Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Stem hier: twee ‘Rotterdamse’ trainers zijn in race om sterrenelftal te leiden

Laatste update:

Het reguliere seizoen in de Eredivisie zit erop. Feyenoord is kampioen, PSV heeft zich verzekerd van een plekje in de voorronde van de Champions League en vooral voor Ajax was het een teleurstellende jaargang. Voetbalzone stelde de afgelopen weken steeds een Team van de Week samen en is nu op zoek naar het Team van het Jaar. Stem op degene die jij dit seizoen het beste vond, met vandaag de zoektocht naar de beste trainer.

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. De resultaten van die twee polls worden gecombineerd en leveren een gemiddeld percentage op. Dat percentage is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ron Jans (FC Twente)
Wie FC Twente de afgelopen weken over het veld ziet dansen, vraagt zich af of de Tukkers misschien wel mee hadden kunnen doen om de landstitel als ze die vorm eerder hadden aangetikt. De grote architect heet Ron Jans, die vorig seizoen al Europees voetbal haalde met Twente en dat kunstje dit seizoen nog kan gaan herhalen. Jans liet al in een vroeg stadium weten dat hij na dit jaar stopt als trainer van de Enschedese club, maar dat had niet bepaald zijn weerslag op het spel van Twente. Stiekem hopen we toch dat Jans nog een nieuwe trainersklus aan wil pakken.

Pascal Jansen (AZ)
Dat de naam van Pascal Jansen door diverse analisten genoemd wordt als prima optie voor Ajax en PSV, zegt iets over het seizoen dat hij gedraaid heeft met AZ. Vierde in de Eredivisie met tot op de laatste dag uitzicht op plek drie, halve finale Conference League gehaald en de attractieve speelstijl er verder ingeslepen bij de Alkmaarse formatie: het mag allemaal bij de pluspunten op het cv van Jansen gezet worden. Als hij nog één goed voetbaljaar neer kan zetten bij AZ, lijkt een volgende stap niet ver weg meer voor de in Engeland geboren coach.

Stem hier: doelpuntenmachines strijden om laatste plekje in sterrenelftal van VZ

Stem hier op jouw favoriete spits!Lees artikel

Ruud van Nistelrooij (PSV)
Nee, Ruud van Nistelrooij is geen trainer meer van PSV. Het zou echter heel erg onterecht zijn om dat als reden op te voeren om hem niet te nomineren voor het trainerschap van het Team van het Jaar. De voormalig topspits won dit seizoen de beker en de Johan Cruijff Schaal met PSV en had een enorm aandeel in het binnenhalen van de tweede plaats. Twee prijzen en voorronde Champions League binnenhalen in je debuutseizoen als trainer bij een eerste elftal is gewoon razend knap en dat kan Van Nistelrooij toch maar mooi zeggen.

Arne Slot (Feyenoord)
Het is misschien oneerlijk voor de selectie van Feyenoord om te zeggen dat de titel voor de Stadionclub volledig op het conto van de trainer te schrijven is, maar niemand kan ontkennen dat Arne Slot een wel heel grote rol gespeeld heeft in het wonderseizoen van de Rotterdammers. De coach uit Bergentheim bracht het geloof, de winnaarsmentaliteit en vooral het attractieve voetbalspel terug naar De Kuip en dat resulteerde uiteindelijk in de ultieme prijs: het landskampioenschap. De vlag ging uit in Zuid toen bekend werd dat Slot nog even blijft.

Maurice Steijn (Sparta Rotterdam)
Van de zestiende naar de zesde plaats in de Eredivisie in twaalf maanden. Maurice Steijn kan er een boek over schrijven, want hij heeft het voor elkaar gebokst. Sparta Rotterdam was dé verrassing van dit Eredivisie-seizoen, dat de ietwat onorthodoxe tactiek van de trainer tot in perfectie uitvoerde. Sparta hoeft niet mooi te voetballen, maar denkt resultaatgericht en haalt die resultaten ook verdomd vaak binnen. Europees voetbal is nog altijd een mogelijkheid voor Steijn en de zijnen en dat is een gigantisch compliment voor de oefenmeester.

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!

Wie moet het Team van het Jaar van VZ gaan trainen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is voor mij toch Steijn. Dat is echt de grootste prestatie geweest.

10 juni 2023 om 12:05

Slot is de beste trainer. Maar ik ga ook voor Steijn. Vind hem af en toe irritant. Maar het is wel een erg goede prestatie van hem. Misschien nog wel beter dan kampioen worden met feyenoord.

10 juni 2023 om 12:44

Nee vind ik niet, ala je maar 4 basisspelers overhoudt en 14 nieuwe spelers aantrekt en dan toch je eigen spel er zo in krijgt en spelers zoveel verbetert dan ben je nummer 1. Begin van het seizoen zei elke analist dat we 3 a 4 zouden eindigen

10 juni 2023 om 13:41

Je kan het ook omdraaien. Slot heeft 14 nieuwe spelers kunnen aantrekken die perfect aansluiten op zijn speelwijze / visie. Steijn heeft moeten roeien met de riemen die er al waren.

10 juni 2023 om 14:16

Ik mis Oosting in het rijtje

11 juni 2023 om 10:23

Lastig te vergelijken, wat Steijn en Slot hebben gepresteerd is allebei erg knap. Maar Slot doet het wel op een hoger niveau en met een prijs. Als veel mensen denken dat Slot de belangrijste factor is in het kampioenschap van Feyenoord moet hij deze verkiezing toch winnen?

Goh wie zal dit toch winnen.

10 juni 2023 om 12:18

Slot is een geweldenaar door met een compleet nieuwe selectie kampioen te worden met een aanzienlijke voorsprong en goed voetbal. Steijn daarentegen is met Sparta heel indrukwekkend en heel verrassend voor de dag gekomen, van degradant naar misschien wel Europees voetbal. Elke andere keus zou ik persoonlijk minder logisch vinden. Voor mij is het Slot (60/40 afweging).

10 juni 2023 om 19:40

Objectief gezien, zou Steijn ook moeten winnen. Geweldige prestatie met een kleine club.

Ik mis verder het duo Schreuder/Heitinga. Trainers die Ajax zo laten presteren, verdienen ook een nominatie

11 juni 2023 om 01:09

Leg me het objectieve hier dan eens aan.

Welke maatstaven hanteer je dan ? Dan maak je het pas echt objectief voor zover mogelijk.

Verder is een verkiezing bijna per definitie een kwestie van voorkeur

Drie Rotterdamse trainers had ook niet misstaan. Het is ook een topprestatie om je met dit Excelsior, met de laagste begroting in de Eredivisie, direct te handhaven.

10 juni 2023 om 12:15

Wat mij betreft hadden Hake en Dijkhuizen erin gemogen i.p.v. Jans. GAE en Excelsior hebben echt boven verwachting gespeeld. Twente op plek vijf is niet zo heel vreemd gezien de selectie. Daarnaast vind ik dat je het een coach ook wel mag aanrekenen dat er een groot verschil zichtbaar is bij prestaties tijdens thuis- t.o.v. uitwedstrijden.

10 juni 2023 om 12:23

Pascal jansen en Ron jans hadden niet in dit lijstje thuis gehoord. Vind het niet zo bijzonder dat az 4e wordt en twente 5e.

10 juni 2023 om 13:00

Ik had oorspronkelijk ook Jans en Jansen getypt maar realiseerde mij toen de Europese halve finale van AZ. Als we puur de Eredivisie meetellen dan valt Jansen wat mij betreft ook af. Hetzelfde zou voor mij dan echter ook gelden voor van Nistelrooy.

Geweldige prestatie van Steijn natuurlijk, maar je kunt gewoon niet om Slot heen.
1. Slot
2. Steijn
3. Jans

10 juni 2023 om 12:10

En hoezo precies niet? Wat Steijn met Sparta deed vind ik toch echt knapper dan hetgeen Slot bij Feyenoord deed. Daarmee wil de prestatie van Slot zeker niet te kort doen. Maar de prestatie van Steijn dit jaar is mijns inziens toch wel ongeëvenaard binnen de eredivisie.

10 juni 2023 om 12:13

Natuurlijk vind jij dat knapper. Omdat je dat heel graag wil.

10 juni 2023 om 12:15

Heel sterke reactie dit. Heel erg sterk. De beste man wordt zesde. ZESDE. ZES. DE. Met Sparta. Een ploeg die een jaar daarvoor nog tegen degradatie streed. Eens met je hoor. Dat is echt een heel matige prestatie eigenlijk. Hij had kampioen moeten worden. Je hebt mij overtuigd. Ik heb toch op Slot gestemd. Haha. Over opportunisme gesproken. Mijn hemel.

10 juni 2023 om 12:19

@IronManUtd Het is misschien handiger als hij zijn mening onderbouwt, maar hij zegt niks geks. Veel Feyenoorders hebben elk jaar de hoop kampioen te worden. Bij Sparta is er niemand die er ook maar aan denkt dat ze de zesde plaats kunnen halen. Dan is het toch een grootse prestatie?

10 juni 2023 om 12:19

Kampioen worden met 15 nieuwe spelers, waarvan 7 basis is toch ook “ongeëvenaard”? Vooral als je alle reacties bekijkt dat Feyenoord al blij mocht zijn met de top 10.

10 juni 2023 om 12:21

Er is toch niemand die zegt dat Slot het niet geweldig heeft gedaan? Slot is een geweldenaar en zijn prestaties zijn geweldig, Maar Steijn wordt zesde met Sparta. Dat vind ik net ff knapper.

10 juni 2023 om 12:23

"veel Feyenoorders hebben elk jaar de hoop"
Niemand verwachte dit. Zelfs slot zelf niet. Een hele nieuwe selectie samenstellen met bescheiden middelen en de bigspenders verslaan over een heel seizoen.

Ik ben het er helemaal mee eens dat het een grote prestatie is van steijn hoor. Maar ik weet ook dat niet-feyenoord-supporters bij zijn om een reden te kunnen vinden om niet op feyenoord te hoeven stemmen.

10 juni 2023 om 12:25

Jij zegt dat Steijn ongeëvenaard gepresteerd hebt. Maar dat heeft slot ook gedaan. Beide kun je dus prima benoemen. Maar ik zelf vind de prestatie van slot knapper.

10 juni 2023 om 12:25

@Iron,

Maak jezelf toch niet zo klein man. Ik heb gewoon op Hancko, Kokcu en Geertruida gestemd doordat ik die de beste vond op hun positie. Je laatste zin is wel echt een extreem calimerocomplex.

10 juni 2023 om 12:26

@Arsenal,Dat klopt. Steijn is ongeëvenaard dit seizoen en Slot heeft het geweldig gedaan. Dat vind ik inderdaad.

10 juni 2023 om 12:29

Haha ophouden over calimero hoor. Ik heb heel het seizoen moeten lezen hoe tal van ajax supporters bij elke feyenoord wedstrijd over elke beslissing van elke scheidsrechter hebben zitten janken. Ik wil dat woord echt nooit meer horen

10 juni 2023 om 12:33

A, je drukt me in die hoek doordat ik een Ajax icoontje heb dus dan zal ik wel '' die supporter '' zijn. Dat is wel echt de stereotype Calimero. Ik heb precies niks tegen Feyenoord. Ik gun jullie het kampioenschap zelfs. Volledig terecht. Wow? Zie je dat? Iemand met een Ajax icoontje die wat aardigs over Feyenoord zegt. Damn. The end is near!!

10 juni 2023 om 12:38

Kan niet Tinus, fake account 😉

10 juni 2023 om 12:53

Ik denk dat je alle "niet-feyenoord-supporters" over een kam scheert. Er zijn ook een hoop mensen gewoon objectief hoor.

10 juni 2023 om 13:29

Ze zullen altijd een minderwaardigheidscomplex hebben. Helemaal als ze ook nog supporter zijn van United, die hebben dat de laatste jaren ook met City. Zelfs dit jaar met Arsenal zit het er extra in gebakken. Dan is het dubbelop en raak je zoals Ironmanutd helemaal in paniek als iemand een andere mening is toegedaan.

10 juni 2023 om 18:20

Als we het veel gebruikte argument van geld en budget meenemen in de stand wint Steijn op zijn sloffen. Maar dat zal nu niet gebeuren. Dat argument wordt alleen gebruikt als het uitkomt

10 juni 2023 om 18:22

Iedereen vergeet Oosting? 9e met RKC nota bene. Is 5e worden met Twente zon wereldprestatie?

Ken er maar één zijn: Ruud!

10 juni 2023 om 18:11

Van Nistelrooij is geen trainer meer bij PSV. Hij is vlak voor de laatste wedstrijd opgestapt bij PSV.

10 juni 2023 om 18:17

Echt waar?

10 juni 2023 om 18:24

Vreemd dat hij in dit rijtje staat en bijvoorbeeld een Oosting niet.

Slot of Steijn zijn de enige juiste opties. De prestatie van van Nistelrooij is bijzonder te noemen maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het iets anders dan een uitzondering was. Jansen heeft een goede Europese run gehad en heeft naar verwachting gepresteerd in de Eredivisie, Jans liet Twente op het laatst echt goed voetballen maar een 5e plek had ik van tevoren misschien wel verwacht van Twente.

Maar Slot bouwde van een totaal gerenoveerd elftal een kampioen dat uiteindelijk ook vrij comfortabel kampioen werd en de focus er bij hield. Men vergeet hoeveel spelers er vertrokken bij Feyenoord en hoe dragend die spelers waren. Het is gewoon een heel bijzondere prestatie om de chemie van een ploeg uit te vinden terwijl je kampioen wordt; een wereldprestatie.

Steijn zou het ook verdienen vanwege de enorme verbetering qua prestaties bij Sparta maar ook vanwege het feit dat dat duidelijk door zijn hand komt. Je kunt zien hoe het door tactische discipline komt dat Sparta nu zo presteert en waarom ook het vertrek van een Mijnans prima kon worden opgevangen halverwege het seizoen. 6e voor Sparta in de Eredivisie, dat is maar weinig gebeurd volgens mij.

Had graag op mijn clubbie's trainer gestemd (Jans) maar ik stem toch op Steijn aangezien we gewoon de 4e plek verspeeld hebben en die zat er toch echt wel in op basis van de eerste seizoenshelft

Ik ben fan van Jans en vind dat hij het uitstekend heeft gedaan. Steijn heeft het maximale gepresteerd met Sparta of ze nu wel of niet Europees voetbal halen. Maar ik vraag me af of Feyenoord zo goed gepresteerd zou hebben met een andere trainer dus ik ga toch voor Slot.

Slot by far de beste van het seizoen.

Ik ben het vooral niet eens met het lijstje genomineerden eigenlijk. Wat mij betreft hebben van Nistelrooij & Jans helemaal niet zo'n bijzondere prestatie geleverd en Jansen enkel als je de Europese campagne mee rekent. 4e worden met AZ of 5e met Twente is toch gewoon volgens verwachting en niet heel bijzonder?

Van Nistelrooij staat er volgens mij enkel in omdat het zijn 1e seizoen is. De resultaten spreken uiteindelijk wel in zijn voordeel met een beker en 2e plaats maar gezien die het seizoen niet heeft afgemaakt zou ik hem ook af laten vallen.

Ik mis vooral een Oosting, 9e met RKC is echt heel knap en die hoort echt in het rijtje Slot/steijn met bijzondere prestaties dit seizoen wat mij betreft.

Waar is Alfred Schreuder? Die heeft het toch echt het onmogelijke voor elkaar gekregen.🤪

Ik snap niet zo goed wat van nistelrooij en jansen hier doen. Wat ze in de competitie hebben laten zien vind ik nou niet zo bijzonder, helemaal jansen, az moet toch gewoon altijd minimaal 4e worden eigenlijk. Ja hij heeft Europees het goed gedaan, maar daar gaat deze verkiezing toch niet om? Hetzelfde voor van nistelrooi, ja de beker en de jc schaal zijn mooi, maar dit is toch het eredivisie team van het jaar? Jullie vinden de minuten van de spelers een belangrijke eis, maar dan kijk je alleen naar de eredivisie en met de stats ook. Waarom dan nu ineens de beker en Europa erbij betrekken? In de eredivisie zelf vind ik dat hij weinig heeft laten zien. Dan vind ik de prestaties van halen en Oosting knapper.

Dat Jansen überhaupt is genomineerd joh. Met deze selectie 4e worden is allesbehalve een topprestatie. Voetbal was verder buiten een paar potjes niet om aan te zien en er is nauwelijks eigen jeugd doorgebroken. Ik heb op Slot gestemd.

slot of steijn is voor mij om het even.
beide hebben goede prestaties neer gezet.

Voor mij is nummer 1 Steijn. Nummer 2 slot en op drie van the man. Overwinteren in een poule met Arsenal(nummer 2 in de pl) en ook 2 keer goed tegen ze gespeeld. Daarnaast gewoon 2de geworden en de beker gewonnen vind ik erg knap. Heel jammer dat hij niet is gebleven. Was erg benieuwd geweest wat hij had gekund met een sterkere verdediging en een fatsoenlijke links buiten het hele seizoen.

In de voorbereiding van dit seizoen waren redelijk wat analisten het eens dat Feyenoord zou strijden om plek 3 met Az, Twente en eventueel Utrecht. In plaats daarvan fluitend kampioen en op het randje van de halve finale EL. En dat laatste mag je niet meenemen in deze verkiezing, maar dat doe ik lekker toch. Daarnaast met afstand de kaalste trainer met de meest glimmende schedel van het land. Steijn op 2 en Jans op 3.

10 juni 2023 om 18:44

Als boven de verwachting van de analisten presteren genoeg zou zijn zou het wel heel makkelijk worden. Was denk ik ook geen analist die van tevoren had gedacht dat Sparta tot de laatste speelronde mee zou doen om Europees voetbal (en het misschien wel gaat halen). Snap ook niet dat Jans en Jansen zijn genomineerd, die hebben gewoon naar verwachting gepresteerd. Dijkhuizen en de trainer van GAE (ik geloof Hake?) Hebben dan wel weer boven verwachting gepresteerd, en zijn niet genomineerd.

Grootste prestatie is geleverd door Steijn.

Dat is met stip Slot, wat hij met feyenoord heeft gepresteerd, is gewoon grote klasse.

Ik zag iemand schrijven dat hij koos tussen Slot en Steijn en dit een 60/40 afweging noemde in het voordeel van Slot. Zo voelt het voor mij ook. Uiteindelijk toch voor Steijn gekozen. Als je kijkt naar begroting, het elftal en het uiteindelijke puntenaantal vind ik dat Steijn het verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren