Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sturing en Bos weten problemen niet uit te praten

Laatste update:

De positie van Edward Sturing bij Vitesse is hoogst onzeker. De clublegende is momenteel assistent-trainer bij de Arnhemse club, maar het is geen geheim dat Sturing niet door een deur kan met de nieuwe hoofdtrainer Theo Bos. Sturing heeft nu zelfs besloten om niet mee te gaan op trainingskamp naar Turkije.

Sturing en Bos speelden ruim tien jaar samen in het eerste elftal van Vitesse en leken het in die tijd aardig met elkaar te kunnen vinden. Het ging echter mis toen beide heren in de trainerswereld terechtkwamen. Bos was jarenlang assistent van Sturing toen deze hoofdtrainer was en werd in 2004 'weggepromoveerd' naar Jong Vitesse. Omdat eindverantwoordelijke Sturing hem dat niet persoonlijk vertelde, ontstond er bonje.

Nu, jaren later, zijn de rollen omgedraaid en is Bos de hoofdtrainer en is Sturing de assistent. Beide heren schoven volgens Omroep Gelderland onlangs bij elkaar aan tafel om de problemen uit te praten, maar dit gesprek pakte volgens het medium helemaal verkeerd uit. Sturing heeft besloten om niet mee te gaan naar Turkije en levert de clubleiding hoofdbrekens. Het is nog niet bekend of Sturing assistent zal blijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat weer lekker met vitesse.. Lekker slim van v Hintum, had hier toch wel rekening mee moeten houden..

4 januari 2009 om 18:31

Niet alleen van v Hintum, Bos zelf moet toch ook weten dat hij Sturing als assistent krijgt.

5 januari 2009 om 17:13

bos heeft gewoon gelijk had sturing dat maar iet moeten vlikken

einde discussie..

ik vind dat ze rekening moesten houden met sturing
hij in overleg moet gaan met de clubleiding wie aangewezen moest worden als hoofdtrainer

tjonge jonge, nu dit weer! Waar zouden de slechte prestatie's toch aan liggen??? Onrust binnen de club misschien?

4 januari 2009 om 17:31

Mismanagement, zowel op financieel als op organisatorisch gebied !!!

4 januari 2009 om 20:26

Hahah, door middel van een crediteurenakkoord een schuld van 27 miljoen wegwerken is inderdaad nogal financieel mismanagement Bosweg :clown

4 januari 2009 om 22:29

Whahahah... Een schuld van 27 miljoen krijgen is geen financieel mismanagment?

Je vraagt je af of er ooit een einde komt aan het gedoe bij Vitesse. Laat die Sturing zijn klep houden, en evenzo laat Bos zijn klep houden. Als het twee clubmensen zijn zetten ze hun persoonlijke problemen opzij en zetten ze samen hun schouders onder Vitesse. Dát zou prioriteit moeten hebben bij beide heren.

5 januari 2009 om 11:19

Het probleem is dat er geen persoonlijke problemen zijn. Het verschil van mening is op voetbal gebied en dat kan je niet gebruiken...

kunnen ze niet beter sturing hoofdtrainer maken en weer naar het concept gaan van hollywood vittese beter voor het nederlandse voetbal weerbetere spelers kijk naar claudimer bijvoorbeeld dan maar wat geld lenen in schulden hebben alle europese topclubs chelsea man utd bijvoorbeeld samen 1 miljard geloof ik

4 januari 2009 om 18:08

De directie van Vitesse maakt er weer lekker een potje van. Lijkt wel of ze het erom doen om hun Hollywood Aan De Rijn imago hoog te houden. Dit wisten ze van tevoren toch ook al wel. En om dan laatst Sturing aan te stellen om de rode lijn binnen de club te gaan bewaken en dan nu iemand aanstellen, weliswaar een oudspeler en kenner van de club, waar Sturing niet achter staat is achterbaks en hypocriet.
Lijkt wel een Van Hanegem actie

4 januari 2009 om 19:02

Ik denk dat niemand het meer in z'n hoofd haalt Vitesse geld te lenen, nadat wat ze er vorige keer mee hebben gedaan.

4 januari 2009 om 19:42

Wat hebben ze er de vorige keer mee gedaan dan?

Dit was allang bekend maar vind het raar dat van Hintum hier niet van wist. Raar want bijna alle supporters wisten al dat het niet botert tussen deze 2. Sturing lekker richting de jeugdafdeling sturen en een nieuwe assistent aantrekken.

Die theo bos zorgt alleen maar voor meer ergernis! ze hadden beter sturing als hoofdtrainer kunnen doen. dat is een boegbeeld!

4 januari 2009 om 19:02

Ja, maar hij vind zichzelf niet goed genoeg voor het hoofd-trainerschap.

Wat een vuile streek van Van Hintum. Meneer wist wel degelijk dat deze Vete speelde.
Maar zo komen we lekker goedkoop van Edward af, he Marc? Van Edward is nu Assistent af en zal binnen afzienbare tijd zijn contract inleveren. Hij is hier namelijk niet gekomen om de jeugd te trainen.

Ik had dit al wel verwacht maar ik roep al sinds het begin dat Van Hintum gewoon geen verstand van zaken heeft. Hij heeft werkelijk nog niks goeds gedaan. Een trainer is verantwoordelijk voor de resultaten maar Van Hintum op de langere termijn ook.

Van Hintum moet gewoon opstappen !! en wel meteen

Van Hintum moet gewoon weg daar, die is op dit moment hoofd verantwoordelijke.

Niks aan de hand hoor. Bos moet het zo spelen dat Sturing zelf opstapt. Dan kost het Vitesse ook geen geld. Zijn ze gelijk van hem verlost. Praatjesmaker die Sturing. Kom je niet verder mee met zo'n man.

Het houdt niet op bij Vitesse. Het wil er bij mij niet in dat vhintum niets van de affaire Bos/sturing afwist. Hij zal er wel vanuit gegaan zijn dat het allemaal wel goed kwam.
Als trouwens beide trainers, die pretenderen het beste met Vitesse voor te hebben, hun trots opzij zetten en zich daadwerkelijk voor Vitesse gaan inzetten, dan komen ze weer tot elkaar. En kunnen ze Vitesse misschien samen naar een hoger niveau brengen. Zolang zij daartoe niet bereid zijn, mogen ze zich geen clubiconen noemen. Slechts eiegen eer speelt dan bij die mensen. En daar wordt een club nooit beter van.
Dus Bos en Sturing, weet dat je met een mooie club bezig bent en zet er samen de schouders onder.

Dit was wel te verwachten. Niet echt slim van van Hintum. Of zou v. Hintum dit expres hebben gedaan, zodat hij Sturing niet hoeft te ontslaan, maar dat Sturing zelf weggaat. Scheelt toch weer wat afkoopgeld. Ik heb twijfels bij Van Hintum. Maar ik hoop dat ik het mis heb, en wie weet gaat het vanaf nu ook wel beter met Vitesse.

laat sturing lekker opstappen, ik vind dat bos gelijk heeft, sturing heeft bos in het verleden afgeserveerd, moet bos dan nu vergeten zijn en doen alsof er niks aan de hand is, laar sturing lekker zn biezen pakken, en als hij een goed persoon was geweest, dan zou hij coulant moeten zijn met westerhof, ze hebben toch alles samengedaan, dat zeiden ze toch altijd, en de spelers zien het ook niet echt zitten met sturing, dus vind het wel best zo, gewoon 2 nieuwe gezichten , ken geen kwaad

4 januari 2009 om 19:06

coulant zijn met??? verkeerde woordkeuze jongen, je bedoelt solidair.

Daarnaast is het een domme zet van Van Hintum.
ik vergelijk deze zet een beetje met wat Ajax laatst nog had met Cruijff. Stellen ze iemand aan, hale ze vervolgens een koekebakker (van basten) binnen. En die werkt vervolgens Cruyff eruit.

wees eerlijk Sturing heeft al ens eerder bewezen Vitesse te kunnen redden! nu is weer een tijd aangebroken en schuift iedereen theo bos naarvoren dat is allemaal verspilde geld want eeen trainer vanvan niveau hebben ze al ondlopen! ik dacht dat vitesse haast bankroet was?

4 januari 2009 om 18:03

Theo bos heeft niet gekost.. had een clausule in zijn contract staan waarbij hij dus voor niks na Vitesse kan!
en dat Vites weinig geld heeft weten we allemaal.. vandaar deze keuze want ik vind zelf ook dat het een geweldige vitesse-man is.. maar kwa trainingsvak nog niks heeft laten zien! ben benieuwd.. en hoop op het beste!

4 januari 2009 om 18:42

Ja gast, maar weet je niet wat voor tzooi het toen was onder Sturing. Sturing is een boegbeeld maar niet de enige bij Vitesse. En Sturing wil geen hoofdcoach zijn bij Vitesse, dat heeft hij al aangegeven.

verder jongens.. dit was allang bekend bij van Hintum en de rest van Vitesse, van mensen binnen de selectie weet ik dat Sturing al helemaal niet goed in de groep lag! en dit ook bij het gesprek na voren is gekomen bij van Hintum.. dat van Hintum daarna een vies spelletje speelt door Bos aan te trekken en zo op deze manier sturing wilt doen laten opstappen vind ik ook niet kunnen!
maar voor iedereen weer gaat schreeuwen dat er weer opnieuw problemen zijn.. deze waren allang bekend! en van Hintum wist er dus wel degelijk alles vanaf!

Ik vond al dat van hintum zijn conclusie had moeten trekken met het ontslaan van westerhof, nu weet ik het zeker. Ik snap niet dat dit kan gebeuren in een bvo, van hintum trek je conclusie en doe een stap terug. Vitesse heeft rust nodig.......

Ben het wel eens met de mensen hier die zeggen dat zowel bos als sturing het beste met de club voor hebben, dat ze dan hun eigen problemen maar aan de kant moeten zetten. Blijkbaar is vitesse dus niet zo belangrijk voor de heren

Johan Derksen zei dit ook al in zijn programma, dus echt iedere rechtgeaarde voetballiefhebber wist hier van.

de keuze van bos slaat ook helemaal nergens op ondanks dat het een clubicoon is heeft hij qua trainer zijn helemaal niets laten zien en ik denk dat ze daar in den bosch heel blij zijn dat die eindelijk weg is, ze hadden gewoon sturing trainer laten maken want bos presteerde ondanks dubbbele cijfers in het financieel bij den bosch en een veel betere spelersgroep nog slechter als clubs zoals:helmondsp. en telstar die nog niet eens de helft van het geld hebben dan den bosch dus ergens in juni kunnen we denk ik wel een wedstrijd verwachten tussen helmondsp-vitesse voor
promotie/degradatie

ja dit was natuurlijk logisch. het was al langer bekend dat sturing en bos niet met elkaar konden en op deze manier kom je natuurlijk wel makkelijk van sturing af. ik vind het allemaal wel slim maar ook vies gespeeld door van himtum want op deze manier hoef je natuurlijk geen afkoopsom aan sturing te betalen. deze zal uiteidelijk wel uitzichzelf opstappen.

Is Vitesse nu een voetbalclub of een speeltuinvereniging. Dit had vantevoren toch al doorgesproken moeten zijn door v.hintum en Sturing? Dit zou toch het einde moeten betekenen voor v.hintum deze man is niet voor zijn taken berekent. Sturing gaat dus niet mee en dit zal dus ook het einde voor hem betekenen. De soap goes on.

Lijkt me ook weer een gevalletje stemmingmakerij van onze geliefde Omroep gelderland.morgen zal dit ook wel weer breed uitgemeten in De Gelderlander staan! Er hoeft maar iets te gebeuren bij Vitesse en ze duiken er gelijk op! Drink je een biertje dan ben je bezopen, mis je een onderbroek dan is ie gestolen! Moe word je ervan. Lijkt me logisch dat de hoofdtrainer zijn assistenten uitzoekt klikt het niet dan gaat het over!

schreuder stopt per direct als voetballer en volgt sturing op als assistent! Ben benieuwd hoe dat gaat werken!

Dit is het laatste bericht dat Schreuder, Sturing gaat opvolgen. Dan is het dus zeker een vies spelletje van v.hintum en zal die dus ook de eer aan zichzelf moeten houden, maar gelet op het verleden zal deze rottige appel wel blijven zitten en Vitesse mee de afgrond in trekken.

Ik kies voor de kant van Edward want die heeft echt heel veel meer gedaan voor de club dan ''mister Vitesse'' Edward zit er ook al langer dan Mister Bos

Theo heeft in het verleden 25 jaar bij vitesse gezeten,kom dus niet vertellen dat edward met zijn 20 jaar er langer zit.

En dit is weer een bewijs dat Van Hintum niet de juiste man op de juiste plek is. Natuurlijk wist hij, of anders iemand anders binnen Vitesse dat Bos en Sturing niet door 1 deur konden. En je kan mij ook niet vertellen dat men op het moment van het ontslag van Westerhof geen alternatief op het oog hadden.
Met andere woorden Van Hintum had meteen Sturing ook moeten ontslaan, maar hij hoopt nu een goedkope oplossing te vinden.

Je zou bijna terug verlangen naar Karel Aalbers! Toen waren er tenminste wel resultaten!

4 januari 2009 om 19:05

Daar heb je helemaal gelijk in.

Ik neem aan dat v Hintum dit inderdaad vantevoren al wist..
Vind het een beetje een raar verhaal dat het zo moet gaan.. Laatste tijd niet echt positief nieuws over Vitesse..

Ben bang dat het volgend jaar Jupiler League wordt, alhoewel we hebben nog een hele helft te gaan...

schreuder neemt taken als assistent trainer over tijdens het trainingskamp in turkije, schijnt dat sturing daarna gewoon weer de assistent trainer word

Sturing en Bos waren redelijk beperkte eredivisievoetballers die het vooral van hun inzet moesten hebben, waarbij Theo Bos het ook niet schuwde een flinke schop uit te delen...uit deze voormalige waterdragers van Vitesse moet nog blijken of ze geschikt zijn als een hoofdcoach van Bvo... Ze zijn te veel het zelfde laken en pak dus voegen elkaar weinig toe binnen de staf... Sturing zal er wel uitgekickt worden, reputatie ten spijt helaas.......

5 januari 2009 om 12:09

Inzet? Dat is J U I S T het gene waar het op dit moment bij Vitesse om gaat. Laat die lui zich maar eens inzetten. En waarom zouden Sturing en Bos een hoger niveau moeten hebben dan Vitesse? Is toch prima zo. Bovendien: was er maar een speler bij Vitesse die een flinke schop uit zou delen, dat getuigt tenminste van strijd.

echt ongelovelijk! de trainer zit er nog niet eens of er is weer een nieuwe soap gaande bij hollywood a/d rijn.

Altijd leuk voor dit soort sites maar nu begint het gewoon belachelijk te worden. vitesse zal zeker niet degraderen maar ze zouden zoveel plekken hoger kunnen staan indien de mensen eerlijk zijn tegen elkaar! Ik bedoel, v hintum wist zeker wel dat ze niet door 1 deur konden en vervolgens zonder erover te praten wordt bos zomaar aangesteld wat weer voor nieuwe onrust zorgt bij onze buren.

Hahaha! Op deze manier blijft het Hollywood aan de Rijn! Wat een beleid zeg!
v. Hintum, Sturing en Bos waren er toch allemaal bij betrokken? Ongelooflijk dat er nu al, voordat Bos ook maar 1 wedstrijd trainer is, alweer gezeik is daar in Arnhem!
Wordt bijna lachwekkend daar!

Zonde, Vitesse heeft veel meer potentie!

Heren Bos en Sturing: Denk eens aan Vitesse en leg jullie vete bij. Die is van ondergeschikt belang.

Van Hintum maakt er echt een potje van. Deze man is niet geschikt voor deze functie. Eerst De Mos toen Westerhof en wie is de volgende ?

Sturing is een echte militair, geen compromis dus, had van Hintum moeten weten.
Het beste is dat van Hintum zijn conclusie trekt en zelf opstapt, wat een zelfingenomen man is dat zeg. Dus Sturing en van Hintum weg, maar daar schiet niemand iets mee op. Het blijft dus een soap daar in Arnhem. Ze moeten oppassen dat ze niet degraderen, dat zou zomaar kunnen . En gaat gebeuren ook.
Als het dak niet meer open kan dan komt Andre Rieut er optreden.

Ik vind dit wederom zo jammer voor Vitesse, de supporters en de mensen die Vitesse een warm hart toedragen!
Het is op zich toch hoogst merkwaardig dat van Hintum niet op de hoogte was van het in onmin leven van de heren Bos en Sturing!
Vindt ik echt wederom een beginnersfout de zoveelste blunder in korte tijd.
Het lijkt maar niet op te houden,vitesse komt hierdoor weer in het nieuws als zijnde onprofesioneel!
Bos zijn grootste wens was om Vitesse ooit nog een keer te trainen, wat ik zeer betreur aan de heren Bos en Sturing is dat wederom de heren hun eigen belang de boventoon voert en niet de club Vitesse!
Oud zeer kan blijkbaar niet aan de kant worden geschoven van deze twee volwassen mensen, waardoor de zoveelste rel van het jaar aanstaande is!
Als je naar de ranglijst kijkt is er maar een doel dit jaar en dat is dat Vitesse zich handhaaft!!!
Dan twijfel ik aan de zg Vitesse harten van Bos en Sturing dat ze hun onderlinge problemen laten prevaleren boven de problemen van Vitesse!
Feit is op dit moment 15e plaats, prachtige club, mooie achterban die de afgelopen jaren veel heeft moeten slikken maar nog altijd in zeer grote getale komen omdat ze oprecht van de club houden!
Die prive oorlogen moeten naar de achtergrond en toon je ware Vtesse hart en zorg dat ze er in blijven, Bos en Sturing moeten zich professioneel opstellen!!

Denk dat van Hintum zag dat ie 2 opties had of het komt goed tussen bos en sturing en ze gaan met z'n tweeën trainen of het komt niet goed en zal wellicht wat ik eerder gelezen heb sturing z'n contract inleveren. In dat geval zal Bos wel een nieuwe assistent klaar hebben staan en gaat hij zo verder.
Gezien deze opties lijkt het me een goeie gok voor van Hintum. Misschien dat ie het seizoen qua ambities verloren kan noemen hij voor handhaving wil verzekeren. Jammer voor de supporters ,maar ik denk wat er nu zit zal d'r altijd wel blijven zitten moeten nu onderhand wel de trouwste zijn

5 januari 2009 om 00:42

Sturing zn contract inleveren?
Dat zou wel heel opmerkelijk zijn maar ja je weet het niet!
Misschien moeten ze het contract van Sturing ook wel afkopen gaan weer euro s die evt versterkingen voor de spelersgroep belemmeren.
Vind nogmaals dat van Hintum ondermaats is voor de functie die hij nu bekleed.
Ondertussen zijn er dan al 3 trainers weg en niet de minste en van Hintum draait als een slang en weet wederom zn hachje te redden.
door deze gang van zaken zullen de evt sponsoren en evt geldbronnen niet in de rij staan om hun geld in Vitesse te steken.
Zeker niet als je deze man je geld ter beschikking stelt om spelers aan te trekken, de grootste blunder van de afgelopen jaren is niet het aanstellen van de Mos, Westerhof of Bos maar dat van van Hintum!

heel erg goed harde hand wat ik al zei op vorige reaktie bij ontslag westerhof ,ook sturing gewoon veld ruimenn , bos is goede trainer voor dit vitesse , zo en nu bouwen aan dit team.

Het ging al lang slecht bij Vitesse, maar Marc van Hintum heeft deze week gezorgd dat het nu echt over is voor de club Vitesse. Als je een trainer als Theo Bos aanstelt als trainer dan heb je er bitter weinig verstand van als bestuursman. Je mag in deze situatie nooit kiezen voor mensen die veel voor de club hebben betekent. Je moet gaan voor zekerheid (ernie Brandts) en moet de liefde voor de club volledig naast je liggen.
Vitesse heeft rust nodig en zal met deze onervaren trainer volledig uit het voetbal gaan verdwijnen.

Ernie Brandts had door zijn clubloze status een goedkoper alternatief kunnen zien. Nu kiest van Hintum voor een onervaren trainer die geld kost. Daarmee zorgt die er ook nog eens voor dat er een fikse afkoopsom moet komen voor Edward Sturing. Ook Alfred Schreuder zal een beter loonstrookje krijgen als trainer dan als speler.

Met dank aan Van Hintum en de rest van het bestuur is het nu volledig over met de club Vitesse, helaas maar waar! Sterkte!

Ik las op Vi dat schreuder de rechterhand van bos gaat worden.

Vind het maar zeldzaam domme reacties hier boys. dat is wel vaker het geval als het over Vitesse gaat....

jullie vergeten een ding: Spelersgroep en organisatie had geen volledig vertrouwen meer in de technische staf (dit betekent trainer en assistent) Dus roepen dat Sturing moet blijven als hoofdtrainer slaat nergens op.

sturing krijgt waarschijnlijk een mooi baantje als hoofdopleiding en theo bos gaat als verse kracht voor groep staan... Kans is zelfs nog aanwezig dat toch dit seizoen minimaal met zijn drieen (bos/sturing/schreuder)voor de groep staan maar dat wordt volgende week maandag tussen bos en sturing nog besproken.

dus wordt het allemaal toch wat netter geregeld en overlegd dan sommigen willen beweren...

5 januari 2009 om 12:08

Inderdaad. Iedereen heeft altijd meteen zijn mening klaar hier, zonder van alles af te weten.
Ik geef Bos het voordeel van de twijfel. Hij is wel iemand die weet wat inzet is en wat het Arnhems publiek wilt zien. De selectie van Vitesse vind ik nog steeds goed, alleen door de vertrouwensbreuk tussen hen en Westerhof is het misgelopen. Niet voor niets was Sprockel geselecteerd voor Oranje, was Verhaegh heel goed en dus ook captain gemaakt. Molhoek is een goede speler en Kolk en Hofs sowieso ook. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen! Dit lijkt me overigens wel een goede opstelling voor de 2e seizoenshelft. Junker er bij, v Wolfswinkel achter de hand. Hofs achter de spits, Kolk naast de spits voor weer wat extra beweging voorin.

Piet
Verhaegh
Sprockel
vd Struijk
Kuiper
Yakubu
Claudemir
Molhoek
Hofs
Junker
Kolk

Ik zie het probleem niet zo !! Die Sturing heeft de uitstraling van een lege bak yoghurt en is totaal ongeschikt voor wat voor een functie dan ook binnen het betaalde voetbal, 4 jaar geleden leverde meneer zelf zijn contract nog radeloos in , omdat hij niet meer wist wat hij moest doen (pure onkunde). Heeft daarna bij Psv als hoofdjeugdopleidingen ook totaal geen toegevoegde waarde gehad. Sturing moet lekker 1 keer in de week een 5e klasser gaan trainen als hij dat aankan tenminste. Theo veel succes toegewenst !!

Het zijn voetbalproblemen. Het zijn geen onderlinge problemen. Ze zijn het niet ees over de manier van voetbal. Ben blij datbos an het roer staat. Hoop wel dat sturing eengoeie leuke baan krijgt bij vitesse want hij heeft ons heel vaak uit de brand gehaald.

misschien is het wel helemaal niet zo erg als in it bericht wordt gesuggereerd.
Ik denk dat ze er nog wel uit komen samen daar heeft sturing alleen bedenk tijd voor nodig. De bal zal wel bij sturing liggen die dus na zijn gesprek met bos zal moeten gaan beslissen.. trouwens op de vitesse site staat dat scheuder er mee op houdt p direct! hij gaat stage lopen in de techniche staf..

Wel duidelijk dus, Van Hintum wil z´n eigen kliekje maken met zijn mensen..
schreuder kent ie nog van z´n rkc tijd denk ik. sturing zal er wel uit moeten..

Bos is gewoon duidelijk kinderachtig, dit lijkt wel zo'n spelletje van 'terugpakken'

Omdat Sturing dat eerder heeft gedaan, pakt Bos hem gewoon hard terug.

Echt kinderachtig, netzoals de spel van Vitesse zelfrs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren