Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting Portugal slaat miljoenenbiedingen van 35 en 40 miljoen euro af

Laatste update:

João Mário meldt zich komende donderdag weer bij Sporting Portugal. De 23-jarige aanvallende middenvelder is nog altijd speler van de club uit Lissabon, ondanks dat hij volgens zijn vader serieuze belangstelling uit het buitenland geniet.

/

“Er is mij verteld dat de club twee aanbiedingen heeft afgeslagen. Een van Internazionale van 35 miljoen euro plus tien miljoen aan variabelen en een van Liverpool van veertig miljoen euro. Maar de aanbiedingen gaan niet via mij, maar via Kia Joorabchian en de voorzitter van Sporting”, aldus vader João Mário Eduardo in gesprek met DN.

João Mário sr. voegt eraan toe dat als een club een ‘project’ aanbiedt waarin zijn zoon ‘sportief en financieel kan groeien, hij erover na kan denken’. “Het is mijn taak om zijn belangen te behartigen, zoals het de taak van de voorzitter van Sporting is om de belangen van de club te behartigen”, klinkt het. João Mário heeft nog een contract tot de zomer van 2020 en daarin staat een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen euro.

De achttienvoudig international van Portugal werd ook al in verband gebracht met Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid en de twee laatstgenoemde ploegen zouden al aanbiedingen hebben verstuurd. Atlético haalde bakzeil met een bod van vijftien miljoen euro en Paris Saint-Germain zou in mei reeds een voorstel van zeker 35 miljoen naar Lissabon hebben verstuurd. Sporting houdt echter aan een vraagprijs van zestig miljoen vast.

Denk jij dat João Mário deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool? Die hebben met Firmino, Coutinho, Mane, Wijnaldum en Lallana meer dan genoeg aanvallende middenvelders.. mss Everton? :D

26 juli 2016 om 11:41

Was waarsch ook voor de plek die Wijnaldum nu dus heeft ingenomen

Ik vond deze man op het ek zwaar matig in elke wedstrijd. Geen geniale passes of acties gezien waardoor hij 40 miljoen waard zou zijn..
Kan aan mij liggen

26 juli 2016 om 14:49

Sterker nog. Hij heeft geen enkele bruikbare voorzet afgeleverd bij cr7.

Wow, deze vent vond ik met afstand de slechtste speler bij Portugal wat ik heb gezien tijdens hun EK wedstrijden waar ik niet in slaap ben gevallen. Zoveel foute beslissingen. Dat hij met zulke bedragen wordt geassocieerd zegt genoeg over de gekte in de voetbalwereld.

Jeetje deze speler 40 miljoen? Heb alle duels van Portugal op het EK gezien en heb geen enkele keer kunnen ontdekken waarom hij er nou precies in stond... Heeft geen actie, geen snelheid, geen goede pass, geen voorzet, geen schot...

26 juli 2016 om 10:09

Misschien eens een wedstrijd van Sporting Portugal bekijken?

26 juli 2016 om 12:01

Ik denk dat dat inderdaad goed is, ik ben namelijk dezelfde mening als Lazylen toegedaan, vond het totaal geen speciale speler op 't EK, maarja dat was Muller ook niet en dat is ook een beest in de Bundesliga.

26 juli 2016 om 12:40

Die mening deel ik ook met jou en lazylen, wat betreft het EK was het inderdaad niet de speler die het normaal gesproken kan zijn bij Sporting Portugal, maar het is echt een goede voetballer. In ieder geval is dat mijn mening, haha... voor er weer commentaar komt dat het niet zo is. Maar ik vond weinig topvoetballers constant uitblinken tijdens het EK. De enige die in de meeste wedstrijden van zich liet zien was Griezmann. Iniesta en Modric in de eerste 2 wedstrijden en that's it, denk ik...

Vond hem bij Portugal op het EK nooit goed spelen. Daarbij moet ik zeggen dat ik niet goed kan oordelen over zijn kwaliteiten, want ik volg Sportimg Lissabon niet. Maar wat ik van hem heb gezien bij Portugal was niet overtuigend.

Hij heeft het EK gewonnen dat drijft de prijs gewoon 2x zoveel, zou normaal voor 25 miljoen weg kunnen gaan bij Sporting Portugal

Mensen bekritiseren hem door ek. Maar hij was een van de beste in de portugese league vorig seizoen. Kan op cm , rm en achter de spits

Ik weet niet welk ek iedereen heeft gekeken maar deze man speelde gewoon goed hoor. Het is geen type met splijtende passes. Maar wel van rushes en voorzetten, maarja die worden door het gros vergeten. Als je spelers puur op passes en doelpunten afrekent heb je niet zoveel verstand van voetbal. Gewoon een goede dienende speler

Jullie kunnen bijna allemaal hiero gaan werken bij NOS want die zijn ook zo goed geïnformeerd .
Deze man heeft net als Renato sanches en geweldig seizoen gedraaid bij Sporting en wordt geprezen door zijn intelligentie
En veelzijdigheid speelt op vele plaatsen als cm , Rm ,lm op 10
Reden dat ze hem niet verkopen is omdat president voor de EK al zei hij beter is dan Renato en zijn waarde rond 50 is . Een speler oordelen op Ek Wk is pure onzin .
Ronaldo bij real Madrid en Ronaldo bij Portugal is just not the same !!!

De vraag voor hier is meer hoe speelt deze man bij Fifa 2016 (computerspelletje) aangezien dat wel een goede graadmeter is voor de ' kenners' is op dit forum.

Deze man heeft longen waar je gewoon duizelig van wordt en iemand die hem een beetje heeft gevolgd (de clubs die in hem geïnteresseerd zijn itt onze ' voetbalkenners' op vz) weet dat deze jongen een hele grote potentie heeft. Op het EK heeft hij z'n vorm niet gehaald maar was zeker niet waardeloos. Hij passeerde niet vijf man om vervolgens een ' panna' te geven of heeft geen 20 doelpunten gemaakt dus is wat lastiger te kwalificeren als goede speler voor velen)

verder heeft deze Joao Mario al drie jaar geen rust gehad. Drie seizoenen gespeeld, Wk jeugd, Ek jeugd en Ek in Frankrijk. Helpt misschien wel te verklaren waarom hij zijn niveau niet helemaal heeft kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren