Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Succesvolle Noord-Ierse bondscoach opgepakt wegens rijden onder invloed’

Laatste update:

Michael O’Neill is zondag door de Schotse politie gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed van alcohol, zo meldt de Scottish Sun. De bondscoach van Noord-Ierland werd in Edinburgh van de weg geplukt en moet op 10 oktober voor de rechter verschijnen. Dat is twee dagen na de laatste WK-kwalificatiewedstrijd van Noord-Ierland tegen Noorwegen.

De Noord-Ierse voetbalbond (IFA) heeft in een statement laten weten dat het op de hoogte is van ‘het incident’ waar O’Neill bij betrokken was. Verder wil de IFA geen commentaar geven op de situatie, omdat het nog een ‘zaak voor de politie’ is. O’Neill is momenteel de architect van het succes van het Noord-Ierse elftal. De 48-jarige oefenmeester loodste Noord-Ierland in 2016 voor het eerst in de historie naar het EK.

Op dit moment ligt Noord-Ierland op koers om als tweede te eindigen in de WK-kwalificatiegroep. Dat zou betekenen dat het land nog één play-off moet overleven om het WK in Rusland te bereiken. O’Neill staat sinds 2011 aan het roer in Noord-Ierland. Eerder werkte hij voor het Schotse Brechin City en het Ierse Shamrock Rovers.

Het is niet de eerste keer dat O’Neill in aanraking komt met alcohol. Eerder deden geruchten de ronde dat de Noord-Ier niet aangenomen werd bij Hibernian omdat hij een alcoholverslaving zou hebben. De Schotse club wilde hem weghalen bij Shamrock Rovers, maar zag daar uiteindelijk vanaf. “Ik reed toen iedere dag van Belfast naar Dublin, het was praktisch onmogelijk om een alcoholverslaving te hebben. Ik was heel teleurgesteld toen ik die geruchten hoorde”, reageerde O’Neill op die berichten.

Gaat Noord-Ierland het WK halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo onmogelijk is dat dus niet als je met drank op achter het stuur kruipt :-)

Is dit dit vent die op het WK Will Griggs niet wilde laten invallen terwijl het voor hun al gespeeld was en het publiek erom vroeg. Hoop dat hij alleen daardoor al snel ontslagen word.

12 september 2017 om 12:02

Die Will Griggs schijnt trouwens ook niet echt een gezellige gozer te zijn ofzo. Had een paar weken terug gelezen dat hij een of ander grietje het ziekenhuis in had geslagen. Best naar als je erover nadenkt, dat al die fans zo een man toezongen. Ben achteraf dan wel blij dat hij niet mocht invallen!

12 september 2017 om 12:07

Dat meen je niet. Daar kan ik zo boos om worden. Je blijft gewoon met je tengels van een vrouw af! En dan te bedenken dat Raiola hem bijna uit medelijden in zijn stal wilden opnemen. Blij dat ook dit niet is gebeurd! Bah.

12 september 2017 om 12:12

Ik heb geen idee of het een gezellige gozer is kan daarnaast niks terugvinden over dat hij een meisje het ziekenhuis in heeft geslagen. En mocht dat wel zo zijn is dat natuurlijk heel erg.
Neemt niet weg dat ik vind dat hij in 2016 wel even 5 minuten in het veld had gemogen om het publiek te pleasen die Noord-Ierland en Ierland zelf goed op de kaart hebben gezet. Het was het EK trouwens excuses.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren