet hè

12 september 2023 om 11:05

Als is vals .

Toch wel benieuwd wat Sosa nou voor LB is. Hoor er goeie verhalen over bij Stuttgart. Dat was alleen in een 5-mans verdediging en vandaag zat hij op de bank ten faveure van Barisic.

11 september 2023 om 21:15

Sosa kan het beide spelen zegt ie zelf, wat ik gelezen heb is ie niet de snelste. Maar compenseert ie veel met zijn inzicht en heeft ie een fantastische trap.

11 september 2023 om 21:56

Of zijn teamgenoten waren traag of hij is toch wel snel. Citaat uit z’n eerste interview bij Ajax: “In Duitsland noemden ze mij Flankengott. Ik gaf veel voorzetten en assists, dat is ook één van mijn kwaliteiten. Bij Stuttgart hoorde ik altijd bij de twee of drie snelste spelers. De kracht van het heen en weer rennen is voor mij heel belangrijk.

11 september 2023 om 22:20

Ah, dam. Ik heb ergens een stuk gelezen dat ie kwetsbaar daarop was. Heb ik het denk ik verkeerd gehad. Scherpe opmerking gio. Mijn excuses

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren