Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Superzaakwaarnemer claimt akkoord met Man United over zestig miljoen

Laatste update:

Het gonst al enige tijd van de geruchten rond Renato Sanches van Benfica: het achttienjarige supertalent van de grootmacht uit Lissabon zou op weg zijn naar Manchester United. De Portugese krant O Jogo claimt superzaakwaarnemer Jorge Mendes te hebben gesproken en volgens de belangenbehartiger komt het in de zomer van een transfer.

/

Volgens Mendes, die overigens niet geciteerd wordt, is er een overeenstemming bereikt over een gigantische transfersom van circa zestig miljoen euro. Circa veertig miljoen euro zal direct betaald worden door Manchester United, de andere twintig miljoen euro kan Benfica nog ontvangen in de vorm van clausules en bonussen.

Mendes, ook de zaakwaarnemer van onder anderen Cristiano Ronaldo, heeft het over ‘een principeakkoord’. Sanches speelde dit seizoen vijftien wedstrijden in alle competities voor Benfica. Hij maakte twee doelpunten. De Daily Mail claimde onlangs al te weten dat er in Londen een afspraak plaats had gevonden met afvaardigingen van Benfica en Manchester United.

Renato Sanches is een topaanwinst voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

60?? Moet niet gekker worden. Overigens eerst nog maar eens wachten of dit wel echt waar is.

4 februari 2016 om 12:59

Tja, dat zijn blijkbaar de bedragen die tegenwoordig op tafel moeten komen te liggen om een groot talent bij zijn club los te weken. Er komt een dag dat Pogba of iemand anders over de 100 miljoen van Bale heen gaat. De prijzen stijgen steeds meer.
Daarnaast denk ik dat clubs het zich steeds beter kunnen veroorloven. Hoeveel krijgt United elk jaar van Adidas?? 100 miljoen of meer? De inkomsten van clubs lopen op, de prijzen van spelers ook.
Ik denk dat 60 miljoen voor deze jongen niet verkeerd is. Martial lijkt tot nu toe ook de 60 miljoen waard te zijn en zeker te worden!

4 februari 2016 om 13:18

Maar ewij verkopen onze talenten voor 20-30 miljoen.ik blijf dit niet begrijpen. NL heeft meer topvoetballers afgeleverd dan Frankrijk of Portugal. Waarom vragen we dan minder voor ons jonge goud?

4 februari 2016 om 13:33

@Clarkkent2 omdat wij minder salaris kunnen bieden aan onze jongens en ze in Portugal meer geld beschikbaar hebben. Kijk, Overmars vraagt nu ook 50 miljoen voor Bazoer dus in die zin gaan de prijzen wel omhoog, maar in Portugal had Bazoer al het drievoudige verdiend en dus had hij daar 70 miljoen gekost voor een club om te kopen. Zo simpel is het nu eenmaal helaas.

4 februari 2016 om 14:00

Dat is zeker niet de enige factor. Ik denk dat contractduur een grotere invloed heeft. Portugeze topclubs hebben vaak langere contracten afgesloten

4 februari 2016 om 14:08

@clarkkent2 zoals Martijnnr12 al zegt, wij betalen minder salaris aan jonge spelers dus hebben minder te eisen. Vaak hebben Portugese clubs ook gewoon hun spelers vastliggen met een gelimiteerde transfersom die absurd hoog staat.

Hiernaast zit er bij het gros van de talenten bij de Portugese top 3 een investeringsmaatschappij achter de spelers. Hierdoor kunnen ze ook meer aan de speler betalen en moeten ze wel om meer geld vragen als ze er iets aan willen verdienen.

Verder laten deze Portugese spelers het ook vaak in Europese wedstrijden zien, en bij Frankrijk vaak ook iets meer. Zie bijvoorbeeld Martial die met Monaco behoorlijk ver komt en goed speelt in de wedstrijden (belangrijk is voor de ploeg) dan ga je hoger in de boom zitten. Hiernaast zijn de clubs in Nederland over het algemeen ook gewoon te lief voor eigen spelers (en enigszins begrijpelijk). Zie een Luuk de Jong die nu nog steeds rancune heeft richting Twente omdat hij weg wou (dan is er een bedrag afgesproken, maar dacht Twente meer te kunnen verdienen). Vervolgens is hij nu al 3 jaar aan het praten over hoe slecht hij behandeld is in zijn laatste periode.

4 februari 2016 om 14:29

@clarkkent2

Precies wat Dajoowie hier zegt. Investerings maatschappijen zorgenvoor die hogere en langere salarissen. Je moet je daarom ook niet blind staren op die hoge transfer bedragen want een groot gedeelte daarvan komt niet bij de club. Anders zou je ook denken dat de Portugese clubs bulken van het geld en dat is absoluut niet zo.
Waarom veel clubs echter nog steeds zo veel in Portugal shoppen en niet 3 of 4 vergelijkbare talenten ophalen in Nederland is mij een raadsel.

Als ze dit doen dan zijn ze erg triest bezig, Man utd kan dan beter gaan voor Ross Barkley of Alli. Die hebben zich immers al bewezen in de premier league.

Ik ga er dus gewoon vanuit dat dit niet waar is. Alleen als een zaakwaarnemer je op 18 jarige leeftijd zo graag naar United wilt brengen terwijl je 15 wedstrijden in het eerste gespeeld hebt en het seizoen is net halfverwege. Kan je je toch afvragen of het belang van zijn client voorop staat.

Waarom 40 miljoen betalen voor een jongen van 18? Laat hem eerst ontwikkelen en dan kijken of hij daadwerkelijk 40 mil waard is.

4 februari 2016 om 13:19

Bij die tijd vragen ze er 80 voor. Zo werkt het nou eenmaal. Als je veel geld hebt, wordt er veel gevraagd. United kan best informeren, maar zeggen ze 40, moet je gewoon nee zeggen en ophangen. Maar in Engeland kennen ze dat gedeelte niet. Vond het al erg opvallend dat Liverpool niet die extra 15 betaalde, maar ook tot een maximaal bedrag wilde gaan. Graag of niet.

United betaalt weer te veel. Martial doet het goed, maar heeft ook teveel gekost. Al je zoveel wil/ kan spenderen koop dan Reus van Dortmund bijvoorbeeld.

4 februari 2016 om 22:20

Ze hebben 80 miljoen geboden, Dortmund ging niet akkoord. Dat soort spelers zijn geen appels die je koopt bij de supermarkt. Om moe van te worden, al die reacties van "koop dan die speler" of "ze hadden beter die kunnen kopen". Alsof United zulke spelers niet allang heeft proberen te halen.

De bedragen worden steeds gekker..

4 februari 2016 om 17:52

En hoger

60miljoen voor een 18jarige die geen potentie heeft om de nieuwe ballon dor te winnen... gozer is net 8miljoen waard man. Verkoopt totaal geen shirtjes of andere commerciele benefits..

4 februari 2016 om 12:59

Geen potentie? Ga eens een wedstrijd van Benfica kijken. Hij zal je meteen opvallen En dat met pas 18 jaar! Ook al is 60 miljoen natuurlijk veel te veel...

4 februari 2016 om 13:05

Inderdaad. Deze jongen barst van het talent, dat zie je gelijk al kijk je maar een wedstrijd van Benfica. Neemt niet weg dat het bedrag wel belachelijk is. Wel echt een toptalent!!

4 februari 2016 om 13:57

zeiden ze ook over martial, en dat blijkt nu een geniale zet te zijn geweest. blijft natuurlijk etische gezien te veel geld, maar als het de club uiteindelijk meer oplevert is het gewoon businesswise een goede deal.

Hij wordt niet eens geciteerd. Duidelijk onzin dus.

Hahah voor wie?? Wie is dit dan? En dan 60 mil? Rare club hoor... Voor dit geld kun je toch echte toppers halen if ligt het aan mij?

Come on Man U! Waarom 60 miljoen voor een jonge talent!? Haal eens keer wat nuttige aankopen die werkelijk toegevoegde waarden zijn. Krankzinnige bedragen ook zeg, ik hou van mijn clubje maar dit is niet eens leuk meer. Ik weet dat ze dure aankopen nodig hebben om mee te kunnen in de top maar dan wel met het juiste beleid erachter. Van deze 'aankoop' + martial' hadden ze bijv. al Bale inclusief Hummels kunnen halen. Beetje koopziek aan het worden denk ik zo..

4 februari 2016 om 13:14

Onzin Bale kost minimaal 100 miljoen en Hummels 40 miljoen, verder is 80 miljoen voor Martial zeker veel maar dat is inclusief bonussen. Als alles volgens plan gaat blijft hij hier voor 10 jaar en behaalt hij werkelijk het hoogste niveau, dan is dat voor een club als United die meer dan 600 miljoen euro omzet draait per jaar, een koopje. Zelfde geldt voor Shaw.

4 februari 2016 om 13:35

80 60=140
Bale Hummels=140

Dan klopt het toch?

4 februari 2016 om 14:03

Verkeerd gelezen, sorry.

60 Miljoen voor zo,n speler waar ik uberhaupt ooit iets van heb gehoord,
Kleine slordig 30 miljoen kan ik nog wel begrijpen maar 60, en dat alleen maar goed voor mendes waar die ook goed mee wat kan verdienen.

Goeie speler als je op 18 jarige leeftijd in Benfica 1 staat ben je gewoon een topper!

Manu heeft dan wel martial-depay-sanchez.. alle 3 jonge talenten met supertop potentie.. als het goed uitpakt en ze sterk ontwikkelen.. kunnen ze zomaar een droo. Trio hebben wat al jarenlang samen heeft gespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren