Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Superboeren gaan met Vitesse-talent Eredivisie in: ‘Een prachtige club’

Laatste update:

De Graafschap won in de finale van de nacompetitie van FC Volendam en keerde zodoende terug in de Eredivisie. Het was voor de nummer zes van de Jupiler League duidelijk dat er versterkingen nodig waren en voor de defensie hebben de Achterhoekers de jeugdige Tim Linthorst aangetrokken.

/

De twintigjarige verdediger komt transfervrij over van Vitesse en wordt voor twee seizoenen vastgelegd, melden de Superboeren op hun officiële website. Linthorst doorliep de jeugdopleiding van de Arnhemse Europa League-deelnemer, maar kwam bij Vitesse niet in aanmerking voor een basisplaats in het elftal van trainer Peter Bosz en mocht vertrekken.

In Doetinchem wordt Linthorst met open armen ontvangen. “Tim is een talentvolle speler, die zich bij ons kan doorontwikkelen en graag zijn kans wil pakken. We zijn verheugd dat hij de keuze voor De Graafschap heeft gemaakt”, geeft coach Jan Vreman aan. Linthorst zelf is eveneens enthousiast: “Ik heb er ontzettend veel zin in. Een nieuwe uitdaging bij een prachtige club. De gesprekken met de trainer waren positief en spraken me erg aan.”

Denk je dat Tim Linthorst een basisplaats verovert bij De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk dit zijn nou aankopen waar we wel op zitten te wachten. Zat er natuurlijk ook al even aan te komen. Heb hem zelf niet zien voetballen maar wel positief over gelezen. Dit is de categorie gokjes die zomaar eens erg goed kunnen uitpakken.
Een Vitesse2 volger die meer info kan geven?

9 juni 2015 om 11:00

Ja gewoon een giede speler, had wel gehoopt dat hij verlengd zou worden. Afgelopen winter nog mee geweest met de selectie op trainingskamp. Ook tijdje geblesseerd geweest. Goede speler vind ik

Mooi weer een speler erbij, lijkt me ook iets meer voor de breedte, zit nog te wachten op een paar goede spelers voor in de basis.

9 juni 2015 om 12:30

Goede aankoop, Linssen die stopt toch?

Ik heb Tim Linthorst vaak zien spelen afgelopen seizoen, en had de verwachting dat dit talent zich volgend jaar bij het eerste zou gaan melden. Maar zijn contract is helaas niet verlengd. Mocht vorig seizoen nog regelmatig met het eerste mee trainen en ook mee op trainingskamp.

In mijn ogen een model prof. Jammer dat we niet van hem gaan genieten in Arnhem.

9 juni 2015 om 14:38

Goed om te horen! Talentvolle spelers zijn altijd welkom. De verdediging is nu wel aardig bezet zo met Van der Pavert (cv), Propper (cv) , Straalman (cv/rb) , Lammers (cv) , Linthorts (cv), Massop (lb) en Will (rb). Ik hou al rekening met een vertrek van Cavlan dus met dat geld moeten we een andere linksback kunnen aantrekken.

Qua middenveld en aanval zou er nog wat meer moeten bijkomen. Smeets en El Jebli zijn al binnengehaald. Ik hoop nog op enkele routeniers. Ik hoorde al dat Duits graag terug zou komen, dat is een mooie vervanger van Linssen.

Met Tim Linthort zijn ook nog 2 A-spelers naar de Graafschap gegaan. Marlon Versteeg en Aron de Koning, en dat zijn ook wel talenten.

9 juni 2015 om 23:10

Niet 2 maar 3 A-spelers! Snelste moderne rechtsback vd Vitesse Academie gaat ook naar de Graafschap. Volgens mij Niek van den Berg!

Wordt er een beetje moe van dan alle spelers van jong vitesse zo de deur uitlopen..

Tighaoudini, Darri, van der Streek, Lieftink en nu deze jongen weer.

Verhuur ze dan op zijn minst bah. Nee in plaats daarvan krijgen we middelmaat uit het buitenland zoals dauda olynick en een afrikaanse middenvelder met de naam van een comicbookheld -.-

9 juni 2015 om 11:41

De meeste talenten willen snel doorbreken en als dat niet lukt bij hun huidige club, gaan ze naar een wat mindere club om daar door te breken. Maar vind sowieso dat Vitesse niet zoveel voor de jeugd kiest al hebben ze best een leuke jeugd.

9 juni 2015 om 12:01

Vitesse heeft dit jaar Diks laten debuteren en ook komende seizoen zitten Osman en Lieftink bij de selectie, ze laten wel degelijk spelers uit de jeugd na het 1ste komen.

Tighadouini is een enorme fout, rest was en is niet goed genoeg.

9 juni 2015 om 12:07

Vitesse haalt ze liever uit China, Rusland, verenigde State of een of ander Europees land dan uit de regio. En daar plukt de Graafschap en NEC weer de vruchten van.

9 juni 2015 om 12:40

ja want de VS en china liggen in europa

9 juni 2015 om 16:05

Tighandouini wilde zelf niet verlengen dus dat kun je geen fout noemen.

9 juni 2015 om 17:36

Vitesse moet de eerste Rus en Chinees nog verwelkomen, beste Gerardus. Misschien weet jij er nog 1?

9 juni 2015 om 17:37

De eerste Amerikaan overigens ook

9 juni 2015 om 23:11

Koryan is dan wel een Rus. Had hij toch maar mooi voor 33procent gelijk nietwaar.

9 juni 2015 om 11:59

Lieftink gaat niet weg die sluit aan bij de selectie, hoe je hem in je rijtje kan noemen is een raadsel.

9 juni 2015 om 16:04

Lieftink sluit volgend seizoen aan bij het eerste van vitesse , darri kwam duidelijk tekort in zijn verhuur periode bij b.v de graafschap waar hij meer op de bank zat dan in het veld.
Tighandouini wilde zelf niet verlengen als hij geen selectie/basisplaats zou krijgen en van der streek is een leuke speler maar nou ook weer niet geweldig.

Daarnaast zijn alle spelers verhuurd geweest op linthorst na dus klopt niet veel van wat jij zegt

Ik heb er nooit een groot talent in gezien, maar ik laat me graag verrassen. Succes daar!

9 juni 2015 om 12:15

Ook zeker niet van Tighadouini. maar talenten kunnen ook wat later doorbreken.

9 juni 2015 om 12:43

Adnane was gewoon een groot talent alleen had hij een te grote mond. Desalniettemin jammer dat we vitess hem geen kans heeft gegeven

9 juni 2015 om 15:52

Tigha wel, maar dat heb ik ook nooit gezegd. Begreep totaal niet waarom ze hem lieten gaan, ook al deed hij moeilijk. Was de beste man van Vitesse-kant tijdens een oefenwedstrijd tegen Leverkusen. Darri, Gosens, vd streek, linthorst zijn echt niet goed genoeg, helaas.

Linthorst een prima speler voor de graafschap. Is met jonge Vitesse kampioen geworden.
Ook diverse keren mee getraind met de selectie.
Denk dat Bosz hem voor Vitesse 1 toch te licht bevonden heeft.
Jammer zou hem een contract hebben aangeboden en verhuurd om ervaring op te doen bij een club als de graafschap. Succes Tim

Kunnen ze bij Vitesse weer een speler huren. Verstandig beleid (not), opleiden voor de concurrenten.

9 juni 2015 om 15:04

Concurrenten? Verschil is toch aanzienlijk groot tussen Vitesse en de rest van Gelderland. Rivalen is iets anders dan concurrenten.

9 juni 2015 om 16:43

Voor Vitesse Supporters is Degraafschap geen Rivaal.
Anders om denken ze er anders over,leuk.
Maar dat is mijn conclusie,mijn adriline stroomt niet als Vites tegen de Graafschap moet.

9 juni 2015 om 20:19

Ik bedoel niet specifiek deze jongen. Tighadouini is ook opgeleid door Vitesse en komt nu waarschijnlijk wel bij een concurrent van Vitesse terecht, puur omdat hij geen kans gekregen heeft.

9 juni 2015 om 22:46

Jij roept ook elke keer maar wat he? Beetje anti Vitesse of een soort van jaloezie? Tigi wilde zijn contract niet verlengen omdat Vites niet aan zijn eisen wilde voldoen (garanties op basis/speeltijd). Terecht dat Vites niet akkoord ging, je kan geen enkele speler garantie geven op een basisplaats (of het moet messi zijn ;-))

9 juni 2015 om 22:53

Niet alles wat je zegt is waar, ik ben er mee eens dat , nu blijkt dat tighadouini een fout is geweest. Darri kwam gewoon te kort (al had ik liever Darri op de bank dan Olynik) en vd streek viel eigenlijk nooit op bij jong Vitesse (is ook nog verhuurt geweest in Estland) maar Linthorst moeten we nog zien. Ik vind het een goede verdediger, en had hem graag gehouden. Echter staat er met Kruiswijk,Kashia, vd Werff, voor volgend seizoen al 3 betere verdedigers voor Linthorst. Ook krijg Bosz de voorkeur, echter heb ik daar mijn vraagtekens bij. Als een jeugdspeler echt goed is, krijgt hij gewoon de kans. Las laatst in de VI dat er 78 voetballers in de eredivisie spelen die uit de jeugd van Vitessd komen. Onder andere Mulder, vd Linden, Reijnen, Duits, de Bondt, Darri, Tighadouini, van de streek, Ewijk, Gosens, zijn spelers die uit onze jeugd komen, echter zijn dit niet de jeugdspelers waar Vitesse bekend om staat als Schaars, Janssen, van ginkel, Propper, Buttner, Hofs, enz. Volgend jaar schuift bv Osman door, en in hem zie ik echt een goede speler. Ook Verloo, Oude kotte, klein holte zijn spelers die binnen nu en 2 jaar hun debuut gaan maken. Ben ik van overtuigd.

Goeie aankoop, past goed bij de Superboeren!

Komt van het platteland dus zal zich snel aanpassen.

Succes Superboer!

9 juni 2015 om 22:48

Hoop dat hij het goed doet bij jullie. Succes en hopelijk blijven jullie erin.

Blijven jullie erin, hahahaha.

Probeer hier maar eens te winnen!

Hebben jullie al een elftal op de been?
Of doen jullie het met Dauda, Olunik en Kruiswijk, hahahahaha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren