Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits Lucas Vennegoor of Hesselink tekent contract tot medio 2027

Laatste update:

Lucas Vennegoor of Hesselink heeft donderdag een handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2027 aan FC Twente verbindt, zo meldt de club via de officiële kanalen. De achttienjarige spits treedt zodoende in de voetsporen van vader Jan Vennegoor of Hesselink.

“Dat ik vandaag mijn contract mag tekenen is fantastisch, ik ben er super trots op”, vertelt de Oldenzaler. “Op de dag dat ik tien jaar werd kreeg ik bericht dat ik was geselecteerd voor de jeugdopleiding van FC Twente, acht jaar later is het weer een speciale dag.”

“Vanaf mijn eerste seizoen heb ik een leuk tijd gehad in de Academie met goede trainers”, vervolgt hij. “Ik heb jarenlang bij Mats Rots in het team gezeten en hopelijk zitten we straks samen bij het eerste. De laatste jaren werd het voetbal in de jeugdopleiding steeds serieuzer en merkte ik dat ik een stap hoger kon maken.”

“Dat heeft mij alleen maar nog meer gemotiveerd om er nog harder voor te werken. Dit seizoen heb ik bizar veel geleerd. Tijdens de winterstop mocht ik met de eerste selectie mee op trainingskamp en ook in enkele oefenduels heb ik minuten mogen maken.”

“Dan mag je eraan proeven en dat zijn ervaringen en momenten die je allemaal meeneemt voor later”, vertelt Vennegoor of Hesselink, die dit jaar zijn wedstrijden speelt in Onder 18 en in achttien wedstrijden zeventien keer trefzeker was.

“Ik hoop mij de komende tijd te kunnen laten zien en wanneer de tijd daar rijp voor is de stap naar de eerste selectie te maken. En dan hoop je in De Grolsch Veste te spelen en te scoren, dat zou een droom zijn”, besluit Vennegoor of Hesselink.

Ook technisch directeur Arnold Bruggink is erg blij Vennegoor of Hesselink te kunnen presenteren. “Lucas is een echte spits, die goed kan afwerken en sterk is in de lucht. Voor mij persoonlijk is het ook bijzonder om Lucas deze stap te zien maken. Ik ken hem al als klein ventje en hij heeft dit zelf afgedwongen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn vader was in ieder geval een geweldige spits. Ben benieuwd wat deze generatie "zoons van" kunnen brengen. Wens deze jongen veel voorspoed.

Ik wens Lucas Vennegoor of Hesselink veel succes! Ik ben ook benieuwd of zijn stijl veel gelijkenis vertoont of nog gaat vertonen met die van zijn zeer gewaardeerde vader Jan Vennegoor of Hesselink. Ik was een groot fan van Jan Vennegoor of Hesselink in zijn periode als spits bij PSV. Jan scoorde niet eens overdreven veel en was natuurlijk geen artiest bij PSV zoals Romario, Ronaldo, Nilis of zelfs Kezman. Jan herinner ik mij vooral als een lange wat slungelige kopsterke spits die het predikaat "kapstok" naar een nieuw level heeft getild. Een goede maat en huisgenoot van mij en ik noemden Jan Vennegoor of Hesselink altijd "de Kukel", ik heb eigenlijk geen idee waar die bijnaam vandaan kwam, ik vermoed dat het iets te maken had met zijn wat houterige motoriek waardoor het leek alsof hij ieder moment om kon vallen (kukelen). Hij viel overigens zelden of nooit en liet zich ook zeker niet vaak vallen. De groeten aan Jan en veel succes gewenst aan Lucas!

Psv waar wacht je op . Had hem kunnen haken en langzamerhand in brengen ,samen met Luuk de Jong trainen om de fijntjes te leren.

De tijd zal het leren

Kan me het spandoek Jan Venescoor of Hattrick nog wel herinneren.

14 maart 2024 om 22:23

Hahaha, ik niet, als dat naar aanleiding van een hattrick was zou het mij niets verbazen als dat zijn enige hattrick ooit in het betaalde voetbal was. Ooit vroeg iemand mij: Hoe heet die spits nou, Jan Vennegoor of Jan Hesselink? Daar stond ik dan, volledig verbouwereerd.

14 maart 2024 om 22:33

Als je zoekt waar die naam vandaan komt op google krijg je wel een interessant antwoord! Kun je het de volgende keer ook uitleggen

14 maart 2024 om 22:40

Okay, ik zal zo even Googlen, dank. Trouwens, zo'n lange achternaam maakt reacties met vermelding van de volledige naam wel iets lastiger. Gelukkig zijn Lucas en Jan wel korte voornamen en is Jan met de korte achternaam in het geheel niet van toepassing.

Even gegoogled en ik vond inderdaad een vrij aparte uitleg op de familienamenbank.

14 maart 2024 om 22:32

Ik kan me zijn shirts met de naam in de vorm van een donut achter op de rug nog herinneren

'76 Vennegoor of Hesselink.
Toen ik dit voor de eerste keer op teletekst zag, dacht ik dat ze nog niet zeker wisten wie gescoord had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren