Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Succesvolle rentree voor Vlaar

Laatste update:

Ron Vlaar heeft vanavond na ruim drie maanden blessureleed zijn rentree gemaakt. De verdediger speelde een uur mee bij Jong Feyenoord, dat overigens met 3-0 wist te winnen van de leeftijdsgenoten van Den Bosch.

"Het ging wel lekker", zo vertelt Vlaar tegenover de officiele website van Feyenoord. ‘Ik merk wel dat ik na zo’n lange afwezigheid een klein beetje het gevoel miste en na 35 minuten zat ik er redelijk doorheen. Na de rust ging het wel weer goed. Ach, die wedstrijdconditie komt vanzelf wel weer terug. Ik moet het niet overhaasten. Ik ben in ieder geval dolblij dat ik er nu weer lekker tegenaan kan gaan."

Vlaar heeft dit seizoen voorlopig slechts één wedstrijd achter zijn naam staan. In de eerste competitieronde, toen de Rotterdammers aantraden tegen FC Groningen, brak hij zijn voet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren