Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stap naar Koeman zorgt voor opschudding en beschuldiging van verraad

Laatste update:

Idrissa Gueye heeft er één seizoen opzitten bij Aston Villa, maar wil zich graag sportief en financieel verbeteren. Everton heeft interesse in de 26-jarige middenvelder en hoopt hem deze zomer los te weken bij the Villans. Gueye wekt met zijn transferwens irritatie bij de eigenaar van Aston Villa, dr. Tony Xia.

/

In een cryptische boodschap op Twitter lijkt Xia de middenvelder te betitelen als een verrader. Everton heeft de transferclausule (à 8,4 miljoen euro) al geactiveerd en gaat met Gueye praten over de toekomst. “Zodra iemand een clausule in zijn contract krijgt, lijkt het wel alsof dat dé kans is om verraad te plegen”, moppert Xia. “De ene dag blijf je, de andere dag ga je toch weg. D now G!

Gueye kostte Aston Villa een jaar geleden 10,6 miljoen euro toen hij overkwam van Lille. Hij heeft echter geen zin om aan te blijven nu de club uit Birmingham gedegradeerd is uit de Premier League. Omdat Everton op verzoek van trainer Ronald Koeman de clausule heeft geactiveerd rest Aston Villa niets anders dan balend akkoord te gaan.

Zouden transferclausules verboden moeten worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie een gelijkenis met de transfer van Higuain. Een eigenaar/voorzitter die zelf mede verantwoordelijk is voor eventuele clausules in het contract, die vervolgens roept dat het verraad is als van dergelijke clausules gebruik gemaakt wordt. Komt een beetje knullig over.

30 juli 2016 om 12:13

Het was de vorige eigenaar die de clausule erin had gedaan.

30 juli 2016 om 12:18

Dan nog is het belachelijk om te stellen dat de speler verraad pleegt. Die jongen heeft zichzelf goed ingedekt mocht het toch mis gaan bij Villa en plukt daar nu de vruchten van. Een eigenaar of voorzitter met een beetje klasse gaat zo'n speler dan niet af maken in de media.

30 juli 2016 om 13:42

Precies!

30 juli 2016 om 14:35

Je koopt iemand voor 10 miljoen en zet er een lagere clausule in?! Logica is ver zoek.

30 juli 2016 om 16:53

Dat de eigenaar dat zegt is puur uit emotie omdat die een van onze beste spelers is.

30 juli 2016 om 17:55

@medelin

klinkt idd onlogisch, maar denk dat de prijs in de clausule door de degradatie omlaag is gegaan.

Huh, deze transfer is toch al rond? Zo berichtten jullie zelf gisteren of eergisteren middels een update..

Snap dat gezeur niet over die clausules. Clubs gaan ze zelf aan, dan moet je gewoon accepteren dat iemand ieder moment kan vertrekken. Dus dit moet een les zijn voor Aston Villa; geen clausule of de clausule dusdanig verhogen dat niemand em gaat activeren. Je moet als club ook wel begrijpen dat een speler niet in het Championship wilt spelen...

aston villa heeft natuurlijk gegokt door hem een vrij lage clausule mee te geven bij degradatie. Je kan het als verraad zien maar volgens mij heeft de directeur zelf dit contract ondertekend. Het is uiteraad zeur als je wil knokken voor promotie en je beste spelers gaan er vandoor. maar neem dat je zelf lekker kwalijk en bekijk je beleid beter inplaats van ambitieuse spelers als verrader weg te zetten.

Voorzitters die een beetje popi proberen te doen bij de hersenlozen onder hun achterban....sneu.

Gewoon dom om zo'n clausule in zijn contract te zetten, en als die geactiveerd wordt niet zeiken.
Verder verraad? Aston Villa en Everton zijn toch geen rivalen of wel?

30 juli 2016 om 11:54

Ligt het aan mij of is het niet echt slim van Villa om een transferclausule van 8,4 miljoen erin te zetten als je zelf 10,6 betaald.
Maar goed snap wel dat hij PL wil blijven spelen.
Echter kon je degradatie aan zien komen laatste seizoen.

Hahahahahahahahahahaha....verraad, laat me niet lachen. Verraad is er gepleegd toen de BPL zichzelf verkwanselde aan de commercie, de rest is gewoon een logisch gevolg.

Wat een poll...moeten clausules verboden worden? Natuurlijk niet! Op deze manier kun je als speler nog iets van zekerheid inbouwen op het moment dat je zelf toe bent aan een nieuwe stap. Overigens matig beleid van Villa als je een speler haalt voor 10 en een clausule inbouwt voor 8.6. Misschien was het een degradatieclausule?

30 juli 2016 om 13:02

Natuurlijk was dit een degradatieclausule.

Jammer dat Gana weggaat aangezien hij een van "ons" weinige hoogtepuntjes was dit seizoen, maar ik wens hem het allerbeste en heb ook geen "wraak" gevoelens richting hem aangezien het een logische stap is.

Hahaha.
Deze man wist duidelijk nog niet wie Ronald is.
Hij pikt zo spelers van je weg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren