Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterchele niet naar Heerenveen

Laatste update:

François Sterchele heeft het bod dat SC Heerenveen hem gedaan heeft, links laten liggen. De Belgische spits zou een royale contractaanbieding hebben afgewezen, waardoor een overgang van de spits naar Friesland er niet meer inzit.

Sterchele zou de aanvalslinie van SC Heerenveen moeten versterken en het mogelijke vertrek van spitsen Afonso Alves en Lasse Nilsson moeten opvangen. Sterchele's club Germinal Beerschot en Heerenveen hadden al een akkoord bereikt over de transfersom, waardoor de bal bij de Belgische spits lag.

Germinal Beerschot-voorzitter Herman Kesters liet weten dat Sterchele niets zag in een overstap naar Heerenveen. "Sterchele dacht dat het niet goed voor zijn ontwikkeling was als hij bij SC Heerenveen zou gaan voetballen. Het bod van de Nederlanders was erg goed, maar als een speler niet wil houdt het op."

Op de vraag of Sterchele nu nog een seizoen bij Germinal Beerschot zou voetballen, was de voorzitter duidelijk in. "Wij geven hem en mogelijk geïnteresseerde clubs tot woensdag. Als er voor die tijd niets is afgerond, kan hij een transfer vergeten en speelt hij gewoon in Antwerpen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren