Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits blikt terug op tijd bij Ajax: ‘Nooit dicht bij een doorbraak gezeten’

Laatste update:

Sam Hendriks maakte na het seizoen 2012/13 de overstap van De Graafschap naar Ajax en sloot daar aan bij het beloftenteam. De bedoeling was van daaruit toe te werken naar een doorbraak in het eerste, maar die bleef uit. Vorig seizoen debuteerde hij weliswaarin oktober in de Eredivisie met een invalbeurt tegen Vitesse, maar meer kwam er niet. Inmiddels heeft Hendriks onderdak gevonden bij Go Ahead Eagles.

/

In De Stentor kijkt Hendriks achterom naar zijn jaren in Amsterdam. “Alles was er hard en duidelijk”, vat de spits samen. “Dat heeft ook zijn charme, want als voetballer wil je de top bereiken. Dan hoort dat erbij. Het is alleen jammer dat ik er nooit ben doorgebroken. Na mijn debuut dacht ik dat ik nog kansen zou krijgen, maar die zijn helaas uitgebleven”, aldus Hendriks.

“Als speler van Jong Ajax voelde ik me niet betrokken bij het eerste. Er lopen zo veel goede spelers rond. Voor mijn gevoel heb ik nooit dicht bij een doorbraak gezeten”, zegt Hendriks, die 77 wedstrijden voor de beloften speelde in de Jupiler League en daarin tot 23 doelpunten kwam. Met een driejarig contract in Deventer op zak gaat hij proberen komend seizoen Go Ahead in de Eredivisie te houden.

Had Sam Hendriks meer kansen moeten krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kind van de rekening, helaas is de rest gewoon beter. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij Kowet.

Als ik eerlijk ben weet ik het niet met Hendriks, hij heeft me nooit kunnen overtuigen maar hij pakte wel vaker zijn doelpuntjes mee. Ik wilde begin vorig jaar El Azzouzi zien maar kreeg Hendriks de voorkeur, toen El Azzouzi verhuurt werd kwam Zivkovic terug en speelde Hendriks een stuk minder maar werd hij toch topscorer. Ik zie in hem geen spits voor Ajax maar kan op termijn wel doorgroeien naar een volwaardige Eredivisiespits, wens hem heel veel succes!

Het was toch al lang duidelijk dat hij het niet zou redden. Hij scoorde ook te weinig, daar wordt hij ook op afgerekend. Maar ik ga er van uit dat hij er geen slechtere voetballer door is geworden. Hij lijkt me wel goed genoeg voor iets lagere clubs.

Wel jammer toen de Boer geen spits had hij Schone daar poseerde had hem beter gezien in die tijd maar goed andere spelers zijn gewoon beter dan Sam

Hij dacht meer kansen te krijgen maar had nooit het gevoel dichtbij een doorbraak te zitten? Beetje tegenstrijdig...🐼

6 juli 2016 om 09:51

Helemaal niet tegenstrijdig. Na zijn debuut dacht hij meer kansen te krijgen. Nu achteraf beseft hij dat hij nooit tegen een echte doorbraak heeft aangezeten.

Maar voor Go Ahead natuurlijk een prima speler en een goede kans om zich verder te ontwikkelen.

Mist gewoon kwaliteit voor AJAX 1. Is een leuke speler voir de Eahles, masr moet zich eerst nog maar eens zien te bewijzen.

Is weer duidelijk dat je alleen kansen krijgt als je goed genoeg bent. Hopelijk laat ie bij GAE zien dat ie makkelijk mee kan in de ED.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren