Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez liet mij weten welke vieze woorden ik kon gebruiken tegen Costa’

Laatste update:

Slowakije won vorige week donderdag verrassend de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje met 2-1. Verdediger Martin Skrtel stond er oog in oog met aanvaller Diego Costa en vroeg van tevoren raad aan Luis Suárez, met wie hij eerder samenspeelde bij Liverpool. Dat zegt de Slowaak in gesprek met de Daily Express.

/

“Ik werd in de kleedkamer middels een berichtje gefeliciteerd door Suárez. Ik schreef hem terug en bedankte hem, want hij had mij laten weten welke vieze woorden ik kon gebruiken tegen Diego Costa”, glimlacht Skrtel. Hij deed als aanvoerder negentig minuten mee in het duel met Spanje en Costa stond eveneens de gehele wedstrijd op het veld in Zilina.

Costa is het seizoen overigens wervelend begonnen in de Premier League. De 26-jarige Braziliaanse Spanjaard maakte in de Engelse competitie immers al negen doelpunten in zeven wedstrijden. Hij gaat zaterdag met Chelsea op bezoek bij Crystal Palace.

'Martin Skrtel is de beste verdediger van Liverpool'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vies van Skrtel om dit in de media te zeggen. Hij weet goed genoeg dat het niet goed is voor Suarez.

Zulke berichten moeten tussen 2 spelers blijven.

16 oktober 2014 om 19:48

Ik vind dat je helemaal gelijk hebt!

16 oktober 2014 om 20:00

Diego costa is een vieze voetballer zet een camera 90 min op hem dan zie je het,
Is niks mis mee moet die zelf weten, maar een heilig boontje is het totaal niet

16 oktober 2014 om 20:06

Toch heel kinderachtig misschien, maar juist omdat het tegen Costa is vind ik het niet erg. Vieze voetballer die dat wel verdiend. Zelf provoceert hij altijd en doet die lelijk op het veld. Hij bijt dan geen mensen maar ik vind hem voor de rest wel op suarez lijken qua gedrag

16 oktober 2014 om 20:30

Nee maar dat weet iedereen. Is inmiddels geen wereldnieuws. maar hij is wel een prachtige voetballer met een oneindige strijdlust en inzet die zijn hart in de sport stopt voor zijn clubs Chelsea en Atletico én het spaanse elftal. Tis een vechter uit de favelas

16 oktober 2014 om 20:32

Ligt het aan mij of zijn al die bad ass spelertjes altijd wereldtop? (Suarez, Costa, ibra)

16 oktober 2014 om 21:00

Je hoeft niet een bad-ass te zijn het is gewoon een mentaliteit die bepaalde spelers hebben.ronaldo is daar de perfecte voorbeeld van voor mij dan.

16 oktober 2014 om 21:04

Barton, Stijn Vreven, Ben Thatcher, Diouf, Tomas Repka, Duncan Ferguson.. Er zijn er genoeg die bad-ass zijn, maar geen wereldtop. Zoals ibrapsg al zegt, mentaliteit is het.

16 oktober 2014 om 21:09

Nou en

Het is en blijft een smerige speler, ons bijtertje uit A'dam..

16 oktober 2014 om 19:49

Groningen!!

16 oktober 2014 om 19:56

Montevideo... Ontopic: blijkbaar werkte het, altijd grappig om te weten wat verdedigers wel niet doen om de tegenstander uit zn spel te halen.

16 oktober 2014 om 20:04

Salto..

16 oktober 2014 om 20:15

Achterover..

Zo maak je het wel Heel makkelijk voor de media skrtel. Leuk voor Suarez ook..
En mensen gaan nu doen alsof Costa nooit onschuldig is. Vuur met vuur bestrijden, waarom denk jezelf dat die vieze woorden voor costa zijn?
Er is ook niet vertelt of Skrtel ernaar vroeg of dat Suarez dat spontaan deed.

16 oktober 2014 om 19:49

Idd lekker slim van hem om dit tegen de media te zeggen, hij zal wel gedacht hebben ach de reputatie van suarez kan toch niet meer slechter haha

16 oktober 2014 om 19:51

Omdat Suarez altijd zijn tegenstander uitscheldt waarschijnlijk? Zelfs tegenover een Mark Looms vond Suarez het nog nodig hem uit te maken voor hoerenzoon.

Al was hij zo beter als Ronaldo en Messi. Ik kan die achterbakse vent niet uitstaan. Dus zou ook nooit fan van hem kunnen worden.

Beetje lullig voor Suarez dit...

16 oktober 2014 om 20:20

hoezo lullig. moet hij gewoon normaal doen. bewijst maar weer eens wat voor ramdebiel Suarez is. die vent moet gewoon voor het leven verbannen worden van de velden.

16 oktober 2014 om 21:16

haha ramdebiel. You made my day. Helemaal offtopic maar kon het niet laten.

16 oktober 2014 om 21:29

hoe wil je hem anders omschrijven het is een bewezen racist en hij is een recidivist met het tot al 3 keer toe iemand bijten. anders als een ramdebiel kun je hem niet omschrijven. hij moet gewoon geholpen worden aan zijn psychische stoornis die hij ongetwijfeld heeft. voordat hij wat mij betreft weer een veld zou mogen betreden.

16 oktober 2014 om 21:37

je hebt helemaal gelijk hoor. Maar het is toch echt een randdebiel. Geen ram(bam)debiel. Ik ben het, werkelijk waar, helemaal met jou eens. Zeker met jouw reactie op mij. Ik lag alleen in een deuk van het woord ramdebiel

16 oktober 2014 om 21:40

sorry dat ik niet de correcte Nederlandse spelling(overigens niet mijn sterkte kwaliteit) gebruik maar ramdebiel is hier gewoon een uitspraak. en nu je het zegt klopt het ook wel dat het alleen in het lokale dialect gebruikt word.

Doe normaal zeg mensen, is toch humor. Alsof jullie allemaal zo schijnheilig zijn. Dit is gwn een dolletje van beide, meer niet.

Toch zielig en kinderachtig. Kan je niet gewoon op eigen kracht winnen, voetballend? Lekker potje voetballen, waarom al dat schelden?

17 oktober 2014 om 01:50

Het is toch gewoon een dolletje jonge

Zo zie je maar is wat voor mafketel die vampier is.

En mensen vragen zich altijd af waarom Diego Costa ruzie heeft op 't veld..

Wat dom van Skrtl om dit naar buiten te brengen, zo weet je zeker dat er meer op je gelet wordt en het is in nadeel van zijn goede vriend Suarez. Anderzijds is het een publieksgeheim dat heel veel spelers alles doen om zijn tegenstander uit balans te brengen, zowel fysiek als mentaal. Door dingen te roepen, beetje op de enkeltjes te trappen en veelvoudig shirt vasthouden waar geen bal in de buurt is, kan je zn persoon uit zijn spel halen. Gebeurt altijd en overal, alleen wordt er nooit openlijk over gesproken. Zoals ook nooit openlijk gesproken wordt over affaires van spelers binnen je team.

16 oktober 2014 om 21:44

het is misschien niet netjes om dit naar buiten te brengen van skrtl maar het is ook niet netjes om van suarez om die woorden te verschaffen. Zoals ook nooit openlijk gesproken wordt over affaires van spelers binnen je team jij zegt dit als vergelijking maar ik zeg toch wel 1 ding als een team genoot van mij dit doet dan weet binnen 1 minuut dat ik het weet zijn vrouw of vriendin en binnen 5 de rest van de wereld zoiets valt onder het puntje respect en als je zoiets doet ben je dat volledig kwijt bij mij.


Hieruit blijkt maar weer eens dat Suarez een hele slechte persoonlijkheid heeft. Toen hij mensen beet zeiden veel mensen dat hij op een verkeerde manier zijn frustraties uitte omdat het was aangeleerd. En nog steeds zie ik in artikelen dat veel mensen nog steeds fan van hem zijn ondanks alle slechte dingen die hij gedaan heeft. Lees het recente artikel maar over de terugkeer van Suarez in El Classico.

Suarez is al heel vaak negatief in het nieuws geweest. Nog veel vaker dan andere bekende voetballers met een ''foute'' mentaliteit. En sommige van zijn vergrijpen waren vele malen erger dan vergrijpen van deze spelers. Het feit dat hij nu nog steeds deze streken uithaalt toont aan dat hij niet veranderd is. Ook al zei hij na de transfer naar Barcelona dat zijn gedrag verbeterd was en dat hij geleerd had van zijn fouten.

Ik was vroeger altijd Barcelona fan maar sinds de komst van Neymar en alle andere vergrijpen die zich daar hebben afgespeeld waaronder het aantrekken van veel te jonge spelers ben ik die club gaan mijden. Nu ze Suarez hebben aangetrokken na alles wat hij gedaan heeft is mijn respect voor Barcelona echt tot een dieptepunt gedaald. Naar mijn mening liever tweede club van Spanje dan de nummer 1 met zo een speler in het team. Maarja dit is natuurlijk een mening.

Wat ik alleen nog kwijt wil is dat als je Suarez om zijn voetbalkwaliteiten ophemelt je de persoon Suarez groot maakt. En daarmee ook zijn streken. Het feit dat deze man al zoveel slechte dingen heeft gedaan en alsnog wordt gecontracteerd door een club als barcelona is rechtuit een schande. Het feit dat de hele wereld ziet dat iemand die keer op keer op deze streken wordt betrapt een contract krijgt bij een van de drie grootste voetbalclubs van de wereld is gewoonweg niet te geloven. Hieruit blijkt maar weer dat geld en prestaties belangrijker zijn dan respect en een voorbeeldfunctie zijn.

Ik kan alleen maar hopen dat mijn betoog gelezen en begrepen wordt. Respect, zorgzaamheid en liefde voor je medemens zouden factoren moeten zijn waar mensen naar op zouden moeten kijken.

Ik hoop dat de mensen die Suarez aanbidden en de mensen die Suarez in dit artikel verdedigen een keer kritisch naar hun zelf willen kijken. En vraag je nou eens af of je Suarez en dit Barcelona wat Suarez heeft aangetrokken nou echt wel zou moeten steunen.

Ik ontvang graag reacties

17 oktober 2014 om 06:56

Tsjonge jonge wat een hoop schijnheilige boontjes en moraalridders.
Niemand kent de spelers persoonlijk en puur op een aantal incidenten worden mensen dan beoordeeld. En natuurlijk is het achterlijk wat Suarez deed maar om dan weer zo van stapel te lopen en te reageren op een dolletje van skrtel...
Als ik in jouw leven ga spitten kom ik vast ook een paar zaken tegen dat indien ik deze achter elkaar in een stukje tekst z3t iedereen denkt wat een randdebiel (geld ook voor mij, ook ik heb weleens lelijk geeaan)maar je hebt altijd een beperkt beeld van iemand.
Daarnaast lijkt het woms alsof wat Suarez heeft gedaan echt een verschrikkelijke misdaad was.
Hij is geen moordenaar of verkrachter..hij is meermalen in obertreding geweest op een voetbal veld met een overtreding die je van peuters verwacht maar veel meer is het ook niet.
Zware overtredingen dienen bestraft te worden maar we hoeven spelers die een paar keer in de fout gaan niet meteen op te hangen...tis maar een spelletje...

Skrtl dombo dat je bent! Ga vooral nog meer de imago verpesten van suarez. Dit moet je niet vertellen, gewoon intern houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren